Új hozzászólás Aktív témák

• RapaNui1

aktív tag

válasz h3lios #46739 üzenetére

Én is pl sokkal több értelmét látnám mondjuk egy világítás szettnek, vagy motorizálásnak, mint nagyon bonyolult és semmire sem használhtó váltó szetteknek. Pl láttam a neten valaki megcsinálta a vissza a jövőbe autót, ami felemelkedett, a kerekei becsukódtak majd vissza, az ajtók motorikusan nyitódtak és világított az egész, nagyon jól nézett ki és azzal órákig el lehetne játszani és lehet hogy így kompletten annyiba kerülne mint egy szupercar egy semmire sem használható bonyolult váltóval. Ha még ezt megspékelnék hogy motorikusan menne is előre meg hátra az lenne az igazi, a csúcs pedig egy hangszóró lenne még az ikonikus fimbeli hangokkal, mint mondjuk az Ecto-1 esetében. Ezekkel nagyon fel lehetne szerintem dobni egy egy szettet és az azok iránti érdeklődést. A véleményem viszont az, hogy ahogy minden más területen is a gyártók csepegtetik csak a régóta tarsolyukban lévő újításokat, hogy a következő évben is tudjanak újat mutatni és az érdeklődést fenntartani, ezek a dolgok a Legonál is megvannak, de amíg így is jól fogynak a készletek minek újítsanak, csak szép lassan, mert ha egyszerre ellövik az összes patront akkor mi marad a jövőre nézve ami hosszú távon fenntartja a keresletet és érdeklődést.

Új hozzászólás Aktív témák