Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem lesz a közelében Win, ha valamit vinnem kell akkor neten küldöm vagy pendrive, azok meg úgy is fat32 vagy exfat rendszerűek.
Winnél is illene külön partícióra rakni a rendszert, én sose tettem. Külön hardveren volt inkább.Régen szervervinyókon volt a rendszer és más vinyókon a fájlok. Ma meg egy 64 Gigás őskövület SLC SSD-n van a rendszer és egy fiatalabb 240 Gigáson a fájlok. Nem tervezek változtatni a felálláson, a 64 Gigás SSD-n lesz telibe a rendszerpartíció és azon csak a rendszer van. Esetleg ideiglenes dolgok letöltve, de ha azok elhullanak egy véletlen gond miatt nem probléma.
Bár gondolkoztam rajta, hogy átköltözök a 240-es SSD-re és a 64-est dobom a szekrénybe, mert gyorsabb lenne. Akkor viszont particionálni kell mindenképp, mert közös hardverre kerülnek a fájlok és a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nők, nőügyek (18+)
- Spórolós topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest