- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- E-book olvasók
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
Remélem nem gond, hogy itt folytatom a Mozilla Firefox topikban feldobott témát. De ott már lehet, hogy lassan off-ba kanyarodna a beszélgetés.
(#54316) ubyegon2: "Ez a Linux sok mindent rejteget még számomra és még a felfedezőút elején tartok."
Én is csak tanulgatom. Alapvetően - főleg a család miatt - Windows-t használok. De azóta kedvelem, amióta a linuxos live rendszerek többször kihúztak a bajból. Még az XP-s rendszerösszeomlások idején sokat segített, hogy volt grafikus felületű működő rendszerem, amivel adatokat tudtam lementeni, particionálni lehetett vele, vagy a szükséges Win drivereket tudtam letölteni az újratelepítéshez. Aztán már mindig telepítettem a Windows mellé Linux-ot is.
(#54311) ubyegon2: "Szerintem a rendszer felépítése alapján nem szerencsés az ESR-t a /home-ba rakni Linuxon, én inkább a /opt-ba csomagolom ki, ott nem piszkálhat hozzá senki."
Sajnos, a script-tel letöltött firefox portable az /opt-ba (vagy másik rendszermappába) kicsomagolva, csak rendszergazdaként megnyitva hajlandó elindulni. Egyébként hibaüzenetet kapok: "A Firefox már fut, de nem válaszol..."
Így pl. nem tudok indítóikont készíteni hozzá a tálcára. Ezért inkább készítettem /home alá egy rejtett mappát (/.Portable) és abba másolva gond nélkül indítható. Azt viszont nem tudom, hogy az innét futtatott FF mennyiben rejt biztonsági kockázatot. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- BMW topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest