Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz CPT.Pirk #28820 üzenetére

    Kicsit azért árnyaljuk a képet, a MINT 17 az LTS, így 5 éves ciklus lejárta után is ráérünk arra az újratelepítésre. :) Azt ugye senki nem mondaná komolyan, hogy 5 év alatt nem próbál ki valaki még 50 disztrót/DE- t.
    A MINT nem kényes annyira a nyílt/zárt vga meghajtókra, szinte mindennel működik. Alapból majd minden driver benne van.
    A MINT- et nyugodtan frissítheted ebben az 5 évben, a Chakrát csak az frissíti nyugodtan, aki nem futott bele a legutóbbi nagy frissítési bugcsokorba, mint én is. Végül sok segítséggel és 5 telepítéssel tényleg klassz lett! :R
    Mindkét disztró szuper, de aki totál semmit nem ért a Linuxhoz és első disztrót választ, kisebb eséllyel fut megoldhatatlan problémába a MINT-nél, de ha Chakrát telepít és gond nélkül működik, akkor annak is vannak előnyei. A legokosabb mindkettőt kipróbálni, aztán a DE majd húzza a kezdőt valamelyik irányba. :)

    (#28821) Decepticon
    Ez a Heimdall nem lehet rossz, kivéve, ha nem Samsungod van! :Y

    (#28823) Keeperv85
    Ez klassz, köszi! Ki fogom próbálni, de előbb szerzek egy tartalék mobilt! Kis esélyt látok arra, hogy nem venném észre, ha galibát csinálnék. :DD Amikor észrevenném, már késő lenne.

    (#28829) bob.zxr
    A ROM- csere annyira napi probléma a háztartások nagy részében, mint itt a Linuxos topicokon felmerűlő kérdések 95 %-a. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák