Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Ja nekem is a kedvencem, atomstabil, kiforrott, gyors, pehelysúlyú de mégsem fapad, könnyen és részletesen konfigurálható, egyébként újabb disztrókban (pl a 16.04-ben is) már glamor-ral is megy a tearfree, persze egyelőre csak újabb kariknál van értelme átállni rá, amd-vel próbáltam már;
Section "Device"
Identifier "Radeon"
Driver "radeon"
Option "AccelMethod" "glamor"
Option "DRI" "3"
Option "TearFree" "on"
EndSectionA Synchronize drawing to the vertical blank opció meg kari és driverfüggő, hogy melyik esetben mennyit használ, de csak nyílt driverekkel működik, van ahol szinte tökéletes van ahol egyáltalán nem, de ált. a konfigfájlokkal karöltve hozza meg a várt eredményt.
Egyébként elég sok topikban lepötyögtem mer ezeket, elég gyakori kérdés, szvsz simán mehetne összefoglalva első hozzászólásba is akár.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest