Új hozzászólás Aktív témák

• válasz tordaitibi #98500 üzenetére

Meg még rajta kívül 5223 nevenincs disztrócska próbálkozás.

Erről szól az openszósz. Bárki(k)nek lehet egy ötlete, amivel indíthat egy projektet. Én, amit eddig láttam felhasználói szinten, azok nem nagy dolgok. Sok ilyen one-man disztrónál a különbség a fődisztróhoz képest, hogy más dolgokat raknak bele előretelepítve... Na pl. ezért szerintem teljesen felesleges ezekkel foglalkozni, kvázi semmi újat nem tudnak nyújtani egy új háttérképen, pár előretelepített csomagon, meg grafikai szemfényvesztésen kívül. Igen, ezek jó eséllyel később kihalnak. Ezekben késnek a biztonsági frissítések, keverik sokszor a különböző disztrók tárolóit, beleraknak PPA-kat meg ilyen ellenőrizhetetlen szarokat... Döntse el mindenki magának, hogy kell-e ez neki.

Bakker összelapátolok egy bugyilila színvilágú KDE valamit, telepakolom baromságos szoftverekkel előtelepítve és ráhúzom valamelyik fő disztróra.

Ennyi, ugyanezt írtam le előbb. Semmi újdonság, csak a grafikai humbug. A bugyililáról jut eszembe: [link] Ez is egy háromszázharminckettedik Debian klón. Lehet vannak benne újdonságok, de azért a Debianhoz nem lehet hasonlítani.

Új hozzászólás Aktív témák