Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hobby elektronika
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
SZiasztok!
Két kérdésben kérném a segítségeteket.
1.
Linux Mint KDE 18.3-ban szeretnék egy adott [ikon témát] feltenni, de sehogy nem jutok vele dülőre. Installálás után nem jelenik meg a témák között. Proóbáltam bemásolni a ~/.local/share/icons mappába, akkor sem történik semmi. Illetve próbáltam még a /usr/share/icons mappába berakva, de úgy sem láttam. Mit szúrok el?2.
Ha a Dolphin fájl böngészőben először rendszergazdaként megnyitok egy mappát (egér jobb gomb-műveletek-megnyitás rendszergazdaként), akkor semmi gond.
viszont ha ezt másodszor tenném akkor csak egy üres ablakot kapok a következő hibaüzenettel: A(z) file protokollt kezelő folyamat váratlanul véget ért. Ez vajon miért van:Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest