Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Igen, ez előfordulhat, de esetemben a gond nem ez, hanem az, hogy - és ezt eddig nem tudom miért nem írtam le, vagy nem vehető ki az eddig leírtakból - a fájlok érintetlenek maradnak miután látszólag megírja az id tageket, tehát gyakorlatilag a fájlokba fizikailag egy bitet sem változtat meg.
Szerk: természetesen próbáltam különböző kulcsszavakkal googlen keresni, de nem igazán találtam használható dolgot (jogosultsági problémák felvetésén túl), ezért gondoltam, hogy megkérlek titeket, hogy próbáljátok már ki akár egyetlen fájlon, hogy nálatok képes-e taget beleírni egy mp3-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Windows 11
- EAFC 26
- Linux kezdőknek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Metal topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon