Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kislaci
    senior tag

Nem egyszerű, amit írsz, most a Windowsok nem működnek vagy a Linux nem települ?

Mivel említettem, hogy húzd le a másik SSD-t, mert a Win belebarmol, ebből sejthetted volna, hogy az elfelejtett HDD-be is bele tud barmolni, de ez a Winnek nem gond, ettől még indulna békésen. Az se értem, hogyan kerülne a a Linux /home-ja a HDD-re? Milyen módszerrel telepítettél?

A legfelső opciót választottad, hogy telepítse a meglévő rendszer mellé? Ja, leesett, már volt Linuxod telepítve. Külön volt a /home?

Csináld úgy, ahogy először írtam, de ha valami nem fog menni, akkor részletezd kicsit, mit csináltál, mert anélkül nehéz rájönni a hiba okára. Ha csak a felét mondod el a szükséges infóknak, akkor csak félmegoldások fognak születni. :DD

Szóval volt egy ssd meg hdd a gépben. Mint 18 Ssd-n, a home csatolási pontja pedig a hdd. Vettem egy új ssdt amire próbáltam win7-t és 10-t is telepíteni, úgy hogy lehúztam a régi mintes ssdt. Valamelyik win nem is települt, valamelyik az első belépésnél kapcsolta ki a gépet. Hármat próbáltam és egy sem jó. A Linux továbbra is tökéletes, a winnel van a gond, csak az az érdekes, hogy amíg nem volt linuxom, a winek is simán működtek. Tehát arra gyanakszom hogy a le nem húzott ext4-es hdd nem tetszhet a win telepitőknek. Lehuzzam azt is és próbáljam úgy is felrakni vagy felesleges és más gond lehet?

Új hozzászólás Aktív témák