Hirdetés
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Igen, jól érted.
Semmien program nem volt hajlandó a vinyóhoz nyúlni, mindegyik indulás után egyből hibát jelzett, ezért windows telepítés közben partícionáltam, telepítettem egy windozt, lementettem annak a rendszerfileait(tehát a boot.ini jo elvileg) felghostoltam a saját wint, és felmásoltam( PE win alól) mellé a rendszerfileokat. Ezután már a windows elindult, de a kurzor megjelenik, majd meghal. alt-tab-ra válthatok valami login segédre, és ki is fagy.
De már lemondtam a winröl, teljesen, haljon meg ott ahol van, majd virtualboxba felteszem a ghostot valahogy. Viszont most új problémák, a linuxal.
Már 4.re varázsoltam fel rá, közben beszart a noti optikai meghajtója. most minden patentül működik, már torrent, vvideo, zene minden jó.
Viszont a flasht most az istenért se tudok telepíteni a ff3-ba. Eddig ez simán ment, rootként megoldotta, most viszont valami hibát ír, és nem hajlandó felmenni.
Saját kezőleg is feltettem, és még egy másik mozilla kompatibilis flasht, de így se jó.
Lehet hogy az lehet a gond, hogy én a FF3-at csak kicsomagoltam, belöktem /bin-be, és a régi firefox ikont ráirányítottam az ujra?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest