- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Nagyon egyéni perspektívából nézed. Tudok róla, hogy arról szól, hogy többet költs. De ha valaki el tudja adni akkor végül kevesebbet fog, ez tény. Aki nem tudja, béna (én) az meg emiatt hasonlóan átgondolja mi éri meg és mi nem, aztán jönnek a b/c esetek:
1. Olyat veszek ami nekem is kell. Nem csak nagy szettekre lövök, ha épp kell valami a store-ból ami ott a legolcsóbb akkor pl. 19k-s megrendelésre a jófogáson 4-5k-s áron futó zacsis csomagok elég jó arányt adtak ki. Főleg ha több is kellett... és valóban szerettük volna megtartani.
2. Ha mégsem jön ki jobb árban azt is ki tudja számolni az ember.Egyetlen példa nálam: Robot Inverntor, sehol nincs már kifutás alatt de előtte is 140-160k volt. Téli akcióban ha jól rémlik 100k (vagy 120?) volt, dupla pont, 3 ajándék, stb... még hasonlóan jó ajánlat sem volt máshol. És hogy mégsem vettem: gwp eladással akkor nem akartam szórakozni, bár ott is volt ami megtartva is bőven jó lett volna. Egyben éppen túl nagy kiadás lett volna úgy, hogy közben más készletek előbb voltak prioritásban és épp akkor szintén megvettem őket. Hely, stb... Tehát pont a fentiek mérlegelése történt, még úgy is, hogy pénzben látszott, hogy tuti választás. Azóta persze már kár érte.
Szummázva : Biztos van marketing aminek felül mindenki de itt azért nem nehéz átlátni rajta és elég értelmes emberekről van szó, tapasztalatuk is van. Kétlem, hogy konstans a sz*r megoldást választják ami tök világosan látszik. Ez zavar kissé az egyetlen nézőpont erőltetésével.
A bolt meg nem ment át. S@H kicsit kőkorszak de máshol is vannak boltok. Nekem is volt gondom, 10-ből 1-2, emagnál meg talán ennyi a sikeres vásárlásom.
Szóval nálam elfér a s@h, pedig garázscégektől nem nagyon vásárolok, kocka.hu, kockaáruház/-shop/-világ, auchan, alza, euronics, kb. ilyesmik. Volt itt szó kockabolygó meg hasonlókról ahol nem tudni 4-5 napig wtf van a rendeléssel és nem elérhetőek, én pl. reflexből skippelem őket ák-n pedig ott is csinálnak mások jó dealeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyar az űrben
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HTPC (házimozi PC) topik
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest