Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shyciii

    veterán

    válasz Frawly #62829 üzenetére

    Sinkapeter

    Azt nem tudom. KDE-ből nekem csak az alap van feltéve, így KDE connect nincs is. De az FTP egyszerűbb lenne nekem. Már csak azárt is, mert melóhelyen is így férek a mobilhoz.

    ubyegon2

    Ezt próbáltam anno XFCE alatt, de nem akart működni még kézi lockoláskor sem.
    Most hogy az Antergis live telepítőjével kipróbáltam 6 ablakkezelőt rájöttem, hogy nekem nincs tökéletes. Viszont az Openbox minimalista stílusa tetszene, de totálisan érthetetlen számomra, hogy hogyan lehet abban beállatni a panelt (tint2), hogy pl akármilyen színű legyen, és milyen értékeket (óra, hálózati kapcsolatok, hangerő, akksi) és mely részén mutassa a panelnek. Sajnos totális katyvasz nekem az Openbox, pedig az még bejövős lenne. Deepin is tetszett, de ott meg csak dock rendszert láttam, panelt nem...Budgie hagyjuk, mert az egy Gnome. Mate, Cinnamon-nál már nem is emlékszem hogy mi nem tetszett. TÁn a panelnél nem lehetett kikapcoslni, hogy ot ne mutassa a megnyitott alkalmazásokat, asszem. Nah mindegy. Egyelőre csak ez a fura ftp-s problémám van, amit max mellőzök, ha fotót kell másolni (bár van egy gyanúm, hogy a Digi-s router is lehet ludas, úgyhogy melóhelyen is leteszteletem ezt).

    Frawly

    Ezt olvastam javarészt mikor az XFCE-nél szenvedtem, de itt én csak suspend, meg hibernation-ről szól. Azt nem írják, hogy kifejezetten mit kellene szerkeszteni, és mire.
    Viszont az előbb próbáltam az Antergos-t i3wm-el. Volt egy panel, és bárhova kattintottam semmilyen beállításokat vagy telepített appokat nem tudtam előhozni. Szal nem hogy konfigolni nem tudtam az ablakkezelőt, de progit sem tudtam indtani. Pedig alapból több mindent mutatott, mint az Openbox, de fura hogy semmit sem lehetett csinálni. Gondolom az Antergis csapata kicsit rosszul konfigolta fel :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák