- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alain72
csendes tag
Sziasztok!
Nékem is van egy Winfast TV2000 XP Expert tunerem CX23881-19 chippel.
Talán ez a leggyengébb eleme a gépemnek, de valamikor évekkel ezelőtt úgy emlékszem egész jól működött, így ha lehetséges szeretném újra használni.
Legális Win8Pro MC 64 bites rendszer fut a gépemen 8 GB rammal.
A telepítés előtti "kompatibilitási segéd" futtatásakor kompatibilisnak ítélte a tuner kártyát a program. A telepítés után viszont az eszközkezelő sikoltva hibát jelzet, így több drivert is kipróbáltam, de hiába. Miután kivettem a gépből és a drivereket is egytől egyig eltávolítottam ismét kutakodni kezdtem és a Microsoft oldalán és ismét ezt az infót találtam [link] Bosszankodva felhívtam a Microsoft Supportot, ahol azzal takaróztak, hogy ők a Leadtek állításaira alapozzák az oldalukon közölt információkat, így keressem meg a Leadtek-et a problémámmal. No most eddigi nyomozásom szerint jelenleg nincs hivatalos Leadtek importőr, így magyarországi támogatás sem, bár az egyik nagykerben említettek egy Leadtek-es gurut, aki igyekezett ezt az űrt kitölteni. Sajnos a nevét eddig nem tudtam megszerezni, de hátha Ti tudjátok kiről van szó vagy tudtok az én problémámra is megoldást.
Üdv. A. -
Ajven1985
csendes tag
Sziasztok!
Egy Leadtek Winfast TV2000XP típusú kártyát szeretnék használni 32 bites Windows 7 alatt. Letöltöttem a Leadtek honlapjáról a drivereket, feltelepítettem, fel is ment rendesen, de az eszközkezelőbel a video capture-t felkiáltójelezi. Mikor elindítanám a tv-t, akkor pedig azt írja, hogy nincs videómegjelenítő eszköz.
Mit tehetnék, hogy működjön? Előre is köszi! G. -
madd dogg
senior tag
Sziasztok. Ezt a szemét drivert lassan egy éve nem tudom eltávolítani. Rákattintok, megkérdezi, hogy uninstallálom e a programot, kattintok, hogy igen. Ezután végigfut a csík, kéri, hogy indítsam újra a gépet, újraindítom, de semmi nem változott.
Hol keressem, és mit keressek, hogy eltüntessem a gépről? Registry?
-
Peetry
senior tag
Üdv.
Most szereztem énis egy ilyen PxDTV2300H kártyát, tudna valaki segíteni, hogy tudom előcsalni, hogy mutassa a jelerősséget és minőséget? vagy tudtok erre valami progit, mert íg elég nehéz belőni az antenna helyét.
köszi előre is
-
törölt tag
válasz
jolti05 #8688 üzenetére
Feleslegesen fárasztanád magad. A hibát már a Conexant sem javította a referenciadriverben, a gyártók meg nem fognak nekiállni fejlesztgetni 5-6 éves vagy még régebbi hw-ek miatt. Mind a referenciadrivert használja alapnak, csak a saját hw/sw környezethez igazítják ha szükséges.
barazd: Igen, norma alatt a videoszabványt értettem. Még túlvezérlésre tudnék gyanakodni.
-
barazd
csendes tag
válasz
#65675776 #8685 üzenetére
daa-raa: Nem csoda. Tényleg nem működik.
Ugyanis elírtam, tehát maradjunk sima PCI slotnál, E nélkül. Bocsi.
Szóval a kábelek nem törtek, nincs rajtuk semmi gyanús jel. A csatlakozók is jók. Az S-Video kábel kevesebb mint egy éves, azt én egyszer bedugtam, és a hiba jelentkezése után néhány próbálkozást leszámítva, se mozgatva, se ki/be húzva/dugva nem volt.
A norma alatt nem tudom mit értesz, ilyen lehetőséggel nem találkoztam a beállításoknál. Ha esetleg a videó szabványra gondolsz, akkor az jól van beállítva.
-
törölt tag
válasz
jolti05 #8683 üzenetére
[link] Utolsó bekezdés.
Neoka: Ez egy nagyon jó kérdés. Elég régóta megszünt szinte minden kommunikáció a cég részéről.
barazd: Ha azt a kártyát PCI-E foglalatba raktad, akkor csoda, hogy egyáltalán működik.
Kábelek nem szakadtak, vagy nincsenek megtörve? Norma jól van beállítva?
-
Neoka
aktív tag
Sziasztok!
Arról valakinek van információja, hogy esetleg a Leadtek fogja venni a fáradtságot és megcsinálja a wn 8-as drivereket a tuner kártyához?
köszönöm
-
barazd
csendes tag
Sziasztok!
Egy Leadtek WinFast DTV2000 H Plus kártya van a gépemben, amin Windows XP (32 bites) fut. T-Home-os IPTV-m van, tehát egy set-top box van S-Video kábellel rákötve a kártyára.
A problémám az, hogy a mellékelt képen látható módon csíkozódik a kép. Teljesen rendszertelenül, és változó minőségben.
A képen a legrosszabb eset látható. Van, hogy ha bekapcsolom a gépet és a "TV-t", akkor egyből jelentkezik a hiba, van hogy bekapcsolás után pár perccel, de akár órák múlva. Van, hogy egyáltalán nem jelentkezik a jelenség. De olyan nincs, hogy elmúlna. Se magától, se máshogy. (Általában a hiba után minimum fél napot ki van kapcsolva a gép, és utána nem jelentkezik. De volt, hogy 3 napig minden ki volt kapcsolva, és áramtalanítva, mégis fellépett a jelenség bekapcsoláskor.)
Beszerzéskor (kb. 1 éve) úgy gondoltam, hogy a régi RCA kábeleimmel oldom meg a csatlakoztatást. Akárhogy variáltam őket, a kép mindig ilyen sz*r volt, de a hang hibátlan (tehát hiába volt tökéletes a hang egy adott kábellel, a kép nem). Így vettem egy S-Video kábelt. Ezzel jó lett a kép, és kb. 2 hónapig semmi gondom nem volt. Aztán egyszer csak elkezdődött a fent leírt jelenség. De csak ritkán. Viszont mostanra elérte azt az állapotot, hogy 90%-ban ilyen a kép. Ami már nekem is sok.
Próbálkoztam a hiba elhárításával: gép, set-top box újraindítása, kábelek kihúzása / bedugása, a kábeleket mozgattam, máshogy vezettem, próbáltam leárnyékolni őket. De nem segítettek. Frissítettem a PVR2-t, ez sem segített.
Próbáltam, hogy a kártyát kiszeszdtem a PCI-E slotból, majd visszaraktam (ugyan oda is, és másikba is). De ez sem segített...
Néhány észrevételem:
- a set-top box HDMI kábellel a monitorra kötve mindig tökéletesen működik (HD-ban is), tehát nem annak lesz baja
- ha kihúzom az S-Video kábelt, ergó nincs videó jel, akkor ügye alapesetben kék a háttere a PVR2-nek és nincs hang. Viszont amikor a hiba fenn áll, és így húzom ki (akár a kártyán lévő csonkból) fekete vízszintes vonalak villannak be, és ilyenkor 1-1 másodpercre van hang is.
- a hanggal soha semmi gond nincsen
- a hiba esetén a kártya nincs túl melegedve, már kínomban egy külön venntillátort is kapott, hátha az segít. Hát nem.Éppen ezért arra gondolok, hogy esetleg a kártyának van valami gondja, vagy esetleg a leárnyékolás nem jó. Valakinek volt már hasonló gondja? Vagy valakinek van valami ötlete, tippje a megoldáshoz? Esetleg ötletek, hogy a kártyát hogyan lehetne leárnyékolni? Vagy bármi kapaszkodó, ami segítséget jelnthetne?
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Kérdésem az, hogy tudtok-e megoldást a problémámra, vagy a PVR2 helyett egy másik progit. Van egy TV2000 Xp Global tunerem, és kezdek neheztelni valamire, ami azt okozza, hogy sokszor akadozik az adás, de leginkább az nem szimpi, hogy időcsúsztatáskor leáll a működése a programnak és hogy úgy vesz fel, hogy másodpercekkel a videó kezdete után már késik a hang, ami sok perc után már teljesen máshol jár.
Köszi!
-
Neoka
aktív tag
válasz
#65675776 #8664 üzenetére
Köszi daa-raa!
Benned soha nem csalódok. Mindig is maximálisan segíteni próbálsz.
Vége félig az lett amit javasoltál:
1. 10 éves hangkártya kidob a gépből.
2. új berak (asus xonar)
3. átkötő kábel egyik végét levág, 3.5 mm-es jack ráforraszt.
4. PVR2 beállít.Így most van hang. igaz nem tudom pvr-ből szabályozni, de legalább megy.
Amúgy pvr2-t töröltem, és visszatattem, végre magyar lett, most már megjelenik a nyelválasztás is.
-
Dudi85
csendes tag
Olyan kellene amihez nem kell a gépet bekapcsolva tartani. Régebben ezt nézegettem Leadtek TV Pro 1920 de már nem lehet kapni. Az a baj, hogy annyira nem vagyok otthon a témában, hogy melyik a jó fajta. Annyit értek, hogy nekem ide a panelbe analóg kell vagy olyan amelyik mind2t tudja
-
Dudi85
csendes tag
És tudsz ajánlani valamit?
-
Dudi85
csendes tag
Ha vennék egy ilyet:
http://www.aqua.hu/leadtek-dtv-pro-hd-kulso-digitalis-tuner-box-1080i-hdmi-116677.html
Ezzel tudnám fogni kábelen a digi tv adását (panel)?
-
Dudi85
csendes tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni, vagy egy TV2000 XP EXPERT (FM1216MK3) tunerem. Kérdésem az lenne, hogy kilehet csiholni belőle a pci sound-t? Mert külsö hangkártyám van vagy marad a sufni tuningos hangkábel?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
zsotesz81
senior tag
válasz
AttyVin #8666 üzenetére
egyébként könnyen szerkeszthető a lista, ha esetleg bele akarsz rakni egy olyan csatornát ami nincs a listádban (nálam most ilyen volt a digifilm és a supertv2) akkor csak annyi a dolgod, hogy a port.hu-n kikeresed azt a csatornát és felül a címsávban ahol van a link ott van egy olyan a linkben, hogy ch=#szám , ezt a channel számot beírod a listába úgy ahogy a többi van meg utána írod a csatorna nevét és kész
-
törölt tag
Nem kell mindent átvezetékelni. Három lehetőséged is van:
1. Fogod a mostani átkötőkábelt, egyik végéről levágod a csatlakozót, ráforrasztasz egy 3,5mm-es sztereo jack-et és a hangvezérlő line-in bemenetére kötöd.
2. PVR2-ben hangeszköznek kiválasztod a tunert.
3. Bekapcsolod a hardveres előnézetet.+1, bár a W8 hangbeállításait nem ismerem: W7 alatt a belső bemenetek alapértelmezésben le voltak/vannak tiltva. Gondolom a W8-ban is. Szóval engedélyezned kell a lejátszó eszközöknél a letiltott eszközök megjelenítését, és engedélyezni ami kell. Feltéve ha tényleg úgy van, mint W7/Vista esetén.
-
modflow
veterán
Na most ugyan működik a kártya, csak egy problémám van.
A hangerőt hiába görgetem le/fel, nem változik semmi, ugyan olyan erősségen marad.
Bárhogy állítom, sose változik rá.
Ezt hogy lehet megoldani, hogy működjön?
-
2007ath
aktív tag
"A PxDVR3200H alternatíva lehet egy darabig, de az analóg oldalt nézve, már-már akadhat jobb vétel is"
Szia! Érdekelne a véleményed, hogy Win 7 x64 -re, analóg kábeles adások vételéhez jelenleg mi a best buy? Az USB-s megoldások minőségben képesek-e biztosítani a kártyás (PCI, PCIe) színvonalat?
-
2007ath
aktív tag
"... nem tudom kiválasztani a hangkártya Aux bemenetét - erre van kábelesen kötve a tuner hangja."
Csak egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, mivel én is gondolkodom ilyen kártya vásárlásán. Miért nem a PCI-E-n keresztül veszed a hangot, és miért használsz erre a célra audio kábelt?
-
modflow
veterán
Na az "exe" -t rar -ra átírva manuálisan telepítve jó lett.
-
modflow
veterán
Feltelepítettem a Windows 8 -at és a Leadtek PXDVR3200 H kártyán drivere nem akar feltelepülni.
A W7-es driver végigfut, mintha minden jó lenne, de az eszközkezelőben nem jelenik meg, csak marad driver nélküli eszköz.Hogy lehet feltelepíteni a driverét?
-
Neoka
aktív tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni.
Feltettem a Win8-at és van pár problémám a leadtek pxdvr3200 h kártyával. Remélem tudtok segíteni.1. A PVR "eszközök beállítása" felületén az "Audió vezérlése" pontban nem tudom kiválasztani a hangkártya Aux bemenetét - erre van kábelesen kötve a tuner hangja. Így nem tudom a hangot állítani a PVR-en keresztül. XP-n ez gond nélkül működött.
2. Ha be van kapcsolva a keret, akkor egy idő után az fekete lesz (az adást látom), így pl az ablak bezárására szolgáló "x" gomb sem látszódok.
3. ha lépkedek az ablakok között, egy idő után a tuner képe fekete lesz és csak a hang marad. Ilyenkor a "megjelenítés beállítása" felületen a "megjelenítés módját" átállítom valami másra, akkor visszajön a kép.
-
törölt tag
Ha valóban router mögött vagy az nem probléma. A router-ed ki fogja neked írni, hogy mennyi a világ felől látható IP címed, de ezt akár a wigwam is megmondja. A másik félnek ezt az IP-t kell megadnod. Az alapértelmezett port a 8080. A stream-et nétni legjobb megoldás a WMP, az teljesen jól kezeli (VLC a wmv-kkel egyébként is kínlódik). (Ctrl + U -> beírod hogy http://xxx.yyy.zzz.uuu:8080 és nyomsz egy entert. Az xxx.yyy.zzz.uuu értelem szerűen az IP cím lenne.)
-
AttyVin
aktív tag
Akkor utána kellene nézni a szintén írt "Műsorszorás" funkciónak a VLC-ben.
Mivel nagyon sokan használják ezt a programot, biztos sok információ van fenn a neten is erről.
Amúgy a PVR2-ben valóban nem túl bonyolult a streamelés, de én sem használtam az otthoni hálózatunkon kívül.
-
AttyVin
aktív tag
Bocs, hogy belefázok, de, ha a steram letöltése a probléma, akkor itt egy megoldás a VLC-hez:
Ezen kívül van egy "Műsorszórás" opció is, ha jól emlékszem a streameléshez, de én sem használtam eddig.
Nekem is volt hasonló gondom, de érdemes volt a itt, a Fórumon is böngészni egy kicsit.
-
törölt tag
Hello!
Nem csak helyi hálón. Ezt már csak azért is tudom, mert mikor tesztelgettük bzoley-val rendszeresen stream-eltünk egymásnak. Pedig lakunk vagy 240km-re egymástól. Arról nem is beszélve, hogy Dániában élő haveromnak is stream-eltem a legutóbbi foci VB-t.
VLC-ben még nem próbáltam, de az alapból erre szolgál eredendően. Ettől VideoLANClient a teljes neve. Természetesen van szerver verziója is.
-
törölt tag
válasz
Darkness #8639 üzenetére
Valami probléma lesz a VGA-d drivere körül. Az UAC nem fagyasztja meg a PVR2 képét. Ilyesmi utoljára általánosan még a Vista beta2-vel fordult elő.
Attesz: Kérdés mik az igényeid. A stream-elés be van építve a PVR2-be Élő közvetítés néven. Persze lehet próbálkozni akár VLC-vel is, az a digitális jelet akár változatlan formában is tudja stream-elni.
vfo7: Létezik digitális megvalósításban is. Egyébként a tunerkártyákon alkalmazott broadcast decoder-ek már több, mint tíz éve támogatják a FHD-t is komponens bemeneten, csak ezt az eszközgyártók elfelejtik implementálni.
-
Darkness
aktív tag
üdv!
kezdtem kibékülni ezzel a PVR2 -vel, de sajnos ismételten belefutottam néhány idegesítő dologba. hiába nézelődtem, keresgéltem, nem tudtam megoldani. egyik a vezérlőpult. hiába tüntetem el, az "élni" fog. azaz nem látom, de ha olyan tartalom van alatta nem érem el, csak ha láthatóvá teszem és elhúzom onnan. a másik, hogy ha valami programot telepítek és az UAC be van kapcsolva a kép elmegy és csak a program újraindításával lehet visszahozni, ez van a játékoknál is... ezekre van megoldás, vagy....
előre is kösz....
-
JONAS77
aktív tag
Helló mindenkinek, van egy Winfast PxDVR3200H-m, és most rácsatlakoztattam egy PS3-mat, COMPONENT kábelekkel. Gondoltam ez szebb képet fog nyújtani, de majdnem ugyanolyan, mint egy sima SCART kábel. Lehetséges, van még valami beéllítási mód, hogy szebb legyen a kép, nekem az eladók azt mondták, hogy HD minőségbe fogom látni a játékokat! Köszönöm a segitséget előre is!
-
Attesz
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy Leadtek WinFast TV2000 XP Expert kártyával lehet TV adást online streamelni?
Üdv
-
AttyVin
aktív tag
Kedves Fórumozók!
Található valahol egy olyan friss xmltv, amiben az újabb magyar csatornák is megtalálhatók (RTL II, Super TV 2, stb.), mert mától a szolgáltatónk kissé átkavarta a csatornakiosztást és a régebbi verziók listájában ezek még nincsenek benne.
Köszönettel,
-
bzoley
veterán
Nem sok. Finomhangolni lehet esetleg: Ctrl +/-
Megfelelő helyre van dugva a kábel?Esetleg egy próba ezzel, másik lehetséges érték a 6, ha nem az az alapértelmezett.
A bemenetek működését szabályozza, egy, ill. két kábeles forráshoz.
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Leadtek\DRIVER\GPIO]
"GPIOPinSet"=dword:00000004De valószínűleg ennyi jön ki a kábelből, és nem lehet vele mit tenni.
-
tkesy
addikt
Köszi a segítséget...
a WU nem ismerte fel, de a digitális aláírás ellenőrzésének kikapcsolása után, 2 kékhalál árán, sikerült feltelepíteni...
Esetleg azt még megtudnád mondani, hogy upc-s előfizetés esetén van-e valami beállításbeli trükk, mert nézhetetlen az a pár csatorna, amit megtalál...
Ahogy néztem (ismerős lakása) a upc-nek van egy beltéri egysége az egyik szobában egy tv-vel, a másikban (ahol a gép isvan) pedig a modem található, de a modem előtt egy elosztó van, és az egyik ága egy szűrővel megy a tv tunerrel rendelkező monitorba. Ahol, hát nem a legszebb a kép, de bőven a nézhető kategóriában van... ellenben, ha ezt az ágat a gépben lévő tunerhez csatalkoztatom, akkor,- mint fentebb említettem,- nézhetetlen lesz a kép minősége... -
bzoley
veterán
A telepített meghajtód nem rendelkezik digitális aláírással, ezért le van tiltva. Ha F8-cal indítasz, ott ideiglenesen ki tudod kapcsolni az ellenörzést. Megpróbálhatod frissíteni a meghajtót WU-n keresztül, vagy a Vista-s meghajtót telepítve. Utóbbit nem árt előbb kicsomagolni az exe-ből, és az eszközkezelőn keresztül telepíteni.
-
azbest
félisten
válasz
lyzzard #8624 üzenetére
4 mag esetén 25% azt jelenti, hogy az egyik maximumon pörög. Persze a feladatütemező szétdobálja a négy mag közt az egy szálon pörgő folyamatot, de akkor is csak egy magnyit tud menni. Elsősorban nem az a probléma, hogy feleslegesen izzad a gép, hanem az, hogy emiatt elcsúszhat a hang a képtől (kábelesen), vagy recsegéssé torzulhat (pci audio). Nameg persze a kép is akadozhat.
-
bzoley
veterán
válasz
Kakumix #8622 üzenetére
Az Expert előtt, még a BT878-as korszakban született a TV2000XP család (RM/FM/Deluxe).
A PxDVR3200H alternatíva lehet egy darabig, de az analóg oldalt nézve, már-már akadhat jobb vétel is, emellett kényelmetlen lehet a kábelek dugdosása, ha nem Premium csomagról van szó. A Dongle Gold egy analóg tuner mellé kényelmes megoldás MindigTV-hez, nálam most egy Dongle H Plus látja el ezt a feladatot, leginkább csak Once Upon a Time-ot nézünk vele, meg ha van, F1-et. Analógra még bőven jó a PVR3000, szerencsére egyre több helyen nyomulnak anamorph-ban. -
Kakumix
senior tag
Köszi, kutyasétáltatás közben nem tudtam utána nézni. A PVR a nevében zavart kicsit, de azt hittem rosszul emlékszem. Az biztos, hogy volt at Expert előtt is egy kártyám, talán csak sima TV2000? Viszont a lényeg, hogy nem lesz jobb az XP Expert 64biten. Pár napja hirdetek egyet 1500 forintért, de még érdeklődő sem volt. Persze lehet nem kellett volna beleírnom a hirdetésbe, hogy 64bites win alatt problémás. Kíváncsi vagyok, ha felteszem még a PxDVR3200H-t és a DTV Dongle Gold-ot, melyikre lesz egyáltalán érdeklődés.
-
bzoley
veterán
válasz
lyzzard #8619 üzenetére
Ha jól emlékszem, "csak" annyi a baja, hogy a hw encoder nem használható vele. Egyébként szinte fölösleges görcsölni vele, mert valószínűleg ugyanaz érvényes rá, mint az Expertre:
"Egy régóta ismert, és soha nem javított bug miatt minden gyártó minden Conexant CX23880/1/2/3 chipre épülő tunere x64 és >2GiB RAM esetén 100%-ra terheli az első processzormagot."Meg is van:
04/13/2006,5.0.18.6412
- Support WinFast PVR2000 (Without hardware encoding function ~ PVR2000.inf)Kakumix:
A PVR2000, és az Expert nagyjából egyidősek, és a PVR2000 volt a nagytesó hw-es tömörítéssel. -
Kakumix
senior tag
Szia! Ez a legrégebbi PVR2000 vagy valamelyik újabb (pl. XP Expert vagy Global).
-
lyzzard
aktív tag
Ha még nem lett volna, bár eddig nem találtam:
Akinek esetleg aktuális lenne, PVR2000-es tuner tökéletesen működik Windows 8 pro 64 bit alatt is (win7 64 alatt is teszteltem).
Kicsit sokáig kellett keresgélni, emitt a driver:
http://dl.dropbox.com/u/15699854/PVR2000%20windows7.rar
A WIN8 Driverszignó ellenőrzést ki kell kapcsolni mindenképpen. Mindenképpen manuálisan kell betallózni a driver .inf fájlját. Az egyik eszköz a WinFast Dummy Device, a másiknál ki kell venni a pipát a csak kompatibilis eszközök mutatása mellől, majd a PVR2000-es eszközt kijelölni.
Csakis egy régebbi PVR2-vel megy, de azzal jól:
http://dl.dropbox.com/u/15699854/WinFastPVR2_setup_20319.rarSzóval, ha már lett volna, akkor bocsi, ha nem, akkor have fun
-
adamboro
csendes tag
Köszi a gyors választ.
Hol kell kiválasztani hangeszköznek a tunert? akkor az alaplapi hangkártyát meg tiltsam le?, vagy hogy?Az az igazság, hogy nem én raktam össze a gépet, 4 egymás mellett lévő tüskére lett rátéve, de most nemtudom melyikre, mert nemvagyok annak a gépnek a közelében.
-
bzoley
veterán
-
adamboro
csendes tag
Helló!
Az lenne a gondom, hogy egy beltéri set-top boxot: Humax ud-fox/hd -t kötöttem össze a winfast pvr3000 delux kártyámmal,és nincs hang. RCA-val kötöttem össze őket. A hozzá adott audiókábelt meg az alaplapra dugtam (asrock b75 pro3) Lehet, hogy rossz helyre ment az alaplapon, mert nincs cd-in,aux-in dugalj. Esetleg ha megmondanátok, hogy erre az alaplapra hova kell dugni az audiókábelt, azt megköszönném.
Azt olvastam korábban, hogy akár ki is lehetne vezetni hátra és a kábel egyik végét átalakítani jack-dugóvá, és a line-in-ra dugni.
Ebben is segítségre szorulnék, mert nemértek az ilyen forrasztásokhoz, esetleg egy linket, vagy rajzot az átalakítás menetéről küldenétek? Kerestem de nem találtam.Köszi a segítséget.
-
törölt tag
Ma egy korszak ért véget számomra. Négy év után megváltam a Leadtek WinFast PXDVR3200 H Premium Edition kártyámtól. Az utódja jövőhónapban érkezik egy AVerMedia AVer3D CaptureHD személyében. A váltás elsődleges oka, hogy HD adásokat is szeretnék a jövőben nézni, ezen van HDMI bemenet. Ha megérkezik akkor már két AverMedia lesz a szobámban a másik az 5 és fél éves Aver TV BOX 7.
-
Poplacsek
senior tag
Én épp 3200H-t váltottam a héten Technisat Cablestar HD2 CI-re. Tarr Kft a szolgáltatóm, CI modullal tökéletesen működik 130 valahány digitális csatorna, a HD-k is. Ja és sztem nem volt vészes az ára. Kártya + CI Slot + Távirányító minden egyben pakk 15 rugó alatt!
[Moderálva! - Hirdetni az Aprón és a lokál adok veszek topicokban lehet.]
[ Módosította: #65675776 ]
-
szumo
senior tag
Megnézegettem, vannak szép árak
Köszönöm a segítségedet.Egy másik problémába is belefutottam.
Az RCconfig-ot hosszú hónapokon keresztül használtam, és nagyon jól ment.
A KM-player nevű progi billentyűzet parancsait beállítottam. Semmi extra jobbra, balra, fel, le nyilak és pageup, pagedown gombok.
De egy ideje nem reagál a beállításra a lejátszó hiába az az aktív ablak.Szerintetek mi változhatott meg? Vagy mitől nem mehet a control?
Szerk.: A tunert hibátlanul irányítja.
-
-
szumo
senior tag
Üdv!
Azon gondolkodtam, hogy hogyan tudnám a 3200H tuner-emen a digitv által sugárzott digitális adásokat beállítani. Átolvastam itt az összes olyan bejegyzést aminek köze van a 3200H -hoz, de nem találtam választ.
A digi egy koax-al van bent nálam, semmi kiegészítő.
Tanácsaitokat előre is köszönöm.
-
törölt tag
Ez bizony jó kérdés, próbálkozni kell. A PCI Audio az hajlamos ilyesmire, bármelyik bővítőkártya okozhatja, illetve egyes alaplapoknál akár az is, ha PS/2 billenytyűzetet használ az ember. A vezetékes átkötéssel ennek meg kellene szünnie.
Esetleg ha avan a BIOS-ban PCI Latency Timer-re beállítás, akkor azt meg lehet próbálni növelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged