-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
válasz
V.Stryker
üzenetére
Amennyire tudom (bár biztos nem vagyok benne), a probléma gyökere az, hogy a Mint saját desktop manager-t használ (MDM), míg a többi disztró általában az LDM-et. Valamiért az Nvidia driver az előbbivel még nincs kibékülve, legalábbis a kényelmesebb videókártya váltáshoz is az LDM feltelepítését ajánlják. Alternatív lehetőség: Ubuntura felrakod a Cinnamon-t. Ezzel elvileg megszűnik a probléma. Mint-nél, ha nullázod az ide tartozó beállításokat, illetve ahogy írtam, Intel-re váltasz, akkor elvileg nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rowon