-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
<>jana<>
senior tag
Minden gépen wi-fin keresztül használom a netet, még nem próbáltam kábelről. Szedtem le torrentel a külömböző linuxokat ott vettem pszre a sebesség csökkenést. Több ruterem is van, 2 d-link egy TPLink. Mind a három ugyan ezt produkálja. Kb 5-10 perc után kezdi el. Én az energia gazdálkodás környékén kutakodtam volna, de nem túl böséges a beállítási választék linuxban sajnos. Egyetlen nalkalommal sem jött vissza a sebesség, csak ujra indítással.A gépem egy Lenovo G570 2 magos intel proci 2 giga ram. A másik gép egy régebbi Dell asztali gép Sima p4 proci 2 giga ram. Egy usb-s wi-fi kártyával. Az is d-linkes a tipusokat megnézem és leírom. Milyen infora lenne még szükséged?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest