Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DittyCat

    tag

    válasz N0zer0 #29879 üzenetére

    Én örökre hálás leszek Neked, ugyanis ezzel a jmtpfs nevű micsodával SIKERÜLT, szóval megoldottad a nyűgömet. KÖSZÖNÖM, köszönöm, köszönöm!
    Nagyon is jól sikerült, igaz, kicsit bénáztam az elején, hogy pl. hogy írom be a ~ jelet (mint a mellékelt ábra mutatja, sikerült), meg hogy mi a home mappa, meg először nem írtam be minden részét a parancsnak, de 2-3 próbálkozás után már sikerült mindent megoldani, aztán tettem egy próbát, megnyitottam az egyik fájlt VLC-vel és láss csodát :C :C :C !
    Megmondom őszintén, nekem most a Mint-tel való ismerkedés során minden kis siker nagyon sokat dob a hangulatomon, szóval jelen pillanatban nagyon boldog vagyok.
    Igazából minden megoldási javaslatért hálás vagyok, kipróbálom őket, aztán kialakul, hogy nekem melyik a tuti megoldás. Most, ha ez működik, maradok a Mint-nél, már olyan jól összebarátkoztunk. Aztán majd később, ki tudja... :)
    Most már egyre többet tudok az alapokról, az irányokról, de ezek a KDE meg Xfce meg hasonlók, az még sötét folt, nem tudom, melyiket kellene szeretnem és mik ezek. Azt már tudom, hogy nekem Cinnamon van, de még nyomokban sem véltem felfedezni rajta a fahéj színét (íz és illat ebben az esetben nem játszik, ugyebár). Szóval nem tudom, mi köze ehhez az általam nagyon kedvelt fűszerhez.
    (Ma szégyenszemre ilyet tudtam szólni, hogy "Lindóz"... hijjjjjjjj.....)

    "Élek... vagy csak álmodom?"

Új hozzászólás Aktív témák