Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Megtörtént a mentés.
Mindenesetre van a böngészőmbe egy miner tiltó bővítmény ami vagy jó vagy nem.
Nekem teljesen megfelelő ennek a Cia változatnak a beállítási lehetősége, néha még sokallom is úgy testre lehet szabni a felületét.
A programokat még ki kell tapasztalnom, találtam pl egy rendszerfigyelő nevűt ami szimpi, de az előtte lévő system monitor nevű pl nem jött be. Szóval ezeket az apróságokat kell még kitapasztalnom.Pendrive problémám viszont volt. Mint alatt csináltam belőle egy LIVE rendszert és utána már nem tudtam mappát létrehozni rajta. Gondoltam leformázom és utána teszek fel rá pár filmet, de nem volt rá jogosultságom továbbra se. Gparted elsőre nem látta csak a pendrive formázó programmal tudtam leformázni. Később már látta a Gparted és formázhattam is, de írni utána se írhattam a pendrive-ra. Aztán telepítettem a Double Commandert és úgy már tudtam másolni rá. Mindenesetre már formáztam Win alatt is. Ez ilyen macerás Linuxon?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Warships
- Sweet.tv - internetes TV
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Rowon