- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
Remélem nem gond, hogy itt folytatom a Mozilla Firefox topikban feldobott témát. De ott már lehet, hogy lassan off-ba kanyarodna a beszélgetés.
(#54316) ubyegon2: "Ez a Linux sok mindent rejteget még számomra és még a felfedezőút elején tartok."
Én is csak tanulgatom. Alapvetően - főleg a család miatt - Windows-t használok. De azóta kedvelem, amióta a linuxos live rendszerek többször kihúztak a bajból. Még az XP-s rendszerösszeomlások idején sokat segített, hogy volt grafikus felületű működő rendszerem, amivel adatokat tudtam lementeni, particionálni lehetett vele, vagy a szükséges Win drivereket tudtam letölteni az újratelepítéshez. Aztán már mindig telepítettem a Windows mellé Linux-ot is.
(#54311) ubyegon2: "Szerintem a rendszer felépítése alapján nem szerencsés az ESR-t a /home-ba rakni Linuxon, én inkább a /opt-ba csomagolom ki, ott nem piszkálhat hozzá senki."
Sajnos, a script-tel letöltött firefox portable az /opt-ba (vagy másik rendszermappába) kicsomagolva, csak rendszergazdaként megnyitva hajlandó elindulni. Egyébként hibaüzenetet kapok: "A Firefox már fut, de nem válaszol..."
Így pl. nem tudok indítóikont készíteni hozzá a tálcára. Ezért inkább készítettem /home alá egy rejtett mappát (/.Portable) és abba másolva gond nélkül indítható. Azt viszont nem tudom, hogy az innét futtatott FF mennyiben rejt biztonsági kockázatot. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Gaming notebook topik
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest