Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Gamepad
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
McDog
aktív tag
válasz
katt777
üzenetére
Vonalbemenet aktiválva. Nincs elnémítva. És ki is választottam.
Meg vissza is olvastam, kipróbáltam azt is, hogy nem kötöttem semmit sehova. mert azt is írták, hogy ahol nincs Aux-in, ott válasszam a analóg hangeszköznek a kártyát...De ez utóbbinál a Windowsban nem láttam semmi lehetőséget, meg néma is maradt,
-
katt777
félisten
válasz
Atomantiii
üzenetére
Hát, én 1 adást is nehezen találok, amelyet érdemes lenne nézni...
De a tuneren is lehet többet (2-t), bár csak bizonyos adások jönnek együtt. -
katt777
félisten
válasz
Atomantiii
üzenetére
Vedd fel videóra, aztán mentsd ki onnan (16:9 formátumot add meg betöltéskor), vagy képszerkesztőben lődd át 16:9-be.
McDog: Kiválasztottad a vonalbemenetet? Win hangkezelőben aktiváltad, illetve nincs elnémítva?
-
bzoley
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Ha analógról van szó, akkor csak 4:3-as kép lehet, mivel minden csatorna 4:3-as.
McDog:
Bemenet nincs letiltva? -
Atomantiii
addikt
Winfastban be lehet valahogy állítani, ha 16:9-es képarányú csatornáról csinálok pillanatképet, akkor a pillanatkép is 16:9-es képarányú legyen? Mert mindig összenyomja 4:3-asra.
-
McDog
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Leadtek winfast tv2000 xp expert tv tunerem, eddig tökéletesen adott hangot, azonban alaplapot cseréltem, amin már nincs CD-in csatlakozó. Valahogy máshogy lehet belőle hangot kicsiholni?
Válaszotok előre is köszönöm.
-
katt777
félisten
Eltaláltad. PárX már befagyott, de hozzá kell tennem, hogy mostanában van már rendes netem, ezért a win is frissül, illetve a digitális adással is valami gáz van a királyi adók átalakítása óta (alig foghatóak, akkor is csak kb. mm pontosan beállított antennával). Az biztos, hogy az anno problémajavításra ide feltöltött yume codec packot totálisan kivégzi (kiskép -> nagy kép -> kis kép: garantált feketeség és fagyás).
-
Kisfundy
aktív tag
Sziasztok lenne egy leadtek winfast tv2000xp deluxe tv kártyám.
Kérdésem hogy ezzel lehetne e digitalizálni a videokazettára felvet anyagokat,illetve milyen kábelek szükségesek hozzá,mert az sajnos nincsen

Köszi a válaszokat!
-
efi99
őstag
Valaki már próbálta az új PVR szoftvert? (2.0.3.60)
Van valami érdemi változás? -
jeni
félisten
üdv
"demultipelxer hiba miatt nem jelenetit meg" ez a hiba üzenet van ez gyakorlatban mit jelent?
a külső kompozit bemeneti jelre akartam tenni az UPC beltérinek az analóg hang és kép kimenetét. azután dobta ki a képernyőre a szöveget. -
argelus57
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítségét!
Sejtettem,hogy ez a hibajelenség a gyenge gép miatt is lehet.
Egyébként jó vételi viszonyok között veszem az összes MUX-ot.
Nagy nyereségű Yagi antenna,tetőn kívül,pontosan beállítva.
Akkor nincs más,egy jobb kofigurációra kell majd beruházni.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek!
Sziasztok! -
Atomantiii
addikt
Nem értem miért nem tudták megoldani úgy a hang csatlakoztatását a H2300-nál, mint az XP Globalnal volt, hogy csak a kék jack dugót kellett rádugni a vonalbemenetre, a H2300-nál ha composite módban akarom használni hiába dugom rá az rca piros - fehér ágát egy rca - jack átalakítóval vagy akár kábellel nagyon zúg a hang.
-
azbest
félisten
válasz
argelus57
üzenetére
Az sd adáshoz még éppen elég lenne. De a hd adásokhoz kevés a gép, az a régi videokártya sem segít ebben.
Nézni kell közben a proci terhelést is, ha sd-nél is 80% felett van, akkor kevés arra is. Ha nem magas, de kockásodik, az lehet rossz vételi körülmény miatt is. De a hd -hoz biztosan kevés az a gép. -
argelus57
csendes tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Igen,az összes SD szabadon fogható csatorna szinte nézhetetlenül szaggat.
-
argelus57
csendes tag
Szia azbest !
A gép jellemzői:
Intel Pentium 4 - 2.4 Ghz-es egymagos processzor ( nem egy mai darab )
2 GByte DDR1-es memória ( 2x1GByte Kingston )
A videókártya pedig egy NVIDIA GeForce 6200-es ( 512 MByte-os )
A Duna World,a TV2,és az RTL Klub is szaggatt.
Tehát nemcsak a HD-k,hamem az SD-k is kockásodnak( sajnos ).
A videókártyám nem tudom,hogy tudja-e ezt a dxva-t?
Annyi mindent kipróbáltam már,de akkor lehet,hogy lassú a gépem... -
argelus57
csendes tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Szia Atomantiii !
Köszönöm a javaslatot!Prog DVB-vel is ugyanúgy kockásodik az összes szabadon fogható
csatorna.Ez volt az első próbálkozásom a PVR2 után,de sajnos nem lett jó ezzel sem.
A DVB Viewert régen használtam műholdra,nem tudom,hogy ez beválna-e,nem hiszem... -
-
argelus57
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Ledadtek DTV 2000 H Plus típusú PCI-os TV tunerem.A gond az,hogy digitális vételnél az összes
MinDig TV csatorna erőteljesen szaggat, a kép és a hang is.Win 7 32 bit alatt használom.
A Driver 6.0.109.7002-es.A PVR 2 pedig2.0.3.57-es.Mindkettőt a Leadtek oldaláról töltöttem le.
Már mindent megpróbáltam,jelszintet csökkentettem,hogy nem-e túlvezérlődik a tuner,tetőantennáról használom.Beraktam direkt erre a célra egy állítható csillapítótagot,vissza is vette a jelszintet,de úgyanúgy
kockásodott továbbra is a kép.Próbáltam földhurok leválasztót alkalmazni,de semmi eredménnyel.
Jó minőség lenne amúgy,de így sajnos élvezhetetlen,jelenleg a szabadon fogható csatornákat tudom nézni.
Ezzel kapcsolatban kérném segítségeteket.
Köszönöm előre is. -
katt777
félisten
2. monitoron teljes képernyőn mitől lehet, hogy a kezelőpultnak csak a teteje emelkedik fel a kép aljára?

-
klajos27
csendes tag
Sziasztok!
Van egy PxDVR3200 H kártyám Win7 64 bit van a gépen. Korábban is az volt. Ment hibátlanul.
Most újra telepítettem. Igaz proci csere is volt ( AMD FX 6300).
Ha betölt a PVR2 ezt adja ki: Hiba a képalkotás során
Mi lehet a gond? Köszönöm a választ előre is. -
Balu77
őstag
Üdv,
a PxDVR3200 H kártyát működésre lehet bírni win8 64bit alá?
-
Atomantiii
addikt
-
Darkness
aktív tag
nem digizni szeretnék. a helyzet mint fent is említettem, van egy STB amiből van SCART és Composite és RCA kimenet. van SCAR átalakítóm amiből Composit, S-VGA, és 2 RCA kimenet van. arra gondoltam, hogy ennek segítségével a gépemben lévő PxDVR3200 H -ra kötöm a videó jelet és a hangot külön egy hangfalra (logitech z523).
ezért kérdeztem, hogy ezzel a megoldással mekkora távolságot lehet áthidalni.
Most már tudom, hogy a videó jelhez kel majd Koax és rca csati, a hanghoz elméletben elég lesz árnyékolt kábel (hangfrekis). -
vfo7
senior tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Az a nemmindegy, hogy milyen csatlakozó kell a kábel végeire, mert ha a túlvégre pl. SCART kéne, akkor vagy veszel egy SCART-RCA átalakítót (drága), vagy magad forrasztasz egyet (olcsó).
-
vfo7
senior tag
válasz
Darkness
üzenetére
Ha a tunerkártyával akarsz pl. VHS-kazettákat digitalizálni, akkor a videojelet koaxkábellel, az audiojelet hangfrekis (árnyékolt) kábellel kell a két készülék között öszekötni.
A tunerkártyádon vélhetően van egy sokpólusú aljzat, amihez a feljebb lévő fotón látható kábelköteg is csatlakozik. Ez azt jelenti, hogy mind a koaxkábelnek, mint az audiokábelnek RCA-dugós csatlakozás kell azon a végen, ami ehhez a kábelköteghez csatlakozik. A másiik végen pedig olyan csatlakozók szükségesek, melyek a jelet adó készüléken (pl. VHS videómagnó) vannak.
Utóbbi lehet SCART csatlakozó, vagy bármi, ami rajta van. Ezeket a kábeleket általában előre szerelten lehet kapni, de ha ilyen hosszúságban szükséges, akkor azokat el kell készíteni, méretre vágni, csatlakozókat vásárolni, fölforrasztani, stb. Ha ehhez értesz, hurrá, ha nem, akkor inkább kérj meg valakit, aki meg tudja csinálni.
-
vfo7
senior tag
válasz
Darkness
üzenetére
Ahol elektronikai alkatrészeket, pl. elenállásokat, kondikat, stb. árulnak, ott kapsz kábelt is. A hangfrekis kábel mind árnyékolt. Pl. az köti össze a vonalkimenetet a hangszóróval, ha abban van az erősítő, ami arról ismerhető föl, hogy a hangerőszabályzó és bekapcsológomb van az egyik hangszórón.
Has pesti vagy, ajánlom a LOMEX KFT boltját. -
vfo7
senior tag
-
Darkness
aktív tag
Üdv!
lenne olyan kérdésem, hogy a STB ből kijövő RCA hang és Composit jeleket, mekkora távolságra lehet elvezetni, nagyobb minőség romlás nélkül? kb.13-14m lenne az áthidalandó távolság.
-
katt777
félisten
Egy hasznos infó: VGA-t cseréltem (ez még nem az
). Amióta nV driver van a gépen, tökéletesen megy a hardveres felvétel analóg módban, míg AMD-vel sötétségre váltott a kép, vagy csak nem vett fel. -
törölt tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
A fehéret ne is dugd rá, mert nem kell. A kártyán levő ilyen csatlakozó a CardMate táp és vezérlőcsatlakozója ugyanis.
A bemeneti osztón pedig a sárga szigetelésűek a komponens, a fekete szigetelésűek a kompozit/S-Video bemenethez tartoznak.
-
Atomantiii
addikt
Bocs a lámaságomért, azt értem, hogy a fekete köpenyű sárga, piros és fehér rca bemenetek, de akkor mi a többi? A zöld és a kék a sárga köpennyel?
Mert a régi tuneren csak ez a három kábel volt (sárga, piros és fehér) + a kék 3,5-ös jack audio kábel a vonalbemenetre ami a felvételhez adta a hangot.
Most kellene ezt a kéket megoldanom valahogy ami már nincs ezen az újabb verzión, hogy ugyanúgy rá tudjam kötni a vonalbemenetre, mert ha közvetlenül hangeszköznek választom a tunert akkor túl erős a hang felvételen.
-
vfo7
senior tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Ez a kábelköteg felvételhez való, nem arra, hogy bedugd a szgép. vonalbemenetébe. Ebbe kell bedugni pl. a videomagnó felől érkező csatlakozókat: sárga: videojel, piros: audio jobb, fehér: audio bal. A túlvége pedig értelemszerűen a tunerkártya bemeneti csatlakozójába kerül. A maradék aljzat pedig akkor kell, ha kompozitot akarsz rögzíteni és a jelforrás is szolgáltatja a kompozit jelet.
-
Atomantiii
addikt
Vagy a hozzá kapott kábel melyik végét köthetem a vonalbemenetre? A kéket ha composite-ról akarok felvenni? Mert a fekete árnyékolású kék, sárga és piros már foglalt.
Vagy ketté kellene osztani a bemenő piros - fehéret úgy, hogy a vonalbemenetre is rámenjen? Mert nem tudom a sárga árnyékolású vezetékek mire valók.
-
Atomantiii
addikt
Egyelőre úgy néz ki lehet megvan a hiba, mert most fel is települt a driver.
Megcseréltem a hangkártyát és az usb kártyát és egyelőre kitűnően működik.
Windowst még nem frissítettem.
Ha pedig visszacserélem a két kártyát, ugyanúgy nem jó, mert a rossz hardverazonosítót olvassa ki.
-
Atomantiii
addikt
Van másik tunerem, de ez lenne a legjobb főleg win 7-re. Van egy avermedia-m is, az még jó lenne digitalizálni csak nem lehet állítani a kép minőségét (színmélység ilyenek), alapesetben meg nem tetszik a kép amit mutat. Ez volt jó a Leadtekben, hogy azt is lehetett állítani.
Ha nem lesz jó nem marad más, mint visszarakni a jó öreg xp globalomat + egy xp-t aztán amikor digitalizálni akarok marad az a megoldás.
De még kísérletezem vele, kiveszem, átporolom. Mást nem nagyon tudok tenni.
-
azbest
félisten
válasz
Atomantiii
üzenetére
Vedd ki a kártyát és nézd át. Nincs e valahol por, vagy idegen test a chipek lábai közt, nincs -e sérülés a nyákon. Láttam már portól zárlatos pc alkatrészt. A google csak egy találatot ad, ott is hibás pécéról van szó [link]. Ha a problémák lehetséges forrásait végigellenőrizve, esetleg másik gépben is kipróbálva sem lesz eredmény, akkor elgondolkodhatsz egy új tuner vásárlásán.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
Közben felraktam a rendes driverét és nem ismeri fel
Mi a fenétől lett ilyen. Rakhatom vissza az XP globalomat meg az XP-t hogy rendes hangom legyen. -
törölt tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Windows Update.
Egyébként meg ha nem megfelelő hw azonosítót olvas ki, akkor nem fogsz tudni hozzá drivert telepíteni. Driver nem nem fogja csak úgy átírni az azonosítót. Leadtek-nél a TV2000 XP Deluxe volt az utolsó, amelyiknél nem volt írásvédett a kártya flash-e.
-
Atomantiii
addikt
-
törölt tag
Mint írtam, nálam a WU-es driver van fent. Az égvilágon semmiféle eltérést nem észleltem a sima verzióhoz képest. Pont ugyan úgy viselkedik. A file-ok is bitre egyeznek. (A TV2000 XP-hez nem jól telepíti fel, de ettől még az is a jó driver lenne.)
A VGA driverek mások, ott pl az OpenGL az kb mindig kimarad. Eleve nem látom jó megoldásnak engedni, hogy önmaga telepítsen drivereket a Win, jóváhagyás nélkül.
-
Atomantiii
addikt
Sajnos nem igen van odaírva mi milyen frissítés pontosan, csak hogy biztonsági stb. Minden linket meg mire végignézek megőszülök, valószínűleg hamarabb újratelepítem az egészet, mintsem azt végigolvassam.
Legfeljebb előtte még leszedem a frissítéseket és utána telepítem újra a driverét.
-
-
azbest
félisten
válasz
Atomantiii
üzenetére
Gondolom a driver újratelepítés alatt nem a pvr2 újratelepítése történt
Csak azért írom, mert van aki összekeveri a driverrel.
Ha driver telepítés után is ismeretlen eszközként látszik csak, akkor más baj is lehet. Pci id elkavarodásra azért írtam kontakthibát, mert régebben volt már hogy emiatt rossz id-t látott tuneremnál a win. De ha peched van akkor tényleg lehet fw probléma is. Érdemes googlizni nincs-e valami ismert kompatibilitási probléma az alaplapod és a kártya közt. -
azbest
félisten
válasz
Atomantiii
üzenetére
Ahogy mondtam a win frissítések előzményeiben nézd meg, hogy leadtek-hez tett -e fel frissítést. Ha tett, akkor szedesd le vele. Ha máskor is fel akarja tenni, akkor jelöld meg, hogy ne tegye.
Próbáld újratelepíteni a drivert, amivel korábban működött.Ha használtad a rendszervisszaállítást mostanában, akkor lehet az szedte le a drivert.
(#9721) daa-raa: a win update driverei néha akkor sem egyeznek a külön telepítőssel, ha a verzió pont ugyanaz. Legalábbis video drivernél ez így van. Párszor már belefutottam, hogy a win okosabb akar lenni és valami bug miatt drivert is cserél, pedig az elvileg opcionális kategóriás lenne. Egyik usb tunernél, amivel kipróbáltam win 8.0-at, a szemem láttára cserélte azonnal vissza egy ő általa preferált nem működőre. De Xp-Win7 vonalon videodriverekkel is volt már küzdelmem. Amikor még rendszergazdáskodtam szabadidőmben, elég kellemetlenül érintett, amikor hajnalban felvertek, hogy az irodai gép nem ad képet... backupból visszatoltam az egészet... memteszt... másnap megismétlődött, akkor lejátszva az egészet újra... majd a gépet párszor újraindítva láttam hogy az idióta ms izomból lecserélte az automatikus updattel az nvidia drivert egy olyanra, ami nem adott képet az integrált gpu-val. grr....
-
törölt tag
WU-en a legutolsó Leadtek féle WHQL driver van fent. Amit linkeltem is onnan települt.
A Sonora hw azonosítók egyébként a következők lehetnek:
VEN_14F1&DEV_8852&SUBSYS_6F20107D (WinFast PxDTV2200 H (XC3028)*)
VEN_14F1&DEV_8852&SUBSYS_6F21107D (WinFast PxPVR2200 (XC2028))
VEN_14F1&DEV_8852&SUBSYS_6F22107D (WinFast PxTV1200 (XC2028))
VEN_14F1&DEV_8852&SUBSYS_6F39107D (WinFast PxDVR3200 H (XC4000))
VEN_14F1&DEV_8852&SUBSYS_6F40107D (WinFast PxPVR2200 (XC4100))
VEN_14F1&DEV_8852&SUBSYS_6F41107D (WinFast PxTV1200 (XC4100))
VEN_14F1&DEV_8852&SUBSYS_6681107D (WinFast PxDVR3200 H (XC3028))* ez mondjuk nem került végül piacra
Bónusznak meg egy OEM példány is:
VEN_14F1&DEV_8852&SUBSYS_6F46107D (UPMOST MPG630 (XC3028)) -
-
törölt tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Egyébként ennek kellene lennie:

Furcsa, hogy csak a SUBSYS azonosító nem stimmel. Ez egyébként a kártya flash-ének a sérülésére utal.
-
Atomantiii
addikt
Mondjuk valószínűleg azóta telepített frissítést, mint amikor még működött a kártya. Ha hazaérek bemásolom a hardverazonosítót.
Bár általában feltelepítem a windowst és akkor felfrissítem, utána nem szoktam neki engedni, hogy frissítsen de most hamarabb felraktam a tuner driveré, mint hogy teljesen felfrissítsen mindent.
-
azbest
félisten
válasz
Atomantiii
üzenetére
az ismeretlen médiavezérlőtől másold ki légy szíves a hardverazonosítókat a tulajdonságainál, ha nem stimmel, akkor a valami hardveres gebasz, ha stimmel, akkor a driver telepítése körül van probléma.
Esetleg nézd meg a win update előzményeit, hogy tett -e fel kártyára vonatkozó frissítést. (Idióta ms szokás, hogy néha az auto update legyalulja a feltelepített drivert és lecseréli egy régi rosszra. Videokártyáknál már többször megszívatott ilyesmivel). -
azbest
félisten
válasz
Atomantiii
üzenetére
Kontakthiba. Áramtalanítsd a gépet, vedd ki, esetleg portalanítsd a slotot, majd tedd vissza a kártyát. Az is lehet, hogy már kicsit oxidálódott az érintkezőkön a fém. Ha régi az alaplap, akkor esetleg a kondenzátorok kezdenek megpurcanni rajta, akkor is hajlamosabb bizonytalankodásra.
-
Atomantiii
addikt
Köszi, majd kísérletezem. Illetve kísérleteznék, de nem tudok

Kb egy hete feltelepítettem a rendszert, működött is a tv tuner rendesen. Most indítanám, kiírja a winfast, hogy eszköz nem található. Belemegyek az eszközkezelőbe és van egy ismeretlen médiavezérlő, drivert nem ismeri fel.
Hiába telepítem újra akkor sem akarja felismerni. Mi a fene lett vele?
-
bzoley
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
A hangkártya megfelelő bemenetét. Sok esetben problémásabb szokott lenni a beállítás, mint tunernél. Hangkártyától függ. Hw-es felvételnél egyébként nem tudom, bele lehet-e szólni a hangerőbe.
katt777:
Én még nem hoztam ezzel összefüggésbe, annyira nem figyeltem rá. De csak egyszer szoktam találkozni vele. Leokézom, vagy valami hasonló, onnantól minden rendben.compass1997:
Kompozitra van kötve? Kamerán működik egyáltalán a kimenet? Esetleg video szabvány állítgatás? -
Atomantiii
addikt
Akkor mi van, ha egy hangkábellel rácsatlakozom a hangkártyáról a tv tunerre közvetlenül?
Egy ilyennel:
http://www.bluechip.hu/img/cache/1/c8/cd_audio_kabel.jpegAkkor melyik hangforrást kell kiválasztani a winfastban?
-
katt777
félisten
Valamit mindig elfeledek megkérdezni, de egy W telepítés megint eszembe juttatta:
Hogy a fuckba lehet kiirtani a 0-ra tett, láthatatlan parancsikont? Telepítem a PVR-t, és attól kezdve nem működik a 0 a billentyűzeten. Rájöttem, hogy a Wizard csinálja (ha kilépek belőle, és 0-t nyomok, elindul), de amíg át nem nevezem, addig nem tudok vele mit kezdeni, de még azután is csak tallózni akar, jó 5p után vette észre, hogy nincs fájl, és hagyta törölni végre a parancsikont. Aztán nevezhettem vissza, és működött a wizard és a 0 is. Hova a jó qrwa anyjába teszi a parancsikont? Legközelebb (v. frissítés után) csak törölni akarom, nem ezt a hülye játékot eljátszani újra. PVR-ben sehol nem találtam gyorsbillentyűket, és ez az idióta globálisan rakja a 0-ra, amit még egészen hülye programok sem szoktak.

-
Heavyrain
őstag
Adott egy régi Leadtek TV2000XP Global és egy mégrégebbi Sony kamera,aminek a tartalmát WinFast programmal digitalizálni kéne.
Elméletben minden jól van,driver a legfrisebb a honlapról,Winfast CVBS-re állítva,mégsem lát semmit,csak kék képet mutat.
Ötletek?
Win7/x64 -
jeni
félisten
válasz
Atomantiii
üzenetére
a TV tuner menüben tudsz állítani,hogy milyen legyen a hangfelvétel.
-
Atomantiii
addikt
3200H tuner esetén ha az analóg eszköznek maga a tv tuner van megadva valahogy aktívvá lehet-e tenni a felvétel hangereje csúszkát?
Mert túl erős a hang, lentebb kellene venni, így nem lesz jó a felvétel.
Vagy próbáljam meg pl a vonalbemenetre kötni a hangkimenetet?
-
bzoley
veterán
Nincs olyan, hogy ország. A config.xml-ben kell felsorolni channel.xml-ben lévő csatornákat, abban van meghatározva, hogy melyik .ini fájl alapján dolgozzon. Az adott csatornához tartozó .ini fájlnak a config mellett kell lennie.
Pl:
szupertv.hu.ini (az oldalhoz tartozó adatokat tartalmazza, ez alapján dolgozik a program( a többi fölösleges .init le lehet törölni))szupertv.hu.channels.xml (az oldalon található csatornák listája, ebből kell kimásolni a szükséges csatornákat(biztos tud ebből is dolgozni, még annyira nem ismerem))
tartalma pl:
<channel update="i" site="szupertv.hu" site_id="1" xmltv_id="m1">m1</channel>
<channel update="i" site="szupertv.hu" site_id="2" xmltv_id="m2">m2</channel>
<channel update="i" site="szupertv.hu" site_id="5" xmltv_id="RTL Klub">RTL Klub</channel>WebGrab++.config.xml(ide kell bemásolni a kívánt csatornákat, és itt kell egyéb beállításokat módosítani)
-
Neoka
aktív tag
Szia,
Esetleg kérhetnék segítséget a WebGrab+ beállításában?
Az EPG chanel page-nél elakadtam, hogy adom meg neki, hogy melyik ország?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

De a tuneren is lehet többet (2-t), bár csak bizonyos adások jönnek együtt.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)