Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ALFA

    senior tag

    válasz #95488640 #53640 üzenetére

    Tegnap éjjel megnéztem, volt is belőle poénos vita, de ez most nem fontos.

    Az elejére javasolnék egy picit udvariasabb bevezetőt, mert az jó, hogy kihangsúlyozod, hogy az értelmes ember előre kiírja a hardver elemeket és utánanéz a kompatibilitási (hopp, hogy is van ez magyarul :F ) gondoknak, de többnyire csak utólag derül ki, hogy van valami elem, amivel gondok vannak, ahogy csixy esetében is. Kellemetlen, hogy én próbálok neki segíteni a minimális tudásommal, de nyilván nyár van, stb.

    Amire utalnék, hogy én eddig a puppy linuxot használtam, mert az szépen tételesen kiirogatta a hardver elemeket és jelezte, ha valamivel gond van, de azt nagyon régóta nem frissítették, új hardverekkel nem biztos, hogy szépen elboldogul. Hasznos lenne egy linuxos hw teszt program, vagy legalább egy hardver listázó program - vagy ha nincs, akkor arra felhívhatnád a figyelmüket, hogy mielőtt linuxot telepítenek, egy hwinfo vagy más portable programmal irassák ki txt-be vagy html fájlba a hardver listát, és onnan könnyebb weben rákeresni a problémás elemekre.

    Mondom én, ismét, az öreg, akit már nagyon kezdenek utálni az ilyenféle "beszólások" miatt, de, ugye, nyűr van. :R

    PS: Most láttam, csixy végre kapott mástól is választ, ráadásul szakembertől, ő megtalálta a cég weboldalán azt, amire nekem is azt irta, mint csixy-nek, hogy nincs találat. Hát igen, talán az is megérne egy pár mondatot hogy mit és hogyan kell keresni a gyártó oldalán is, hogy ne tagadja le, hogy volt valamikor ilyen terméke.

    [ Szerkesztve ]

    Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?

Új hozzászólás Aktív témák