- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Androidos tablet topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Egy kérdésemmel már jártam az Ubuntu topikban is, de mivel kísérletezésképpen Live Linux Mint Cinnamon alatt is próbálkoztam, ezért érdekelne a véleményetek.
Adott egy gyárilag UEFI-re tett preinstall Ubuntu 14.04, és az érdekelne, hogy a saját rendszeremet feltelepíthetném-e úgy, hogy ne sérüljenek meg a gyári partíciók?
Amikor elindítottam a Mint telepítőjét, akkor azt írta, hogy a már meglévő gyári partíciók mellé telepíthetném a rendszeremet. Eszerint biztosra vehetem, hogy nem sérti meg a gyári partíciókat?
Valamint az is érdekelne, hogy ti melyik telepítési módot tartjátok hasznosabbnak; az UEFI vagy a Legacy módokat?
Így helyezkednek el a gyári alappartíciók (kérlek nézzétek el, hogy ez a korábban feltöltött képernyő pillanatfénykép még Live Ubuntu 16.04 alatt készült
):
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- iPhone topik
- AirDrop támogatást kap a Galaxy S26 széria
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eredeti játékok OFF topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- OTP Bank topic
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
):
Rowon