- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Valahonnan végül is letölthető a .52-es PVR 2 normálisan? Értsd: rákattintok, lejön, nem kell letöltő szoftver meg hasonló szarságok.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
flash-
veterán
válasz #65675776 #8992 üzenetére
oks csak gondoltam megkérdezem.
driver mellé pedig elég ezt feltenni hogy tudjak tv-zni,felvenni,jol mondaom?:
Latest WinFast PVR2 provides you the most feature-rich video/audio entertainment.
2.0.3.48
( 10/15/2012 )még valami:tv adás nézés esetén csak akkor lesz hang ha a pci-os hangkártyámat összekötöm az eszközzel a szükre cd kábellel?
és pontosan emelett miylen beállitásokat kell eszközölni a windowsban hogy legyen hang?[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
pvr3000 hez windows 7 x64 alá melyik drivert ajánljátok?
-
Mbazsika
tag
Sajnos vagy én nem tudom kezelni a keresőt vagy kissé kehes, mert nem ad találatot az xmbc-re.
Elvileg van egy live tv, pvr funkciója, de nem igazán értem, hogy kellene összeszögezni. -
Mbazsika
tag
Sziasztok!
Hogy lehet xmbc-vel összeházasítani egy PVR2000-et? (win7, xmbc 12.2)
Előre is köszi a segítséget. -
bzoley
veterán
válasz elistvan #8981 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, hogy PCI-Audióról van szó, bár elképzelhető, de szerintem a PVR2000 driverébe nem tettek PCIa-t(legalábbis hivatalosan). MCE esetén alapfeltétel volt a hw encoder megléte, és a folyamatosan rögzített adást mutatta "élőben", ezért nem kellett kábelezni. Ez a lehetőség a PVR2-ben is adott hw preview néven. Ez más, mint a PCIa.
[ Szerkesztve ]
-
-
elistvan
őstag
-
törölt tag
válasz Core2duo6600 #8974 üzenetére
Sehogy. Az egyik dolog, amit hamar megtanultam, hogy időzítésnél mindenképpen meg kell adni, melyik eszközről vegyen fel. Egyébként mindig prioritási és logikai sorrendben választ. (Prio 1 a digitális tuner minden esetben, ezuán a következő digitális tuner. Amikor a digitálisak elfogytak, akkor jönnek az analogok. A logikai sorrend a rendszerben elfoglalt helyet jelenti.)
-
Core2duo6600
veterán
A PVR 2 höz lenne egy kérdésem :
A gépben jelenleg van 4 tuner, ebből 3 analóg és egy hybrid.
2 Leadtek, 1 Hauppauge, és egy Compro hybrid.Hogy lehet beállítani eme proginak, hogy mely tunerekkel foglalkozzon, úgyanis jelenleg figyelnem kell rá, hogy időzített felvételnél kijelöljem az adott tunert is.
Mert ha automatán hagyom, akkor azt a tunert veszi előlre amibe analóg jel be sem megy, a hybridnek az egyik részét.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
elistvan
őstag
A pvr2000-et mióta szerelik philips saa7134-el ? Vettem egy 2000-es kártyát egy csomag alkatrész közt és ez is közte volt. Meglepődtem. Ez most jó vagy rossz? (A hagyományos van a gépemben).
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
törölt tag
válasz Core2duo6600 #8964 üzenetére
1. Talán, de a hw encoder biztosan nem fog működni.
2. A Live Update letölti és telepíti. -
Core2duo6600
veterán
Hello
1.
A PVR 2 kezelheti a hauppauge pvr 500 as tunert ?2.
Az új pvr 2 höz tudtok egy linket, mert a lentebbi ftp link nem megy .Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
katt777
félisten
A .48-as is alapból rossz volt, hiába irtottam ki a .46-os maradványait, csak friss rendszerrel működött jól. Most viszont nincs nagyon miért újratennem a rendszert, ha meg rendszermentést rakok vissza, úgyis rajta lesz a .48.
qwertly: Win reinst? Csak mert amúgy semmi baja a drivernek és a programnak sem (már az ismerteket leszámítva).
-
bzoley
veterán
Ez érdekes. A PVR2 tudja, hogy a legfrissebb van fenn. De ha én nem találom az ftp-t, akkor a PVR2 hogy látja a version.ini-t
Vagy csak az engedélyek kavarodtak el? -
bzoley
veterán
Van driverük, de két, vagy több GiB ram mellett 100%-on pörgetnek egy cpu magot, szóval hibásak, és ez már így is marad.
De még mennyire. Még win8-on is. Csak a beszerzése már kicsit nehézkes.qwertly:
Próbáld ki azt, hogy elindítod a PVR2-t, elindítod másodszor is, majdmaz elsőt bezárod. Előbb mondjuk nézd meg, hogy a második analógon van-e. Aztán a másodikat is bezárhatod, vélhetően nem lesz kép elsőre. De lehet, hogy valamilyen engedély-problémád lesz.[ Szerkesztve ]
-
qwertly
addikt
Sziasztok!Mint írtam már fent is,hogy minden leállás után újra kell a drivert futtatni,hogy lása a tunert de az újra indítás után a jelforrásnak mindig a digitális tv van kijelölve pedig nem is használom mert kábel tv jön a jel.Ezt miképpen tudnám megjavítani?a kártya Leadtek PxDVR3200
-
flash-
veterán
válasz #65675776 #8951 üzenetére
"A simához (BT878A chipes) nincs x64 driver. És nem is lesz. Az Expert-hez és Global-hoz van, de az meg bugos. És egyébként sem jó a simához."
mármint bugos az expert és a global win 7 x64 alatt?
akkor nem ajánlott megvenni?nekem csak tv nézésre kellene..akkor milyen tv tunert vegyek használtan amihez van távirányító, jól megy win7 x64 alatt és analóg(coax)?
csak tv nézésre kell!
[ Szerkesztve ]
-
janika226
csendes tag
egy beltéri van ami a TV re van kötve azt a jelet szét lehet osztani úgy hogy a TV-n is és a TV -Tuner-en is használni tudjam
-
flash-
veterán
sziasztok lécci mondjátok meg hogy a sima Leadtek TV2000 XP hez is van e windows 7x64 driver illetve milndegyik tv2000 xp hez van -e win7 x64 driver?
köszi előre is[ Szerkesztve ]
-
janika226
csendes tag
üdv
érdeklődni szeretnék hogy Leadtek WinFast PXDVR3200 H típusú TV- tuneremet hogy tudom használni parabola tv -vel -
katt777
félisten
RTLK és TV2, mint írtam. Video szerkesztőben van hang-kép szinkron javítás, sajnos az sem mindig segített, igaz, a probléma elvétve fordult elő, és nem volt jelentős. Lehet persze, hogy eleve csúszással adták, de nem néztem az adást, mert rühellem a reklámblokkokat kivárni.
A digitális adásuk még rosszabb, reklámoknál a hang simán több kockányit csúszik bele a filmbe, vagy reklámok végén elindul a film a hanggal, bele néhány reklámlogó kocka, aztán ismét a film, ha durván belevágják, még javítani sem lehet, kimarad pár kép és szótag. No de ez már tényleg a digitális világ, csak a kereskedelmi adók adásait jellemzendő írtam (arról nem is szólva, hogy akár negyed órát kivágnak a legártatlanabb filmből is). A tv-néző az utolsó, akivel törődnek.
Ja, erősítős szobaantennám van, de a magyar kereskedelmi adókon kívül no problemo.[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz katt777 #8943 üzenetére
Hát én hardveres felvételnél is tapasztaltam elcsúszást.
Az lehetetlen, vagy valami komoly gond van a kártyával, esetleg az adással (bár utóbbin nagyon csodálkoznék). (Ugye sima analóg felvételről beszélünk még mindig, amit MPEG1, vagy 2-be tömörít a kártyán lévő chip?)
daa-raa: Sonora Codec Properties page <- ezmiez? Hogyan lehet azt megnyitni?
The only real valuable thing is intuition.
-
katt777
félisten
Hát én hardveres felvételnél is tapasztaltam elcsúszást. RTL-ről és TV2-ről már nem is beszélve, néha egyszerűen használhatatlan a felvétel (van hogy külön konvertáló programmal az egészet át kell konvertálnom, hogy egyáltalán szerkeszteni tudjam), miközben az osztrák adókról hibamentesen tudok mindent felvenni.
M1-ről pl. remek felvételt lehet készíteni analóg módban szoftveresen is, RTLK meg hardveresen is esélytelen (legalábbis erre).
Értem a kérdést, elsőre értettem félre.daa-raa: LEadstek oldalán még mindig a .48-as van fent a 3200H-hoz.
-
-
bzoley
veterán
-
Balu972
aktív tag
sziasztok!
A pci audio reg-et le tudnám tölteni valahonnan? Vagy valaki el tudná küldeni?
hálás köszönetem
Azért beszélek a gépekkel emberként, nehogy átszokjak az emberekkel való gépies kommunikációra.
-
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
Kreálsz egy saját hw Mpeg-2 profilt. Felvétel: VBR, megcélzott sávszél 10000.
Eredmény:
Video: MPEG2 Video 720x576 (4:3) 25fps 11000kbps [Video - MPEG2, Main Profile, Main Level, 720x576, 25.000 fps, 11000.0 kbit/s (0000,e0,00)]
Audio: MPEG Audio 48000Hz stereo 384kbps [Audio - MPEG1 - Layer 2, 48.0 kHz, 2 chn, 384.0 kbit/s (0000,c0,00)]
Aztán ki tudja, mi igaz ebből, az hang is 192-n áll a profilban. Falcon szerint mondjuk 384kbps.
Az viszont igaz, hogy érdemes az elérhető legjobb minőségben felvenni.[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz katt777 #8934 üzenetére
Ha szoftveresen rendben van, akkor mi a baj vele?
Az, hogy a HW-es tömörítés az igazi, nincs szinkron elcsúszás, nincs kicsit alacsonyabb/magasabb FPS, mint a beállított (pl. 25 helyett 25.001), nincs pattogó hang, ha le van terhelve a gép, ilyenek.
Egy jó video-szerkesztő szoftver amúgy simán eltünteti azokat a csíkokat egy finom szűréssel, ha ezúttal jól értem a probléma lényegét. Nekem még szemcsés felvételt is sikerült használhatóvá tennem.
Csak ugye előbb rögzíteni kellene azt a felvételt, amit utána szűrögetsz... Ha eleve rosszabb minőségben rögzíted, a végeredmény is rosszabb lesz.
Bocs, hogy segíteni akartam.
Ne kérj elnézést, köszönöm a szándékot, csak nem tudsz segíteni, ha a kérdést sem érted.
-
katt777
félisten
Félreértettem a rohanásban, és gyorsan végigzongoráztam csak a beállításokat. Bocs, hogy segíteni akartam. Ha szoftveresen rendben van, akkor mi a baj vele?
Egy jó video-szerkesztő szoftver amúgy simán eltünteti azokat a csíkokat egy finom szűréssel, ha ezúttal jól értem a probléma lényegét. Nekem még szemcsés felvételt is sikerült használhatóvá tennem.
-
brd
nagyúr
válasz katt777 #8932 üzenetére
HIába adod meg a 10k-t.
Igen, rájöttem, ezért kérdeztem.
Szerintem neked is van, ami nekem, mert alapból 5k a bitráta. Így ha rögtön 9000 fölé állítod, akkor 5k-val rögzít. Szoftveresen simán rögzít 10k-val is nekem (a PVR-rel települő arcsoft codec)...
Mondjuk, ha eleve 1000-re állítod, miért menne feljebb?
Tényleg ilyen bonyolult volt az a mondat? Szerintem teljesen jól érthető. Csak példának írtam 1000-ret, írtam, hogy bármi lehet, 9k alatt, az jól működik, csak 9k felett nem csinál semmit a beállítás (ilyenkor az előző, 9k alatti marad érvényben).
Nem hiszem egyébként, hogy szükség lenne ilyen magas bitrátára, ha csak nem HD adás jön analóg módban.
A hit az maradjon a templomban. Azért kezdtem vizsgáltatni az egészet, mert simán feltűnt, hogy milyen fos a HW-es felvétel (sima SD). Mint kiderült, azért, mert 5k-val (ennyi az alapbeállítás) rögzítette a beállított 10k helyett, és megnéztem, mennyi a max., amit még jól rögzít, ez lett a 9k. Kicsit zizis/csíkos felvételnél már simán kijön az mpeg tömörítés hibája, ha nem jó magas a bitráta (az igazi olyan 15k lenne, de azért 9-cel is el lehet lenni, ha nincs más... ).
-
katt777
félisten
HIába adod meg a 10k-t. Néztem most 10k-val, 5k lett a sebesség hardveres módban, szoftveresen lehet állítani a minőséget, de ott is csak 7k-ig megy fel, mert a maxi minőség csúszka állíthatatlan. Egyedül DVD módban lehet módosítani, de ott is 7 a max minőség, és nem megy 7k fölé a sebesség állandó sávszélességgel. 1000k-ra sehol nem esett le. Mondjuk, ha eleve 1000-re állítod, miért menne feljebb?
Az egyedüli megoldás a DVD-t változó sávszélességgel maxi minőségben használni, akkor végig 10k fölött lesz a bitráta.
Verziók: PVR2 2.0346, driver: 6.0.1012.7007 x64 (2010.03.23.)
Nem hiszem egyébként, hogy szükség lenne ilyen magas bitrátára, ha csak nem HD adás jön analóg módban.
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
Mit csinálok rosszul, hogy a PxDVR3200 H-val, analóg HW módban csak max. 9000-res bitrate-tel tudok rögzíteni? Ha feljebb állítom, akkor az előzőleg beállított, 9000 alatti beállítással vesz fel (beállítom 1000-re, leokézom, beállítom a [9001-10000] tartományban bármire, és elindítom a felvételt, akkor 1000-ben rögzít, de ha átállítom 9000-re, akkor abban; az 1000 tetszőlegesen cserélhető bármire, de max. 9000 lehet). Akinek ez jól működik (tud 9000+ 'rátával rögzíteni), melyik PVR2-t használja, melyik driverrel (x64-es)?
-
katt777
félisten
válasz #65675776 #8925 üzenetére
Skype-ot nem használom, amióta azon át jön(né)nek a vírusok ellenőrizetlenül a gépemre. Amúgy sem tartom túl felhasználóbarátnak, hogy 2 csatlakozás között elfelejti a jelszavamat, és vagy 30 tagú kódot kell fél óráig variálnom, mire hajlandó elfogadni. ANno viszont nem emléxem, hogy gondot okozott volna, amikor még régebben használtam.
murphy27: Nálam is volt probléma anno újabb verziókkal és a "kompatibilitással". Nem tudom, hol és milyen beállításokat tárol a PVR2, de hiába irtottam ki mindent, az újabb verzió kizárólag akkor működött, amikor tiszta rendszerre telepítettem.
qwertly: Nem csináltál valami rendszerpucolást? Ez különösen akkor tud hibát okozni, ha újra kell indítani a gépet egy telepítéshez, közben meg aut. lefut, vagy a user futtatja rutinból. Nekem is van pár progim, amelyeket mindenféle pucolásból ki kell zárni, de az általam használt pucolók a tunerrel nem okoztak gondot. Ha telepítés után egyébként OK, én a fentire v. win hibára gyanakodnék.
-
törölt tag
válasz qwertly #8928 üzenetére
Ha csak úgymond eltünik a tuner a gépből, akkor valami nagyon nincs rendben. Amennyiben teljes egészében hiányzik az eszközkezelőben, akkor meg kell próbálni átrakni egy másik foglalatba. Ha csak a driver vagy a sw keveredik el, akkor viszont jó eséllyel OS szinten van probléma.
-
qwertly
addikt
válasz katt777 #8924 üzenetére
Szia!
Köszi a választ.de ez akkor jön elő ha leállítom a gépet este és másnap indítom és akkor nincsen az eszközkezelő szerint tv tuner a gépembe hiába keresek új hardvert nem jelez csak telepítenem kell vagy a drivert vagy a kezelő szoftvert és újra indítás után már megy a tuner.De olyat tapasztaltam,hogy akkor a videó bemenet ászokot állítódni a digitális tv-re.És vissza kell álltanom az analógra. -
murphy27
tag
Közben sikerült megoldani.
Korábbi verzió telepítése Winfast PVR2-nek (2.0.3.33., 2.0.3.48-ról)."A papírsárkány is a széllel szemben emelkedik a magasba."
-
murphy27
tag
Segitségeteket kérném:
Analóg forrásból (antenna) szeretnék felvételt készíteni, de csak annyi történik hogy fekete ablakra vált a tv képe, a felvétel percszámlálója továbbra is megy azonban felvételt nem készít csak egy file-t 0 byte-al.
Az összes mpeg/dvd profilt kipróbáltam ugyanaz a jelenség.
Digitális forrásból tudok felvenni.
Nincs fent semmilyen codec, win7 enterp. 64 bit van fent pár napos telepítéssel.
Mi lehet a probléma? Valamilyen mpeg codecet kellen felraknom esetleg? Ha igen kérlek linkeljétek be hogy melyiket.Előre is köszönöm!
"A papírsárkány is a széllel szemben emelkedik a magasba."
-
katt777
félisten
válasz qwertly #8923 üzenetére
Nem a tuner hibája (nekem is ilyen van). Akkor fordul elő, ha egy másik folyamat aktív maradt a háttérben, amely foglalja az eszközt, tipikusan Media Center-rel szokott előjönni és vice versa (restart önmagában meg szokta oldani). Nem telepítettél esetleg valamilyen más szoftvert, amely használja a tunert? Lehet az video rögzítő (Nero Video pl), másik tuner progi, stb.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Win7 64-bit op rendszer van a gépemen,sajnos mostanában a TV tunert nem ismeri fel csak ha a drivert újra telepítem:hiba űzetett a tv tuner Leadtek 3200 most mivel lehet a gond? -
katt777
félisten
válasz #65675776 #8921 üzenetére
Kösz az infót.
ASUS-t ismerem, minden lapjánál lehet állítani, hogy a 2-3. PCI-EX16 slot milyen sebességen menjen (pl. ha leszabályozod az egyiket, vagy éppen a 4X slotot, ha van olyan, használható lesz egy PCI-EX1 mert osztoznak a sávokon, szóval azzal nem lesz gondom, ha ilyen lap lesz.
iPonból gondoltam géphez valókat rendelni, de eltűnt a DTV Pro HD, és Árgép sem találta másutt.
Jó nekem a gépre mentve, azért van benne vinyó.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
törölt tag
-
katt777
félisten
Vevő vagyok minden külsős (USB-s) tippre (nem is feltétlenül Leadtek-re, bár a hülyeségeit már viszonylag megszoktam), de a bemenetek nem akarnának, és HD-s tunerről lenne szó. PxDVR3200H van, de irritáló, hogy a legtöbb lapban nem tudom/tudnám használni, mert a gyártók többségének nincs annyi esze, hogy ne a VGA alá tegye a PCI-EX1 slotot, ha csak 1 van a lapon. FM2-es lapokat nézegetek, és ez jellemző. PCI-EX16/4 slotba meg nem nagyon akarom tenni, mert nem tudom, miféle galibákat okozna, még ha a lap nem is váltana át 8+8 üzemmódba, A mostani gépembe is azért voltam kénytelen ezt a szar VGA-t beszerezni (ráadásul drágán), mert egyszerűen nem volt más 1 slotos a piacon, és akkor még mindig egymás mellett van 2 forró pont.
-
bzoley
veterán
Ha jól emlékszem, ez a "végleges kikapcsolás" win7-en nem használható, anno én is próbálkoztam vele.
janika226:
Drivel letölt, exe-ből a meghajtó kicsomagol, eszközkezelőn keresztül telepít, majd PVR2 telepítés.katt777:
A DTV Pro HD nem igazán "külső" tuner, inkább STB, amit tévére kötve jobban érvényesül. Nem inkább valamilyen usb-s megoldásra gondoltál? Arra bármelyik apróság megfelelő lehet. Feltéve, hogy MindigTV-ről van szó, más HD nem igazán jöhet szóba. -
katt777
félisten
Erre valaki tud választ? A másik otpic nem nagyon működik.
-
MODERÁTOR
válasz #65675776 #8914 üzenetére
Tegnapelőtt sikerült (bekapcsolás után kilőttem az aláírás ellenőrzést [ami sajnos nem végleges]),
TV-t is néztem vele, jó képe volt, de a tegnapi bekapcsolás után ismét nem ismerte fel a rendszer a kártyát.
Próbáltam parancssorból véglegesen kikapcsolni, de újraindítás után ugyanúgy nem töltötte be a kártyához a már feltelepített WHQL drivert. Valószínűleg nálam van valami gebasz (pl. registry). Holnap adok neki egy újabb lehetőséget, ha úgy sem sikerül, akkor felteszem a polcra.
Nagyon szépen köszönöm az eddig segítséget neked és bzoley-nak is.
Harrrr!!!!
-
janika226
csendes tag
üdv
Windows 8 alatt hogy tudom beüzemelni ezt: LEADTEK PxDVR3200 H TV Tuner -
törölt tag
Az XP kérdés nélkül betölt mindenféle drivert, ott persze, hogy működik. A Vista és a W7 (legalábbis a 64 bitesek biztosan) csak aláírt drivert töltenek be. Amit tehetsz, kiszűrendő, hogy ez-e a probléma: induláskor megnyomod az F8-at, és ott kiválasztod, hogy kikapcsolt aláírásellenőrzéssel indítod a rendszert. Ha ekkor jó, és simán működik, akkor ez a probléma.
Normális esetben a driver propertie page-én a következőnek kellene megjelennie:
Egyébként a WU-ről ez a driver telepedik fel. Szóval lehet csak el kellene távolítani a kártyát az Eszközkezelőben, és mikor kérdezi, akkor igennel válaszolni a kérdésre, hogy törölje-e a file-okat is. Utána elindítani a WU-et, és kerestetni vele frissítéseket.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz #65675776 #8910 üzenetére
Ezzel is próbálkoztam már, de hiába, a kis felkiáltójel ott maradt az eszközkezelőben, aztán újraindítás után ismét csak multimédiás videóvezérlőként látszik (ilyenkor az Aida64 Harmonics (Conexant) CX23885 Video Capture-ként látja).
Kipróbálom egy másik gépben is a kártyát, aztán ha ott működik, akkor lehetséges, hogy megpróbálkozom egy Win újratelepítéssel.
Harrrr!!!!
-
bzoley
veterán
válasz #65675776 #8910 üzenetére
Egy pillanatra felmerült ennek a lehetősége, de gyorsan elvetettem, mert hülyeségnek tartottam, hogy non-whql driver legyen kinn. Azt csak most nézem, hogy oda is van írva(reggel még a kávés bögrémet sem nagyon látom). Így persze más a helyzet, viszont ennek telepítéskor is fel kellett tűnnie.
-
MODERÁTOR
Úgy tűnik végre sikerült működésre bírnom a PxDVR3200 H-t, most már rendesen látszik a feladatkezelőben a kártya. Eddig csak simán multimédiás videóvezérlőként ismerte fel, de nem lehetett feltenni hozzá drivert.És nem, és nem...
Driverek lepucolva, kártya ki, kártya be, netkábel kihúzva, gép indít, eszközkezelőben látszik a kártya, felismeri és látszólag telepít hozzá egy drivert is (a fenti képen láthatót). Újraindítás után már ismét csak multimédiás videóvezérlőként jelenik meg, amivel semmit nem tudok kezdeni (nem lehet hozzá semmilyen drivert feltelepíteni).Ha eljátszom ismét a driver pucolást, kártya kivételt és próbálom telepíteni a CD-ről, akkor látszólag sikerül is, de újraindítás után ismét csak ismeretlen multimédiás videóvezérlő lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
brd
nagyúr
A PxDVR3200 H és a kezelőprogramja mennyire problémás Win8 alatt (x64)? Ugyanolyan jól használható, mint Win7-en, vagy van, ami nem működik jól?
[ Szerkesztve ]
-
szumo
senior tag
Üdv!
Rég jártam erre.
Az előbb bekapcsoltam a pvr2-t és az fogadott, hogy:
WinFast DTV Application működése leállt
Az alján meg van egy program bezárás gomb.
Tegnap este még néztem a műsort a tunerkártyán keresztül.
Mi történhetett szerintetek vajon míg dolgozni voltam?Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
havri1
félisten
Hali!
Egy SD adásnak mekkora a felbontása, tudja valaki?
Thome digitális adásról van szó..
Köszi.havri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest