-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendszerfigyelésre rengeteg program van, többnyire terminalos megoldások a kedveltek itt kivételesen, a glances-t kedvelik sokan (tárolóban is megvan) vagy a psensor-t, de van aki conky-t használ, majd kiismered magad e területen is. Vannak komolyabb specifikus rendszer működést ellenőrző programok is persze.
Conkynak van egy könnyebb alkalmazási útja is, a conky-manager
A pendrive dolog nem nyűgös Linuxon, akkor az, ha itt megfozmázod live-nak és utána a Win nem kezeli.
Ha nem tudsz rá írni, az jogosultsági probléma, alapból nincs, de nálam is előjön néha, ha össze-vissza mindent csatlakoztatok és a rendszer már nem tudja lassan a sok usb eszköz közül, mi micsoda. Gondolom nem szimpi neki az NTFS-re formázott pen.Ilyenkor Nemo-ban nyomok egy jobb gombot és megnyitom rendszergazdaként a másolgatások idejére. Volt már nagyon meghülyült pendrive-om is, azt a Gparted-ben újrainicializáltam, formáztam újra és jó lett. Sajnos a TV-ben használt penre nem jó az exfat, így NTFS-t kell használni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Peugeot, Citroën topik
- EAFC 25
- Revolut
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- MSI CYBORG 15 A13V
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged