- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
Sziasztok.
Van problémám, nem is kevés.
Viszonylag új vagyok Linux téren.
Volt egy kisebb kitérőm Chakra Linux alatt nem is olyan régen, de az asszony nehezen barátkozott meg vele.Ez és egy kissebb-nagyobb hiba terelt vissza a Windows vágányra. Most visszatértem, a Linux Mint-re esett a választásom, lentebb kifejtem hogy miért (ti majd eldöntitek hogy jó döntés-e vagy sem). Cinnamon 17.2 van fent.
Jó 1 héten keresztül futott is nagyobb gondok nélkül.....
Most viszont nem is tudok bejelentkezni. Nem értem mi lehet a baj.... betölt rendesen stb... Amikor a bejelentkezésnél a jelszót beírom neki akkor egy-két másodpercig tölt aztán "A munkamenet indítása meghiúsult" üzenettel megszakad a folyamat. Nem tudom mi lehet a baj.
Tudunk ezzel kezdeni így valamit, esetleg több infó kellene?
A többi mérdésem majd ezután aktuális. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Ableton Live 12 Suite Education
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon