- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Én nagyon csodálkoznék, ha 10 év múlva az IBM hátszeles Fedora eljutna mondjuk egy Windows szintre, mert ott azért van pénz is.
Ez nagyon kétséges, bár van benne logika. Én azt látom, hogy borzasztóan tagolt a linux szegmes, akár desktop szinten is, és ez riasztó sokak számára. Az meg többeknél kizáró ok, ahogy olvasgattam, ha nem közösségi egy disztró, hanem valami nagyobb cég áll mögötte.
Amerre haladunk, valószínűleg asztali gépek sem lesznek az otthoni felhasználóknál 10 év múlva, nemhogy linux. Felnőtt már egy generáció, akik a mobil eszköziken élik digitális életüket. Számukra meg teljesen érdektelen lesz, hogy mi van a motorháztető alatt.Állítólag a p*rnó után a számítógépes játékokban van a legtöbb pénz. Ne kérdezd, hogy hol olvastam, mert már nem emlékszem rá. Az sem biztos, hogy igaz, de elgondolkodtató.
Óóó, hát persze. Össze vannak ezek nőve szépen már nagyon régen, nem hiába kerül annyiba egy gép mint amennyibe. Kéz kezet mos.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest