Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cyrin
    addikt

Ez valami járvány lehet. Én is nemrég dicsekedtem, hogy a 10 éves 120 GB-os PATA Samsung HDD-m kora ellenére tökéletesen működik, erre tegnap reggel tönkrement(ráadásul a dvd írómmal sem lehet már lemezt írni, abból is vehetek újat). :Y :O Szerencsére van saját összeállítású telepítőlemezem a Mintből, de a családi digitalizált fotóalbum (kb. 800 kép) és elmentett könyvjelzőim mentek a levesbe. Kezdhetem előről a fotó szkennelést, hurrá. :W A többi adatom pedig javarészt pótolhatatlan, dehát ez van. Így jár aki nem írja lemezre rendszeresen az adatait. Hiába én is ember vagyok, csak a saját hibáimból tanulok.

azért nem semmi, mint-ből van mentés, de a családi képekből dokumentumokból nincs, ez ám a linux fan ;]

egyébként 10 éves HDD-n tárolgani bármit is... :D

most óvodai ballagásra én csináltam a búcsúztató videoklippet, feleségem meg a fotóalbumot, és ehhez mindenkitől képeket kellett beszerezni, hát ne tudjátok meg milyen fejetlenség van e téren (is) a szülőknél.
    olyan is van akinek alig van képe a gyerekéről, másoknak a szülei laptopján egy nagy katyvaszban az egész. senki nem gondol arra, hogy ugyanúgy fog járni mint te, és sokan még előhívatott képeket se csinálnak ezekből.
    oszt mit fog adni a gyerekének majd?

Új hozzászólás Aktív témák