- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Canon EOS DSLR topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
balint82 #88910 üzenetére
De ez nem kiállítási modell. A játék funkciók vannak fókuszban (ha kidobod az ablakon mert nem tetszik, akkor jól repül.
)
Meg állítólag utazómagasságban már jól is mutat.
@RapaNui1
Ez elkerülte a figyelmem. Akkor maradjon rajtuk... persze nem fog. Egyrészt lesz ez még sztem 30k körül, ott már nem rossz. Másrészt, sajnos nem a Legóval van az alapvető baj.* Ez így mondjuk +20% áremelés, ami abszolút pofátlan. És valóban pont abban a kategóriában ami a gyerekeknek a legjobb, még mindig 3 hivatalos modellel, kifejezetten játszós készletek és eddig nyomott áron (a'la karácsonyi WV készletek, sokszor kiemeltem már mennyire jó szvsz gyereknek, és még itthon is elérhető árú, sőt remek ár/értékű játék máshoz képest is a szokásos árengedményekkel).*Magyar fizetések...
Németeknél így nyit:
Ez 405-ös árfolyamon is 36k.
1. Most szorozd fel jobb árfolyammal...
2. De főleg arányosítsd átlagbérekhez. Magyar: X, német: kb. 3X. Én osztani szoktam inkább, plasztikusabb a kép mikor azt nézed, hogy ez a készlet itt most 12k-ba kerülne arányosan ha előrendelnéd megjelenési napra. No comment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest