- OLED TV topic
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Ban_Dee
csendes tag
Annyit pontosítanék, hogy azért az igazi nagy nevek még ma is tudnak jót csinálni, csak van 'entry level' kategóriájuk is, amin viszont tényleg csak a logo csillog.
Nem tud többet, mint a kevésbé nagy nevű (esetleg kimondottan gyengébb) de neve van.
(Szándékosan nem írtam márkaneveket!)
[Szerkesztve] -
-
Nehéz nem észre venni, hogy az utóbbi időben mennyi megtévedt ember van, aki itt kér segítséget monitor ügyben... Ahhoz képest, hogy a címből tisztán látszik, hogy ez egy LCD TV-kkel foglalkozó topic...
-
Azzal tisztában vagyok, hogy vannak prémium márkák, Sharp, Panasonic, Sony, Löewe, talán még a Hitachi is ide tartozik. De hogy ezek megérik-e a plusz pénzt az már erősen kérdőjeles. Igen, egy Sharp XD1E bizonyos tereken jobb, mint egy Samu M86/87, de jó 20-25%-al drágább is.
-
gyerpi
aktív tag
Helló!!!!
Szeretnék tanácsot! Kifüstölt a monitorom (CRT). Azt szeretném kérdezni, hogy CRT-t vagy LCD-t vegyek ( szoktam elég sokat játszani) mire kell figyelni a vásárlásnál, és persze árban is jó legyen ( úgy kb. 45 000 Ft-ig). Köszi
gyerpi!!!! -
Kíváncsi lennék szikxi válaszára. Amúgy nem akarom a Samut, az LG-t meg főként védeni, de valami oka van annak, hogy ők adják el a legtöbb tv-t...
Sőt megnézhetnénk a számítógéphez eladott monitorokat is! Pl a Samu-t. Igencsak jó és megbízható monitorokat gyárt. Az LG sem áll rosszul ilyen téren sem. Sony? Panasonic? Sehol sincsenek. Pedig a Sony gyárt monitorokat... Ezzel nem ezt a két japán (bár már rég nem japán, főleg amiket itt adnak el) céget akarom húzni lefelé, csak a tényeket sorolom. Mint márkanév sokat mond, hogy Sony, meg Panasonic. De vannak már náluk jobb és olcsóbb márkák is.
[Szerkesztve] -
szikxi
csendes tag
válasz
DonDragonka #1932 üzenetére
Igen mint a másik fórumon megírtam én rendeltem 1 ilyen tvt.
De sajna még nem érkezett Mo-ra ebből a tipusból.
Angol fórumokat olvasok és naon jó sőtt akinek van ilyen csak szuper latinuszokban beszél a képminőségről.(32lcd még nem látott sd képmegjelenítés)
Végre a Panasonic is rájött nekik is kell egy nagyon zsír 32-es tvt csinálniuk mert nem mindenki vesz 37-coltól felfelé plazmát.
Végre az ár is csökkent de még így sem olcsó.
ÉS igen szerintem ennek a fórumnak Samu esetleg még Lg fórum nevet kellene viselnie.
Ha van valakinek a Panasonic Tx-32lx700 lcd tv-vel kapcsolatban bármilyen kérdése szivesen válaszolok már eléggé beleástam magamat ebbe a témába. -
válasz
Rolcsi20 #1983 üzenetére
Jó, akkor lehet ilyet találni elvétve. De akkor meg miért kérdezted, hogy mennyit fogyaszt egy monitor? Egyet csak megtudtál tőlem. Hogy az, hogy a monitor mennyit fogyaszt, nem számít a táp szempontjából. Ha viszont csak hely szempontjából számít, akkor válaszd a gépednek legmegfelelőbbet. Persze ne egy Codegen-t pl.!
[Szerkesztve] -
tollact
csendes tag
Helló.Van egy 32'-es Samsung LCD-m,és az a gondja,hogy csak RGB bemenetről működik kifogástalanul Scartról,sima composit videójellel nem.Ez egyébként a UPC-s digitális Philips műholdvevő és a TV közötti probléma.Az adás néhány csatornán akadozik,pontosabban egy-egy pillanatra elsötétül a kép,majd újra látható,miközben a hang megszakítás nélkül hallható.Azért gond ez,mert úgy veszem észre,hogy a mostani adásokkal.még a digit beltérivel is simábba kép a beltérit CVBS videojelre állítva.Ha valakinek van valami használható ötlete,kérem ossza meg velem!
-
válasz
Rolcsi20 #1976 üzenetére
Na szóval. Most tudtam meg egy nálam okosabb embertől, hogy régen voltak olyan tápok, amibe be lehetett dugni a monitort is. De azok nem a tápból kapták a 220-at! Hanem a tápon csak simán átment a feszkó. Volt a tápon belül egy külön kör, ami egyből a monitor által használt kimenetre csatlakozott, a tápon belüli alkatrészekhez semmi köze sem volt! Na szóval a lényeg, hogy a kérdésednek semmi értelme. Nem számít a táp szempontjából, hogy mennyit fogyaszt a monitor. Sőt már nem is lehet olyan tápot kapni, amibe be lehet dugni egy monitort. Ha mégis lehet, abban egyből kapja a 220-at a monitor, függetlenül a táp alkatrészeitől.
[Szerkesztve] -
-
Rolcsi20
senior tag
mennyit fogyaszthat 1 modern 19-20''os monitor? mert olyan tápot akarok venni amibe a monitort is belelehet dugni....
-
Hát nekem Samsung tv-m, LG merevlemezes dvd felvevőm, Yamada lejátszóim vannak. Igaz van egy Thomson crt 16:9-es tv-m is. Van még egy Toshiba tv-m is. Az sima. Azt évekig használtam, már tizenvalahány éves... Már nem használom, de még megvan. Mindegyikkel maximálisan meg vagyok elégedve. Bár az LG-ről nekem is az a véleményem, hogy túl sokmindent gyárt. Amúgy a HDD-s felvevőjét, amióta megvettem, azóta istenítem. Pedig nagyon sokat használom.
A Samsung tv-k pedig nagyon jóknak mondhatók. Van még egy 55cm-es Samu is, azóta is megy, pedig az sem mai darab.
[Szerkesztve] -
Fori23
őstag
A koreai gyártmányokat tartós fogy. termékekben igyekszem kerülni. Környezetemben egy sem érte meg a műszaki elavulást, mind meghalt kivétel nélkül (tévék, videók, csak nálam két TV). A Sharpról itthon sok mindent nem találtam. A sonyról kicsit más a véleményem, de nem vagyok márkahű. A házimozimban nincs két egyforma gyártó: Onkyo, Philips, Sony,JVC, Loewe, a hangfalak meg házi készítésűek.
Nem kell két tuneres -bár a kisebbik Grundig amit linkeltem, olyan-, elég ha tudja a kép a képbent, és egy másik bemenetről már használható. Mint pl. a mostani tévémen, ha el nem romlott volna -
Rolcsi20
senior tag
ez 1 házasság
...évekóta az egész család elkötelezett a Sony mellett, szinte minden elek. cuccunk sony, hogy nézne most ki a szekrényen egy Samsung tv?
....lehet sőt biztos hogy drágábban adja azt a teknikát a Sony mint a többi cég, sőt a minősége se annyira kirívóan jó mint évekkel ezelőtt, de akkor is SONY
...1fajta szimbólum, mint a kocsiknál a Merci, hiába jobb a BMW akkor is a luxus kocsi a Mercedes
...talán nem volt túl jó hasonlat.
-
Naota
tag
válasz
Rolcsi20 #1968 üzenetére
A HD ready, mint írtam is, európai követelmény. Amennyire én tudom az USA nem alkalmaz hasonló minősítési kötelezettséget. De ha tévedek majd valaki kijavít.
A 2012-től kötelezővé váló DVB-T, ahogy a nevében is benne van, terrestial (azaz földfelszíni) sugárzást jelent. Ennek a mostani, analóg megfelelője az, ha fogsz egy antennát és bedugod a tévébe. Tehát nem a kábeles és nem a műholdas sugárzásról beszélünk.
Amúgy mi ez a Sony elkötelezettség?
[Szerkesztve] -
Rolcsi20
senior tag
na igen valami ilyesmi szinttű válaszra számítottam
hogy én is megértsem
...szal akkor ez a Tv már elvileg tartalmazza azt a dekódert amiről nekem az unokabátyám zagyvált 1éve, mert jár ki amerikába dolgozni és mondta hogy ő ottani ismerőseitől kérdezgette anno ezeket és ő így fogta fel hogy a ready az nem az igazi hanem az amire HD van kiírva...de akkor ő is keveri rendesen, vagy amcsiba máshogy vannak a betűk
...mert úgy vagyok vele ha már tv vétel lesz akkor sony legyen 82cm-s lcd, és tudja majd azt az adást venni ami aszem 2008-9-10től vagy hogy lesz majd szabvány az egész országba, nem?
-
Látom kerülöd a márkákat, amiket ideírtam. Pedig a legjobb lcd tv-ket szerintem ők csinálják. Szerintem a sony sem a régi már, de mindegy. Ráadásul sokkal drágább, mint más de jobb lcd-ket gyártó cég. A sonyval az a baj, hogy ugyanolyan árkategóriában fele annyit sem tudó tvket ad. És a sony minőség is a régi már. Viszont a márkanévből megélnek még, mert régen a sony név nagy volt.
De ez mind a saját véleményem.
A ''PIP to PC'' valószínű azt jelenti, hogy a TV műsor mellett a PC képét is láthatod, ha mindkettő rá van kapcsolva. Két műsort, illetve két csatornát akkor nézhetsz egyszerre (és valószínű, hogy ilyet keresel) ha kéttuneres PIP-es a tv. Ilyet inkább a magasabb árkategóriában keress. Az én tv-m 300 000-400 000-es kategória, de még ez sem tudja. Szóval nehéz lesz olyat találni, de érdemes körbenézni. Bár szerintem annyit meg nem ér. -
Naota
tag
válasz
Rolcsi20 #1965 üzenetére
Ahaa, értem. A következő két dolgot kevered: a megjelenítőre vonatkozó HD képességet és a műsorszórásra vonatkozó szabványt, a DVB-T-t (illetve -S, -C és -H...). Az előbbit leírtam, az utóbbiról pedig olvashatsz az Antenna Hungária honlapján.
A sonyszalon.hu szerint a 32P2530-ban van DVB-T tuner. De egyáltalán nem biztos, hogy ezt használni fogod, illetve hogy jobb lesz a képe, mint a mostani analóg adásodnak. -
-
Naota
tag
válasz
Rolcsi20 #1962 üzenetére
A HD ready egy európai technikai minimumkövetelmény-rendszer, amit az EICTA hozott létre azért, hogy ne lehessen bármire ráírni a HD képességet. A hivatalos leírása itt van: [link]
Tehát:
-minimum 720-as fizikai sorfelbontás széles képarány mellett
-komponens és DVI vagy HDMI bemenet
-720p és 1080i jel fogadása
-HDCP tartalomvédelem. -
Fori23
őstag
Mi baj van a törökökkel? Pl. az Efes sörük kiváló, és egész sokat költöttem rá
Még bejött a képbe ez: KDL-32U2000 --82cm-- 179.990.- [link] Már nem lenne kérdéses, csak ennek is valami ''PIP to PC mode''-ja van, ami nemtom mi, de tuti nem a hagyományos PIP. Viszont minden csatlakozó megvan rajta ami létezik, meg analóg+digitális tuneres.
Még azért nézegetek
Cifu: köszi már elöbb láttam, a kereső kidobta a JVC-re -
Rolcsi20
senior tag
1 amatőr kérdésem lenne, lehet hogy félrevezettek anno
de mi a különbség a ''sima'' HD és a HD ready között? valami olyat mondtak anno hogy a HD ready az csak ''felvan készítve'' a HD felbontásra, de majd kell venni bele valami dekótert ami sacc 40ezer ft. Meg ahogy nézegettem én is van pl sony 82cm-s 220ért is meg 320ért is
...1ikre HD van írva másikra HD ready, de érdekes hogy 700ezres kategóriába is láttam HD ready-t, ilyen magasságba képesek lennének kispórolni a ''40ezres dekódert''?
ekkor gondolkoztam el....előre is köszi a segítségeket. Amúgy most az új keskeny Sony 82-sel szemezek, ha jól emléxem 229ezer az EW-be.
-
Kecso
csendes tag
Csao! Egy olyan problémám lenne hogy Samsung 940 BW monitornál, dvi kábelall lett összekötve, 8800 gts 320 as kártya, ha felrakom az nvdia drivert akkor utána elmossa a képernyöt és nagyon homályos. Miért van ez hogy lehet megcsinálni? analog kábelnál éles a kép! thx
-
A Grundigoknál nézd meg, hogy magyar nyelvű menü van-e, mert nem rég egy tesztet olvasva tapasztaltam, hogy hátrányként az ott tesztelt Grundignak meg volt jelölve, hogy nincs magyar menüje. Persze ha ez nem lényeg, valamelyik Grundigot javaslom. Persze mióta egy török cég megvette a Grundigot, azóta a régi értelemben vett német Grundig márka megszűnt létezni. Ebből azt veheted ki, hogy a Grundiggal már nem vagyok kibékülve. Én a Samsung vagy a Sharp környékén néznék szét inkább. Persze ott is, azoknál is figyelni kell egy-két dologra.
-
válasz
tyavika #1956 üzenetére
Érdemes! Bár nekem nem arra van kötve, az előző válaszaim egyikében említett okok miatt, de azt olvastam, hogy sokkal szebb a kép. Én is ha legközelebb lejátszót veszek, hdmi-st veszek. Az mi220x-es Yamada-m hdmi-s, de nem variálom már át, marad a crt alatt. Ha a Yami 6700-es egyszer feladja a küzdelmet az lcd-m alatt, akkor oda is egy hdmi-s lejátszó lesz véve.
Egy szó, mint száz, érdemes hdmi-s lejátszót venni, bár nagyon érdemes körülnézni, melyiket. Nem szabad szerintem túl márkást venni. Több lesz a baj a márkással, mint a nem olyan márkással. Pl a Yamada-t merem ajánlani.
[Szerkesztve] -
válasz
tyavika #1954 üzenetére
Tyavika... Ezeket meg lehet nézni a google segítségével. Kicsit dolgozz Te is.
De most komolyra fordítva, beütöd az Anynet+-t a google-ba és kidob egy csomó használható oldalt. Ugyanez igaz a Samsung lejátszóra. Ha valami olyan kérdésed van, amit google-ban nehéz megkeresni, szorosan a tv-vel kapcsolatos pl, akkor kérdezz, ha tudok válaszolok. -
tyavika
csendes tag
Ja meg még valami mi az a Anynet+?
-
válasz
tyavika #1951 üzenetére
Én a tv adásokat széles 4:3-ban nézem. Sz4:3. Van az én tv-men ilyen. Ez kicsit kiszélesíti a képet, pont látszódik még alul-felül a lényeg és a fejük nem lesz annyira tojás. Tehát nem 16:9-ben és nem 4:3-ban. Ez amolyan köztes megoldás. Aztán a 16:9-es dvd filmet nem kell minden esetben kiraknia teljes képernyőre a tv-nek, de semmilyen tv-nek. Ugyanis van 2:35-ös és 1:85-ös szélesvásznú film. Az 1:85-öst kirakja, a 2:85-ösnél marad csík alul felül. Ha jól tudom legalábbis. A lényeg, hogy a filmet mindig rendes arányban fogod látni. Aztán vannak a szélesvásznú divx filmek. Ezeknél pl ki kell tennem széles funkcióra... Ilyen is van. Van 16:9-es, 4:3-as, széles 4:3-as, széles és még valami ha jól emlékszem... A sony lejátszódat meg felejtsd el, ha jól értem ez egy mini hifi, ami felét sem tudja funkciókban, mint egy csak divx-es dvd lejátszó. A hdmi kimenetnek még utána kell nekem is néznem, mit érdemes venni, mert ugyan nekem van egy hdmi kimenetes yamada mi220x lejárszóm, de nem hdmi-n van összekötve a tv-vel. Ráadásul nem is az lcd-nél van. Van egy másik tv-m is, egy crt. Az alatt van, az is szélesvásznú, 16:9-es, de nincs is rajta hdmi. Samsung lcd-m alatt egy yamada 6700-es van, de azon meg még nincs hdmi...
[Szerkesztve] -
tyavika
csendes tag
Hát teljesen igazad van meg kell szokni az Lcd-t nagyon furcsa eddig.
Te például a tv adásokat 16:9-be vagy 4:3-ba nézed?
Meg egy kérdés, én dvd filmet egy sony mini hifin keresztül nézek (olvassa a dvd-t), a képpel van egy kis gondom mert csak egy sima RCA kábelen tudom a képet a tvre átvinni, így gondolhatod mennyire jó a kép. A kérdés a következő, milyen asztali lejátszót vegyek amin van HDMI kimenet vagy elég az S-video kimenetes?
Mert azt hallottam hogy sima dvd filmnél nincs jelentősége a HDMI átvitellel, mert úgy se nagy felbontásuak a filmek.
Ja meg dvd filmnél 16:9 be a teljes képre ki kéne raknia a tévének vagy azért marad felül-alul 1 cm-es sáv?
Köszi. -
chros
őstag
válasz
-
válasz
tyavika #1948 üzenetére
Csak kíváncsi voltam. Az enyémen van, képnézegető funkciója van, mp3 lejátszást is tud. SD, MMC meg még pár típust ismer. Wiselink funkciónak hívják, ha jól emlékszem...
Na és? Hogy tetszik az új tv? Ha még nem volt LCD-d, eleinte meg kell szokni! Legalábbis nekem meg kellett.
[Szerkesztve] -
tyavika
csendes tag
Nem gondolkoztam meg vettem
De a hátulján azért megnéztem és S betüs!
Ma mire odaértem már 230e ft-ért volt kirakva és 1 db juk volt már csak a kiállítotton kivül, pedig pénteken jött.
Kérdeztem mér emeltek árat?
Mert elnézték tegnap a beszerzési árat, de korrektek voltak odaadták 220-ért. -
koliz1
tag
válasz
DonDragonka #1916 üzenetére
Igazán nem kötözködni szeretem volna de te kezdted a lg philips dologgal ,ha toshiba gyárt panelt már pedig a hitachi,matsuhita,toshiba közösen fejleszti és gyártja az alpha ips panelt
a te tv-d ben miért nem az volt?.
Ui:csehországban is panel gyáruk http://www.ips-alpha-eu.cz/
És még egyszer bocs de sajna ''ami el tud romlani az el is romlik''.
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
Valaki legyen szíves : [link]
-
válasz
Ez a tv nagyjából egy kategória az enyémmel, a Samu LE-32M71B-vel. A panelja a IPS Alpha LCD, ami a Pana saját fejlesztése. Mondjuk a Pana inkább a plazmatv-k terén jeleskedik. De amúgy kiváló az általad megadott típus.
A TFT panelek legfontosabb jellemzőit a [link] megújúlt honlapon bárki megnézheti. -
válasz
tyavika #1936 üzenetére
Nekem ORITEL-em van, ez egy kábelszolgáltató, Antenna Digital-ról semmit sem tudok, de az eddigi 82cm-es 100Hz-s CRT tv-m meg a mostani Samu között nem sok különbség van. Magyarul jól szolgáltat ez is. Ami még homályos számomra, hogy a digitális mit jelent nálad. A digitális földi adást vagy a Te és a szolgáltatód közötti kapcsolat milyenségét.
Amúgy meg tudtommal csak a magyar közszolgálati adókat lehet tisztán digitálisan venni. Mert azt Budapesten digitálisan adják, és ez az Antenna Digital, ha ad hozzá egységet, akkor Te tisztán digitálisan tudod fogni. De mást pl az RTL-t vagy a TV2-t nem tudod digitálisan fogni, hiába adja a szolgáltatód digitálisan, ha Kabhegy vagy Budapest PAL-ban adja. De ez már OFF TOPIC, úgyhogy mélyebben nem mennék bele.
[Szerkesztve] -
tyavika
csendes tag
Még egy kérdés srácok, nekem otthon Antenna digital a szolgáltatóm beltéri egységgel?
Szerintetek milyen a tv adások mínősége, vkinek van tapasztalata?
Ők már digitálisan nyomják az adást ha jól tudom 1 éve,igaz? -
Kicsit túl lett dramatizálva a Samsungnak a vásárlók becsapásával kapcsolatos dolga. Hogy szép magyarosan fejezzem ki magam.
Ha nem Samsung panel van a Samsung tvben, az nem feltétlenül rossz. Példa erre az én tv-m. Kiváló. M sorozat és nem Samu paneles.
Amúgy meg ne maradj csendben ma sem, mert igazán magas színvonalú a forum veled. Az esetek 99%-ában jó válaszokat adsz.
[Szerkesztve] -
DonDragonka
őstag
Panasonic, TX-32LX700P. Erről a készülékről mit érdemes tudni? Egyáltalán ebben a körben miért nem kultiváljátok a Panasonic-ot?
-
válasz
DonDragonka #1926 üzenetére
Najó, inkább maradok is csendben, úgytünik ez nem az én napom...
-
válasz
tyavika #1924 üzenetére
[link]
Ez alapján a paraméterei jók. Ami a lényeg, hogy mielőtt megveszed, nézd meg, hogy a tv hátulján mi szerepel. A típusjelzés után lévő betű számít. ''S'' és az ''A'' jó, a ''C'' vagy a ''W'' kevésbé. Ezek a panel gyártójára utaló jelek. Az ''S'' a Samsung az ''A'' AUO. Az ''S'' = S-PVA, az ''A'' = A-MVA panel. Nekem a második van és tökéletes. Az S-PVA a Samsung fejlesztése, az A-MVA a AUO-é. Fontos, hogy az LCD-knél nem a panel gyártója és típusa a legfontosabb, hanem az elektronikája. Ezt az ár is nagyon tükrözi. Amúgy nem vagyok tv szakértő, csak informatikus.
[Szerkesztve] -
tyavika
csendes tag
Most olvasom vissza a Samunál ezt a Panel lottó dolgot.
Tehát ha S betü van a cimkén akkor remek, ha A akkor jó, ha C akkor ne vegyem meg.
Jól értelmezem?
Tehát ezek tükrében a 32R83 ha samu paneles akkor 220e ft.-ért jó döntés?
Vmi tipp hogy mire figyeljek a vásárlásnál?
Mert már nagyon indulnék megvenni vmit, ma délelött. -
válasz
DonDragonka #1926 üzenetére
Kösz. Pont most akartam belinkelni. De amúgy még ez is itt van:
[link]
[Szerkesztve] -
Kedves Cifu!
Eddig csak olvastam a forumot, de most erre muszály reagálnom. Sokszor nagyon jókat írsz, néha meg ...
Ami a lényeg nekem LE-32M71B tv-m van, tehát az állításod, hogy az M sorozatú tv-k 37''-osnál kezdődnek, nem igaz. Google-ban keress rá erre a tv-re, Magyarországon is kapható, kb 300 000 Ft - 400 000 Ft közötti áron, attól függ, hogy akciós e vagy hogy hol. -
válasz
Reignman #1918 üzenetére
Az R71 ha jól rémlik nem tudja az 1:1-es pixel mappingot DVI - HDMI csatin át, csak az 1280x720-at overscannal, VGA-n át van persze 1366x768. Szvsz ha PC-re akarod kötni, akkor inkább nézz körül LG háza táján, vagy ha Samu, akkor az újabb R8x sorozat... Az S8x esetén a betekintési szög elég katasztrófális.
[Szerkesztve] -
tyavika
csendes tag
válasz
Multikiller #1914 üzenetére
Az electro worldbe 220e-ért.
Jó ár? -
válasz
tyavika #1909 üzenetére
A Samunál az S sorozat a belépőszint, az R sorozat a középszint (ill. 32''-os esetén a felső kategória, mivel a valódi felső kategóriás M és N széria 37''-osnál kisebb méretben nem kapható). Ha tehát választani kell e kettő között, inkább az R83.
Alternatívák az LG 32LC51, 32LC25R. -
Reignman
aktív tag
Sziasztok, a dilemmám az lenne, hogy nem nagyok tudok lcd-t választani, ami minden szempontból kielégítő választás lenne. Az edigital-nél most egy árban van a Samsung 32s81 és az 32r71. Tudom, hogy az R típusok jobbak, de írtátok, hogy az új széria már tudja a PC-s 1:1 pixel mappinget, a tavalyi r71-es nem. Ez mit jelent pontosan? Használnák pc-t az LCD-hez, az R71-nél nem tudnám a 1366x768-as felbontást használni, vagy csak vga kábellel? Köszöntem a segítségeket.
-
DonDragonka
őstag
''made in turkey össze rakás'' ?
Ezt az állítást több dolog miatt sem értem:
1. az enyém made in England (ha jól tudom az európai régióban nem is szerelnek máshol Toshibákat)
2. nem tudom, hogy kik mondták ezt de elhiheted, hogy kiválló a minősége minden szempontból. Más tulajdonosok(!) is osztják a véleményem lsd. LOGOUT írásom és a hozzászólások...
3. ha a szerelés xar annak mi köze az LCD panelhez?
Megjegyzem, hogy a szerelő állítása szerint az enyém volt a második amit ebből a típusból ők egyáltalán láttak, pedig márka szervíz. A hiba ami nálam előjött, szerencsétlen egy dolog, de véleményem szerint ez bárkivel előfordulhatna LG, Philips tulajok előnyben...
Egyébként meg lehet, hogy még a végén jól is járok (37X3030) de nem kiabálom el... az üzlettel már beszéltünk erről a lehetőségről is. -
koliz1
tag
válasz
DonDragonka #1898 üzenetére
És én azt hittem a toshiba saját panelt használ , de tényleg ök gyártanak panelt nem ?
Panaszkodtak a kollégák ,a toshiba made in turkey össze rakás ,kicsit gázos sajnos. -
tyavika
csendes tag
Sziasztok
Szeretnék venni egy 32-es lcd-t és 2 samsung között vacillálok.
LE-32-R83
LE-32-s81
Szerintetek?Melyik a jobb döntés?Melyik az újjabb modell?Vagy vmi más modellt vegyek?
Árban 20e ft a különbség.
A hétvégén szeretném megvenni, de nem nagyon értek hozzá és nem is tudok döntenui.
Előre is köszi a segítségeket.
[Szerkesztve] -
pws
aktív tag
Belezavarodtam az LG LC2, 3,25, LB számozásba. Kéne egy 37 colos, ami jó PC monitornak és kábeltévére. Erre melyik a nyerő?
-
Gallapapa
tag
kösz a gyors választ
-
dabadab
titán
válasz
Gallapapa #1904 üzenetére
Sungoo lesz az (a tavolkeleti marketingesek vmiert ''a Nap trutyija'' nevet valasztottak a cegnek
), mar parszor elokerult a topikban, hogy jo-e ez, de eddig meg nem derult ki rola semmi.
A garancia onmagaban tul sokat nem jelent, ha vacak a panel v gagyi a tuner, az ellen nem ved. -
Gallapapa
tag
Hello!
A mediamarkt-ban láttam valami ''soongu'' márkájú lcd tv 5év garanciával. Tud valaki valamit róla? Lehet a márkanevet is rosszul írtam, de erre emlkszem. Egész jó áron volt és külsőleg sem volt ocsmány. Csak hát nevenincs, legalábbis számomra.
előre is köszi -
tothbe
addikt
válasz
DonDragonka #1898 üzenetére
A Samsung is ugyanezt a két beszállitót használja a Sajátjai mellé (AUO,CMO).
Egész türhetöek, föleg az AUO nekem bejött, de azért a normál Samu és LGP panelek jobbnak tünnek a teszteken.
Aktív témák
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest