Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Egy kérdésemmel már jártam az Ubuntu topikban is, de mivel kísérletezésképpen Live Linux Mint Cinnamon alatt is próbálkoztam, ezért érdekelne a véleményetek.
Adott egy gyárilag UEFI-re tett preinstall Ubuntu 14.04, és az érdekelne, hogy a saját rendszeremet feltelepíthetném-e úgy, hogy ne sérüljenek meg a gyári partíciók?
Amikor elindítottam a Mint telepítőjét, akkor azt írta, hogy a már meglévő gyári partíciók mellé telepíthetném a rendszeremet. Eszerint biztosra vehetem, hogy nem sérti meg a gyári partíciókat?
Valamint az is érdekelne, hogy ti melyik telepítési módot tartjátok hasznosabbnak; az UEFI vagy a Legacy módokat?
Így helyezkednek el a gyári alappartíciók (kérlek nézzétek el, hogy ez a korábban feltöltött képernyő pillanatfénykép még Live Ubuntu 16.04 alatt készült
):
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen videókártyát?
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- GTA V
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
):
Rowon