Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
katt777
üzenetére
HIába adod meg a 10k-t.
Igen, rájöttem, ezért kérdeztem.

Szerintem neked is van, ami nekem, mert alapból 5k a bitráta. Így ha rögtön 9000 fölé állítod, akkor 5k-val rögzít. Szoftveresen simán rögzít 10k-val is nekem (a PVR-rel települő arcsoft codec)...
Mondjuk, ha eleve 1000-re állítod, miért menne feljebb?
Tényleg ilyen bonyolult volt az a mondat? Szerintem teljesen jól érthető.
Csak példának írtam 1000-ret, írtam, hogy bármi lehet, 9k alatt, az jól működik, csak 9k felett nem csinál semmit a beállítás (ilyenkor az előző, 9k alatti marad érvényben).Nem hiszem egyébként, hogy szükség lenne ilyen magas bitrátára, ha csak nem HD adás jön analóg módban.
A hit az maradjon a templomban. Azért kezdtem vizsgáltatni az egészet, mert simán feltűnt, hogy milyen fos a HW-es felvétel (sima SD). Mint kiderült, azért, mert 5k-val (ennyi az alapbeállítás) rögzítette a beállított 10k helyett, és megnéztem, mennyi a max., amit még jól rögzít, ez lett a 9k. Kicsit zizis/csíkos felvételnél már simán kijön az mpeg tömörítés hibája, ha nem jó magas a bitráta (az igazi olyan 15k lenne, de azért 9-cel is el lehet lenni, ha nincs más...
).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Csak példának írtam 1000-ret, írtam, hogy bármi lehet, 9k alatt, az jól működik, csak 9k felett nem csinál semmit a beállítás (ilyenkor az előző, 9k alatti marad érvényben).
).