- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPad topik
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje használom már a Mint 18.1-et és szeretem is.
De elég sokszor tapasztaltam már olyat, hogy dolgozok és néha amikor megnyitom a firefox-ot (vagy csak a háttérből előre hozom ismét) és megnyitok egy-két oldalt (mondjuk egy fórum, youtube vagy facebook) akkor az egész OS teljesen meg hal.
Ez alatt azt értem, hogy konkrétan semmit se tudok csinálni és az egér kurzorját ha mozgatom, akkor olyan képregény módba kapcsol mint a huzat (vagyis laggol).
Csináltam már olyat, hogy több időre (1-2 óra simán) ott hagytam a gépet hátha észhez tér és még az után se történt meg a javulás. (Vagyis ki volt fagyva továbbra is).
Most nem tudom, hogy itt az FF-el van-e gond vagy a Linuxszal, de egy dolgot tudok, hogy nagyon zavaró egy probléma, hogy ilyenkor csak úgy tudom helyre hozni, hogy nyomok egy instant reset-et.
Próbáltam már más kernellel történő indítással is és használattal, akkor is ugyanúgy megjelenik a probléma.A gép amin használom:
Dell Insprion 3537 i7-es szériaLinux verzió:
18.1 - Kernel 4.4.0-66Firefox verizó:
52-es FF (64bit)Nem tudom, hogy közületek találkozott-e már valami hasonló problémával de ha igen és sikerült valami megoldást eszközölnie minden lehetőséget elfogadok és próbálok
Előre is köszönöm, sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- PlayStation 5
- Windows 10
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest