Hirdetés
- 

garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

katt777
félisten
RTLK és TV2, mint írtam. Video szerkesztőben van hang-kép szinkron javítás, sajnos az sem mindig segített, igaz, a probléma elvétve fordult elő, és nem volt jelentős. Lehet persze, hogy eleve csúszással adták, de nem néztem az adást, mert rühellem a reklámblokkokat kivárni.

A digitális adásuk még rosszabb, reklámoknál a hang simán több kockányit csúszik bele a filmbe, vagy reklámok végén elindul a film a hanggal, bele néhány reklámlogó kocka, aztán ismét a film, ha durván belevágják, még javítani sem lehet, kimarad pár kép és szótag. No de ez már tényleg a digitális világ, csak a kereskedelmi adók adásait jellemzendő írtam (arról nem is szólva, hogy akár negyed órát kivágnak a legártatlanabb filmből is). A tv-néző az utolsó, akivel törődnek.
Ja, erősítős szobaantennám van, de a magyar kereskedelmi adókon kívül no problemo. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
 - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő