-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, de hogy még 1 Wint telepítsek.......
Közben eszembe jutott, hogy az egyik HDD-n van egy 8.1, még egy külhoni kapcsolatomnak segítettem valamit, azért kellett. Szóval akkor van egy fertőzött meghajtóm!
Más.
Ha szerkesztem a grub.cfg-t, kell utána grub-update?
Ha elmentem, benne marad következő bootnál, de ha telepítek másik disztrót, akkor már nincs benne az adott opció újra. Ma reggel viszont mégis benne volt, könnyű észrevenni, mert ha nincs benne, akkor pár pillanat múlva egy szürke képernyőm lesz csak. Nem értem, miért változik a grub.cfg tartalma állandóan....
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Battlefield 6
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Építő/felújító topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Steam topic
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Update 08.07. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest