Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Ezzel is próbálkoztam már, de hiába, a kis felkiáltójel ott maradt az eszközkezelőben, aztán újraindítás után ismét csak multimédiás videóvezérlőként látszik (ilyenkor az Aida64 Harmonics (Conexant) CX23885 Video Capture-ként látja).
Kipróbálom egy másik gépben is a kártyát, aztán ha ott működik, akkor lehetséges, hogy megpróbálkozom egy Win újratelepítéssel.
-
bzoley
veterán
válasz
üzenetére
Egy pillanatra felmerült ennek a lehetősége, de gyorsan elvetettem, mert hülyeségnek tartottam, hogy non-whql driver legyen kinn. Azt csak most nézem, hogy oda is van írva(reggel még a kávés bögrémet sem nagyon látom). Így persze más a helyzet, viszont ennek telepítéskor is fel kellett tűnnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 3080 10Gb GAMING Z TRIO
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest