Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Ja nekem is a kedvencem, atomstabil, kiforrott, gyors, pehelysúlyú de mégsem fapad, könnyen és részletesen konfigurálható, egyébként újabb disztrókban (pl a 16.04-ben is) már glamor-ral is megy a tearfree, persze egyelőre csak újabb kariknál van értelme átállni rá, amd-vel próbáltam már;
Section "Device"
Identifier "Radeon"
Driver "radeon"
Option "AccelMethod" "glamor"
Option "DRI" "3"
Option "TearFree" "on"
EndSectionA Synchronize drawing to the vertical blank opció meg kari és driverfüggő, hogy melyik esetben mennyit használ, de csak nyílt driverekkel működik, van ahol szinte tökéletes van ahol egyáltalán nem, de ált. a konfigfájlokkal karöltve hozza meg a várt eredményt.
Egyébként elég sok topikban lepötyögtem mer ezeket, elég gyakori kérdés, szvsz simán mehetne összefoglalva első hozzászólásba is akár.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon