Új hozzászólás Aktív témák

• MostaPista

tag

válasz RJ45 #81259 üzenetére

Ez nem gyakorlat, hanem a „nem praktikus”-hoz való hozzászokás. Szerintem. Szerintem a gyakorlat az nem ezt jelenti. Itt van veled vitám. Szerintem a gyakorlat a logikájának a megértését jelenti.

Nekem ugy tunik, hogy ossze-vissza irogatsz anelkul, hogy a lenyeget latnad. :F

(Es persze olyannal allsz le vitazni, aki csakazertse irja le a lenyeget, mert az igazi linuxos mentalitas az ilyen. :)) )

Megirom neked a tutit:
    A clonezillaval - es mas, hasonlo programmal - az a baj, hogy a legelejen arra kenyszerit, hogy valassz piros, kek es esetleg mas alternativa kozott, es utana mar csak azon belul bolyonghatsz, es nincs szabad valasztasod, mert az elso valasztasok utan kulonbozo csoveken belul lehet csak mozogni, amelyek anno bizonyos celfeladatokhoz jok voltak, de mar eljart felettuk az ido. Ma mar komplex megoldasok kellenek, es ahhoz tudni kellene atvaltani a kulonbozo csovek kozott.
    Ezert olyan programot erdemes valasztani, amelyiknel a menuben bolyongas szabadon van vegig, azaz mindig lehet valasztani.
    Uff.

Új hozzászólás Aktív témák