-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Kipróbáltam egy tiszta telepítéssel az új kiadást.
Azt nem tudom eldönteni, hogy a kernel miatt, vagy a Cinnamon miatt, de borzalmas ez az "idegesség", amikor ablakot méretez, böngésző nyílik, olyan mintha egy közepes screen tearinggel, lassulással küzdene az egész asztali felület. Ami feltünt, hogy a jobb klikkes csomag eltávolítással valami nem oké, a függőségek visszafogják az egész folyamatot, Synaptic-ban kell gépészkedni, de ott is problémás)
- reakcióidő borzalmas( fájlmásolásnál 2-4 mp a grafikus vissazjelzésig)
- hangproblémákEz a Cinnamon olyan most, mint fakockákon aludni. Ami nagyon jó, hogy friss kernel, friss csomagok alapból. Nyilván nem lehúzni szeretném, én mindig nagyon örülök az új dolgoknak, tudom, temérdek munka van benne, de egy jól belakott 20.3-at, erre még nem érdemes cserélni. Bár ez csak az én véleményem, csak saját tapasztalat, lehet másnál oké lesz.
...amit nagyon vártam és kíváncsi voltam, az az asztali felület százalékos méretezése, de ott is hibák vannak(125%), nem tökéletes, nálam nagyon életlenné váltak a szövegek, és a menünél is problémákat okozott.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Filmgyűjtés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest