-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
DittyCat
üzenetére
Amit írtam, az még csak ötletelés volt, nem konkrét megoldási módozat. Sajnos (vagy pont hogy nem sajnos, mert jó, hogy nem szívtam még ilyennel) nem ismerem ezeket az MTP-s eszközöket. Nekem csak Mass Storage-es telefonom és mp3 lejátszóm van itthon, azokat csak USB-n rádugod a gépre, driver sem kell nekik, azonnal mennek hibátlanul Windows és Linux alatt is, rendesen le lehet róluk játszani a fájlokat, és másolni/törölni róluk, mint akármelyik pendrive-ról. Tudom, téged ez nem vigasztal.
Ahogy nézem, a fájlkezelők nem tudnak két fájlművelet között időbelileg várakoztatni, ehhez scriptet kell írni, ami nem egyszerű. Viszont nem is nehéz, de most el vagyok havazva. A cache-t meg nem tudom, hogy hol lehet kikapcsolni, azt passzolom.
Esetleg még jmtpfs-ről olvasom, hogy jól kezeli az MTP-s eszközöket, azt meg lehetne próbálni telepíteni (sudo apt-get install jmtpfs), és jmtpfs ~/mtp paranccsal felcsatolni a lejátszót (előtte kell csinálni a home mappádban egy mtp mappát), használat után meg lecsatolni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- OTP Bank topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

CPT.Pirk