- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Micro Four Thirds
- ASRock lapok általában
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
lev258 #13966 üzenetére
Eredetileg az összes frissítést telepítettem, amit jelzett a frissítéskezelő és nem próbáltam kernel változtatást.
Most gondoltam, ha már gubanc van, akkor telepítem a 20.3-at. Telepítés után van vagy 160 frissítés, először a biztonsági frissítéseket engedtem, ott még minden rendben.
Második menetben a szoftver frissítéseket engedtem, van belőlük bőven, samba és network névvel is.
Itt már gáz van, az Online fiókokban beállított Google fiókot eléri a Nemo, de a routerre csatlakoztatott HDD-t már nem (A hely nem csatolható. A Windows megosztás csatolása meghíúsult: Érvénytelen argumentum)
Samba ügyben nulla vagyok, eddig nem sok dolgom volt vele, ha ez okozná a gondot.
Csak az eredeti, telepítőben lévő 5.4.0-91 kernel van telepítve.
Megköszönök minden tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest