- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- SONY LCD és LED TV-k
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
leadtek 3000 pci van otthon egy asztali gépben.
egy kérdés!hálózaton keresztül lehet -e valahogy nézni egy laptoppal egy másik szóbából wifivel az asztali gépes tv tuneren keresztül a tv-t?
vagy kizárt hogy meg lehessen oldani?
-
flash-
veterán
alábbi a gondom:
van egy winfast pvr3000 deluxe belső tunerem
az a gond hogy(és ez már korábban is volt,magától elmúlt de lehet hogy az összevissza nyomkodástól) hogy a távirányítón egyik pillanatról a másikra nem a hanegrő le-fel el történik a hangerő állítás és a csatorna váltás nem a ch+- al, hanem a középső nyilakkal..Nem tudom hogy tudnám visszahozni az eredeti alap állapotot,reseteltem már az rcconfigot, hiába..
mondom volt már ilyen aztán egyszer csak megjavult.
ma új helyre került a gép szét ,át lett pakolgatva a kábel azóta van ez megint.
ötlet? -
flash-
veterán
.52 es pvr2 progi
winfast pvr3000 az eszköz.
melyik beállításnál van a legjo
bb minőség?winfast leadtek vmr vmr9 evr?
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
egy kis segítséget kérek.
kábeltv van itthon pvr3000 deluxe egység van a gépben.
a tv-n szép éles megfelelően kontrasztos a kép,de az egységen kontrassztalan,pixeles(mintha egy alacsony felbontású videót nézne az ember) tehát nem vagyok megelégedve a képminőséggel.
mi lehet az oka?
rendelkezem galvanikus leválasztóval
-
flash-
veterán
a winfast pvr3000 deluxe és a pxDVR3200 H között mi a különbség?
-
flash-
veterán
sziasztok
érdekelne hogy WinFast PVR3000 Deluxe hoz melyik galvanikus leválasztót vegyem?
és hova kell csavarni?egyik végét a tuner csatlakozójába és a másik végére kell az antennakábelt? -
flash-
veterán
egyes adóknál ferde halványszürkés csíkok vannak,de inkább szintelen csikok végig
ezen hogy lehet javítani?
(analóg adás) -
flash-
veterán
na meglett a winfast pvr3000 deluxe.
érdekelne hogy milyen beállitásokat kell eszközölni hogy müködjön a távirányítás?
csatlakoztattam a remote control kábelt,ki is tettem magasra,de nem veszi a távirányítóról érkező jelet....másik kérdés:
lementettem a csatornákat viszont furcsa hogy minden indításnál mono hanggal indul a program mindig át kell állítani stereora?
-másik észrevétel hogy vannak csatornák amik 4:3 al jönnek vannak amik 16:9 el,nem nem lehet neki megmondani hogy melyik csatornát milyen képaránnyal adja?mindig manuálisan kell beállítani minden csatornaváltásnál?
(ennyi kérdésem lenne így elsőre
köszi előre is -
flash-
veterán
válasz #65675776 #8992 üzenetére
oks csak gondoltam megkérdezem.
driver mellé pedig elég ezt feltenni hogy tudjak tv-zni,felvenni,jol mondaom?:
Latest WinFast PVR2 provides you the most feature-rich video/audio entertainment.
2.0.3.48
( 10/15/2012 )még valami:tv adás nézés esetén csak akkor lesz hang ha a pci-os hangkártyámat összekötöm az eszközzel a szükre cd kábellel?
és pontosan emelett miylen beállitásokat kell eszközölni a windowsban hogy legyen hang?[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
pvr3000 hez windows 7 x64 alá melyik drivert ajánljátok?
-
flash-
veterán
válasz #65675776 #8951 üzenetére
"A simához (BT878A chipes) nincs x64 driver. És nem is lesz. Az Expert-hez és Global-hoz van, de az meg bugos. És egyébként sem jó a simához."
mármint bugos az expert és a global win 7 x64 alatt?
akkor nem ajánlott megvenni?nekem csak tv nézésre kellene..akkor milyen tv tunert vegyek használtan amihez van távirányító, jól megy win7 x64 alatt és analóg(coax)?
csak tv nézésre kell!
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
sziasztok lécci mondjátok meg hogy a sima Leadtek TV2000 XP hez is van e windows 7x64 driver illetve milndegyik tv2000 xp hez van -e win7 x64 driver?
köszi előre is[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest