Hirdetés
- Végül a terméktámogatást is megnehezíti az ASUS és az Acer szabadalmi vitája
- Felkészült az LPDDR6-ra az SK Hynix és a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- OLED monitor topic
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Én nagyon csodálkoznék, ha 10 év múlva az IBM hátszeles Fedora eljutna mondjuk egy Windows szintre, mert ott azért van pénz is.
Ez nagyon kétséges, bár van benne logika. Én azt látom, hogy borzasztóan tagolt a linux szegmes, akár desktop szinten is, és ez riasztó sokak számára. Az meg többeknél kizáró ok, ahogy olvasgattam, ha nem közösségi egy disztró, hanem valami nagyobb cég áll mögötte.
Amerre haladunk, valószínűleg asztali gépek sem lesznek az otthoni felhasználóknál 10 év múlva, nemhogy linux. Felnőtt már egy generáció, akik a mobil eszköziken élik digitális életüket. Számukra meg teljesen érdektelen lesz, hogy mi van a motorháztető alatt.Állítólag a p*rnó után a számítógépes játékokban van a legtöbb pénz. Ne kérdezd, hogy hol olvastam, mert már nem emlékszem rá. Az sem biztos, hogy igaz, de elgondolkodtató.
Óóó, hát persze. Össze vannak ezek nőve szépen már nagyon régen, nem hiába kerül annyiba egy gép mint amennyibe. Kéz kezet mos.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik
- Végül a terméktámogatást is megnehezíti az ASUS és az Acer szabadalmi vitája
- Samsung kuponkunyeráló
- Felkészült az LPDDR6-ra az SK Hynix és a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest