- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje használom már a Mint 18.1-et és szeretem is.
De elég sokszor tapasztaltam már olyat, hogy dolgozok és néha amikor megnyitom a firefox-ot (vagy csak a háttérből előre hozom ismét) és megnyitok egy-két oldalt (mondjuk egy fórum, youtube vagy facebook) akkor az egész OS teljesen meg hal.
Ez alatt azt értem, hogy konkrétan semmit se tudok csinálni és az egér kurzorját ha mozgatom, akkor olyan képregény módba kapcsol mint a huzat (vagyis laggol).
Csináltam már olyat, hogy több időre (1-2 óra simán) ott hagytam a gépet hátha észhez tér és még az után se történt meg a javulás. (Vagyis ki volt fagyva továbbra is).
Most nem tudom, hogy itt az FF-el van-e gond vagy a Linuxszal, de egy dolgot tudok, hogy nagyon zavaró egy probléma, hogy ilyenkor csak úgy tudom helyre hozni, hogy nyomok egy instant reset-et.
Próbáltam már más kernellel történő indítással is és használattal, akkor is ugyanúgy megjelenik a probléma.A gép amin használom:
Dell Insprion 3537 i7-es szériaLinux verzió:
18.1 - Kernel 4.4.0-66Firefox verizó:
52-es FF (64bit)Nem tudom, hogy közületek találkozott-e már valami hasonló problémával de ha igen és sikerült valami megoldást eszközölnie minden lehetőséget elfogadok és próbálok
Előre is köszönöm, sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest