Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• tboy72

aktív tag

válasz Winner_hun #1897 üzenetére

mr16-os 3W-os

Ebből vettem 20 darabot, arra kell figyelni, hogy ha zárt helyre teszed (zárt lámpabúra) akkor szét kell szedni, és a ledek egyik lábát leforrasztva, egy kis alufóliadarabbal hőhidat létesíteni a led alja és az alaplap között (a kínaiak kiképezték a hőátadó felületet, de a led alja nem ér hozzá). Nekem hideg fényű van, de nem zavar, kb 20-30W-os spotok fényerejét tudják.

Van még egy pár ilyenem is, ezek mennyezeti csillárba, illetve lógó lámpákba mentek, például hálószoba és étkezőasztal fölött. Ezekkel nincs gond a melegedéssel. A konyha felsőszekrény alá pedig az e-bayről való ledszalag került 5 méter hosszan + az üveges felsőszekrényben lévő üvegedényeket, poharakat is ladszalag világítja meg.
    Remélem tudtam segíteni.

Ja igen a lényeg! A villanyszámla kb. 2-3000 ft-al lett kevesebb, úgy hogy előtte a spotok és a lógó fények is energiatakarékos izzók voltak. (kb 2-évente csere, mert nem bírja a sok fel és lekapcsolást!!!)

Új hozzászólás Aktív témák