Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#20749568 #10558 üzenetére
Dehogy töröltem, ahogy nézem, az elején abbamaradt......ezt látom a végén:
(valami tutira elvette a kedvem vagy más jutott eszembe......) Mindegy, nem való nekem az ilyesmi.
.......................................................................................
Miért a Linux Mint-ről írok?Egyszerű, mert ezt használom és leginkább ezt ismerem. Kezdőknek érdemes átfutni a blogot, ami lehetett volna egy címlapos írás is, de a kötöttségek miatt sem lett az.
A Linux Mint az Ubuntu mindenkori LTS (hosszú ideig támogatott) kiadásaira épül, nincsenek az Ubuntura jellemző köztes kiadásai, így a 18, és a további 3 kiadása (18.1-18.3) is LTS, tehát stabil kiadás. Van a Mint-nek LMDE verziója is, ami közvetlenül a Debian-on alapul, értelemszerűen ez gyakorlottabb felhasználók számára készült.
----úgy látom, még volna mit írnom--------- (ezt most írom)
Később modulárisra akartam szabni, mint itt. Ennél meg elhatároztam, hogy megvárom a Cinnamon 4-et, de az nem annyira tetszik, már a KDE koppintáson elakadtam, a panel pin vagy mi volt az.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Hobby elektronika
- PlayStation 4
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest