Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Én kipróbáltam, igaz Ubuntu Studio alatt, mert azt használok. Érdekesen működik ez az EasyTag. Ha kijelölöm az összes mp3-at a középső ablakban, majd a jobb oldalon kitörlöm mondjuk a Műfajt, végül rányomok a "Változtatások mentése a kijelölt fájlokba" ikonra (kék és egy lefele mutató fehér nyíl van benne), akkor csak az első file-ba menti.
Viszont, ha a műfaj melletti kis ABC ikonra (+egy piros lefele mutató nyíl), akkor az összesben eltárolja.
Egyébként működik, de én csak ID3v1-et használok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gumi és felni topik
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Futárcégek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napelem
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.14.)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont, ha a műfaj melletti kis ABC ikonra (+egy piros lefele mutató nyíl), akkor az összesben eltárolja.
Egyébként működik, de én csak ID3v1-et használok.
Rowon