Aktív témák
-
iwu
addikt
ha ezen hallgatok zenét, műszeren kívül kimutat valami más hangzást?
erről mindig az jut eszembe, mikor erősítőt kerestem (ami kezeli a pcből kijövő 5.1et)...a boltos úgy dobálta a paramétereket (ez két hertzel job), meg a drágábbnál drágább cuccokat...kénytelen voltam leállítani, hog ne pörögjön, fél fülemre süket vagyok
[Szerkesztve] -
Ban_Dee
csendes tag
Nekem van egy LG crt (55cm-s) kb. 4 éves és hibátlanul teszi a dolgát.
DE ennek ellenére, mikor a fu-si LCD bedöglött és szervizből végre kivertem az árát, az mondtam hogy Sony, JVC, Pana ebben a sorrendben ami érdekel.
Nem azért mert LG v. Samu vacak lenne szerintem! Sőt!
Viszont elsődlegesenek tekintem azóta az eset óta a terméktámogatást amiről ezen a listán sajna nem esik olyan sok szó: tele vagyunk azzal hogy ilyen panel meg olyan jelölés stb. De ha netán mégis meghal (minden gyártónál előfordulhat, legfeljebb a valószínűség különböző) akkor számít hogy:
- több szerviz is van, vagy csak egy és az is alvállalkozó, tehát lesz@rja a márka imidzsét
(jellemzően Mo.-n alvállalkozói szervizek vannak, kis pont vagyunk)
- van-e rendes magyar képviselet, akiket lehet zargatni, ha tényleg lesz@r a szerviz,
- pár hét (esetleg nap) alatt kész, v. szivatnak hónapokat,
- adnak-e cserekészüléket,
- esetleg van-e rendes magyar website támogatási infókkal (nem a nyelv miatt fontos a magyar, hanem utal a magyar képviselet hozzáállására.)
stb.
Mint mondtam én egyszer már megjártam, tehát ezért fontos nekem. -
dabadab
titán
A Samunak a tipusvalaszteka is kb akkora spektrumot fed le, mint a Sonye, a panelek jelentosege meg szerintem erosen tulertekelt (es mondjuk a 37''-eseknel a Sonykban is tutira idegen panelek vannak, mert - mint emlitettem - a panelgyar kozos, es ott ez a meret pont nem keszul).
-
tothbe
addikt
Sztoriztam én már anno asszem a dvd irós topicban vacak sony-król is és thomson-okról is eleget. Pedig egyik sem koreai.
És a Grundig is egy lassan feledésbe merülö márka, nekem is volt 55cm-es szines grundigom anno, még nagybácsi hozta 10 év külszolgálat után, mikor te még a Videoton-t nézted, de ma már messze nem hoznak ök sem olyan minöséget. És az általad szidott Samsung panelek meg nézd a hátulján dolgok pont ugyanúgy ott vannak a Sony általad kinézett kategóriájában is, mert ugyanúgy AUO,CMO és Samsung panelek is kerülnek abba is, csak a sony kivül nem jelöli, de ha van szervizes ismerösöd, ö tudni fogja, hol keresse rajtuk a paneltipust.
A Grundig meg vesz a Samsung-Sony-tól is panelt meg az LG-Philips-töl is. Akkor miben jobb? Attól hogy választhatsz hogy a gyengébbet vagy a gyárilag pixelhibásat kéred? -
Én úgy vagyok vele, hogy van egy LG merevlemezes dvd felvevőm és amióta megvan egy Sonyért, vagy egyéb más ''prémium'' márkáért sem cserélném el semmi pénzért. Tökéletesen működik, egyszerű a kezelése, mindent lejátszik és még HDD-t is lehetne benne cserélni, ha akarnék. Nem mintha a 160Gb nem lenne elég. Ezt csak azért írom most le, hogy ha nekem működik, akkor mondhatná bárki, hogy hú Sony, vagy Pana, nem kellene. Így vagyok a tv-vel is. Van ez a Samsung. Technológiai szempontból rosszabbat vártam a crt után az lcd-től. De kellemesen csalódtam, kicsit szokni kellett, de már meg is szoktam. Mindent tud, amit kell, kitűnő panel, 100Hz, sőt prémium funkciói is vannak. Nem mintha a kártyáról történő mp3 lejátszást nagyon használnám pl. Innentől kezdve nekem mondhatja bárki, hogy Loewe, meg Schneider, vagy Sony, mikor ezért a pénzért csak egy nagy Sony márkajelzést kaptam volna, jóval kevesebb tudással és a minőség se olyan tuti. Ha meg majd lesz 800 000-em tv-re, akkor lehet, hogy veszek egy Loewe-t. De addig...
-
tothbe
addikt
Na jó, azért nemá Loewe-t hasonlitsunk LG-vel, mert lehidalok.
A Loewe az nem ez a kategória, amiröl ebben a Topicban beszélgetünk, és sztm a Sony csúcsszériája detto. Inkább az a szomorú, hogy a Sony a pénzért mennyi vacakot is kihozott mikor régen még elitmárkának számitott, és megörült az ember egy sony walkman vagy késöbb diskman láttán is, mára meg inkább nagy ivben kerüli az ilyesmit. -
Hát nekem Samsung tv-m, LG merevlemezes dvd felvevőm, Yamada lejátszóim vannak. Igaz van egy Thomson crt 16:9-es tv-m is. Van még egy Toshiba tv-m is. Az sima. Azt évekig használtam, már tizenvalahány éves... Már nem használom, de még megvan. Mindegyikkel maximálisan meg vagyok elégedve. Bár az LG-ről nekem is az a véleményem, hogy túl sokmindent gyárt. Amúgy a HDD-s felvevőjét, amióta megvettem, azóta istenítem. Pedig nagyon sokat használom.
A Samsung tv-k pedig nagyon jóknak mondhatók. Van még egy 55cm-es Samu is, azóta is megy, pedig az sem mai darab.
[Szerkesztve] -
Látom kerülöd a márkákat, amiket ideírtam. Pedig a legjobb lcd tv-ket szerintem ők csinálják. Szerintem a sony sem a régi már, de mindegy. Ráadásul sokkal drágább, mint más de jobb lcd-ket gyártó cég. A sonyval az a baj, hogy ugyanolyan árkategóriában fele annyit sem tudó tvket ad. És a sony minőség is a régi már. Viszont a márkanévből megélnek még, mert régen a sony név nagy volt.
De ez mind a saját véleményem.
A ''PIP to PC'' valószínű azt jelenti, hogy a TV műsor mellett a PC képét is láthatod, ha mindkettő rá van kapcsolva. Két műsort, illetve két csatornát akkor nézhetsz egyszerre (és valószínű, hogy ilyet keresel) ha kéttuneres PIP-es a tv. Ilyet inkább a magasabb árkategóriában keress. Az én tv-m 300 000-400 000-es kategória, de még ez sem tudja. Szóval nehéz lesz olyat találni, de érdemes körbenézni. Bár szerintem annyit meg nem ér. -
A Grundigoknál nézd meg, hogy magyar nyelvű menü van-e, mert nem rég egy tesztet olvasva tapasztaltam, hogy hátrányként az ott tesztelt Grundignak meg volt jelölve, hogy nincs magyar menüje. Persze ha ez nem lényeg, valamelyik Grundigot javaslom. Persze mióta egy török cég megvette a Grundigot, azóta a régi értelemben vett német Grundig márka megszűnt létezni. Ebből azt veheted ki, hogy a Grundiggal már nem vagyok kibékülve. Én a Samsung vagy a Sharp környékén néznék szét inkább. Persze ott is, azoknál is figyelni kell egy-két dologra.
Aktív témák
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest