Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
h3lios #46739 üzenetére
Én is pl sokkal több értelmét látnám mondjuk egy világítás szettnek, vagy motorizálásnak, mint nagyon bonyolult és semmire sem használhtó váltó szetteknek. Pl láttam a neten valaki megcsinálta a vissza a jövőbe autót, ami felemelkedett, a kerekei becsukódtak majd vissza, az ajtók motorikusan nyitódtak és világított az egész, nagyon jól nézett ki és azzal órákig el lehetne játszani és lehet hogy így kompletten annyiba kerülne mint egy szupercar egy semmire sem használható bonyolult váltóval. Ha még ezt megspékelnék hogy motorikusan menne is előre meg hátra az lenne az igazi, a csúcs pedig egy hangszóró lenne még az ikonikus fimbeli hangokkal, mint mondjuk az Ecto-1 esetében. Ezekkel nagyon fel lehetne szerintem dobni egy egy szettet és az azok iránti érdeklődést. A véleményem viszont az, hogy ahogy minden más területen is a gyártók csepegtetik csak a régóta tarsolyukban lévő újításokat, hogy a következő évben is tudjanak újat mutatni és az érdeklődést fenntartani, ezek a dolgok a Legonál is megvannak, de amíg így is jól fogynak a készletek minek újítsanak, csak szép lassan, mert ha egyszerre ellövik az összes patront akkor mi marad a jövőre nézve ami hosszú távon fenntartja a keresletet és érdeklődést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest