Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bferibörs

addikt

válasz ubyegon2 #52134 üzenetére

hogy mit kevertem össze azt nem tudom, valszeg a telepítésnél nem jó telepítést választottam ( sokat olvastam a témában ,itt is az összefoglalót, az ubuntust is ,meg amit találtam, na jó már el is felejtettem :DDD ) , a működéssel nincs gondom hónapok óta szépen működik minden - a kikapcsolást, újra indítást kivéve 100-ból 1x megcsinálja :DDD , aztán 100x megint nem, de ezzel együtt lehet élni, nem gond.
    Aztán ma jött frissítésnél ez az üzenet :

"Nincs elég szabad hely a merevlemezen
    A frissítéshez 92,2 M szabad helyre van szükség a(z) „/boot” lemezen. Szabadítson fel még legalább 40,1 M helyet a(z) „/boot” lemezen. Ürítse ki a Kukát, és távolítsa el a korábbi telepítések ideiglenes csomagjait a „sudo apt-get clean” parancs használatával."

Na ezzel már nem tudtam mit kezdeni :D

Úgy gondolom, hogy a legegyszerűbb ha újra pakolom az egészet rendesen úgy ahogy kell , nincs ami elvesszen a laptopról, nem sok mindenre használom, tanulom rajta a linuxot de igyekszem csak felhasználói szinten. ( telepítem,használom :DDD )

PPA-val nem foglalkoztam, az parancssoros ha jól emlékszem, winfos után az nekem még kínai

Új hozzászólás Aktív témák