Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• N0zer0

senior tag

válasz DittyCat #29849 üzenetére

Amit írtam, az még csak ötletelés volt, nem konkrét megoldási módozat. Sajnos (vagy pont hogy nem sajnos, mert jó, hogy nem szívtam még ilyennel) nem ismerem ezeket az MTP-s eszközöket. Nekem csak Mass Storage-es telefonom és mp3 lejátszóm van itthon, azokat csak USB-n rádugod a gépre, driver sem kell nekik, azonnal mennek hibátlanul Windows és Linux alatt is, rendesen le lehet róluk játszani a fájlokat, és másolni/törölni róluk, mint akármelyik pendrive-ról. Tudom, téged ez nem vigasztal.

Ahogy nézem, a fájlkezelők nem tudnak két fájlművelet között időbelileg várakoztatni, ehhez scriptet kell írni, ami nem egyszerű. Viszont nem is nehéz, de most el vagyok havazva. A cache-t meg nem tudom, hogy hol lehet kikapcsolni, azt passzolom.

Esetleg még jmtpfs-ről olvasom, hogy jól kezeli az MTP-s eszközöket, azt meg lehetne próbálni telepíteni (sudo apt-get install jmtpfs), és jmtpfs ~/mtp paranccsal felcsatolni a lejátszót (előtte kell csinálni a home mappádban egy mtp mappát), használat után meg lecsatolni.

Új hozzászólás Aktív témák