Hirdetés
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mf_laca
csendes tag
Hello mindenki!
Nekem BenQ 1625-ösöm van, és állat. Egy gondom viszont van. Megrendeltem az itmediánál 40 Verbatim +os lemezt hozzá. Jól is ment a LS-ezés, egész addig, amíg fel nem éltem az egész készletet (naja, a 18 dvd-nyi teljes Csillagkapu megtette hatását
).
Ma akartam megnézni, hogy hol van és mennyiért. Itmediánál nincs, http://dvdr.atw.hu/ -nál csak a boltban láttam a szekrényben 1 darabot. A lightscribe.hu-s lemez 400 ftért nem játszik. (ArtisJus RULEZ
) Legyetek szívesek, segítsetek!!! Ez agypara, komolyan felmerül bennem, hogy nyersanyag szempontjából nem tudják a ''kereskedők'' kiszolgálni...
Valaki HELP!!!
Ja és még valami. Ne higyjétek el, hogy BÁRMIT lehet LS írás közben csinálni. NFS Most Wantedolni pl nem lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel 545S 512GB M2 Sata SSD / Beszámítás OK!
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Eladó SSD-k 128-256 GB tárhellyel 2280 m.sata és 2230 pcie verziók
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
) Legyetek szívesek, segítsetek!!! Ez agypara, komolyan felmerül bennem, hogy nyersanyag szempontjából nem tudják a ''kereskedők'' kiszolgálni...