- Asztrofotózás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mf_laca
csendes tag
Hello mindenki!
Nekem BenQ 1625-ösöm van, és állat. Egy gondom viszont van. Megrendeltem az itmediánál 40 Verbatim +os lemezt hozzá. Jól is ment a LS-ezés, egész addig, amíg fel nem éltem az egész készletet (naja, a 18 dvd-nyi teljes Csillagkapu megtette hatását
).
Ma akartam megnézni, hogy hol van és mennyiért. Itmediánál nincs, http://dvdr.atw.hu/ -nál csak a boltban láttam a szekrényben 1 darabot. A lightscribe.hu-s lemez 400 ftért nem játszik. (ArtisJus RULEZ
) Legyetek szívesek, segítsetek!!! Ez agypara, komolyan felmerül bennem, hogy nyersanyag szempontjából nem tudják a ''kereskedők'' kiszolgálni...
Valaki HELP!!!
Ja és még valami. Ne higyjétek el, hogy BÁRMIT lehet LS írás közben csinálni. NFS Most Wantedolni pl nem lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Asztrofotózás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- Sweet.tv - internetes TV
- Spórolós topik
- Jövedelem
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
) Legyetek szívesek, segítsetek!!! Ez agypara, komolyan felmerül bennem, hogy nyersanyag szempontjából nem tudják a ''kereskedők'' kiszolgálni...