Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, de hogy még 1 Wint telepítsek.......

Közben eszembe jutott, hogy az egyik HDD-n van egy 8.1, még egy külhoni kapcsolatomnak segítettem valamit, azért kellett. Szóval akkor van egy fertőzött meghajtóm!

Más.
Ha szerkesztem a grub.cfg-t, kell utána grub-update?
Ha elmentem, benne marad következő bootnál, de ha telepítek másik disztrót, akkor már nincs benne az adott opció újra. Ma reggel viszont mégis benne volt, könnyű észrevenni, mert ha nincs benne, akkor pár pillanat múlva egy szürke képernyőm lesz csak. Nem értem, miért változik a grub.cfg tartalma állandóan....
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon