-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dhampir #7811 üzenetére
Szerintem a Debian akár még kezesebb is lehet, mint az említett kettő disztró, de kell valamennyi ismeret hozzá, a repókat mindenképp ismerni kell, mert a stabil repóban valóban elég régiek a csomagok, én is felraktam mindíg a frissebb csomagok repóját, ha a Cinnamont meg a Nemo-t akartam frissíteni, kicsit figyelni kell a függőségekre is a Debiannal, de ha belejön az ember, akkor sokkal rugalmasabban használható az Ubuntu verzióknál és az arra épülőknél.
Stabilitása egyértelmű, bár nekem Mintnél sem volt stabilitási gondom soha. Kivétel ez alól a friss verzió megjelenése, de azzal jó ideje kivárok kb egy hónapot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest