Hirdetés
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
elistvan
üzenetére
Nem vagyok biztos benne, hogy PCI-Audióról van szó, bár elképzelhető, de szerintem a PVR2000 driverébe nem tettek PCIa-t(legalábbis hivatalosan). MCE esetén alapfeltétel volt a hw encoder megléte, és a folyamatosan rögzített adást mutatta "élőben", ezért nem kellett kábelezni. Ez a lehetőség a PVR2-ben is adott hw preview néven. Ez más, mint a PCIa.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest