- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Aktív témák
-
Bazsa$
tag
válasz
Multikiller #2316 üzenetére
Na tegnap megnéztem a szervíz menüt. Hát elég sok mindent lehet benne állítani. A panel tipusáról nemsok mindent találtam. Ennyi volt írva hogy T-JSMMPEU-1010 2007 ápr 4 11:30Leszedni meg egyedül nem szerettem volna a falról de majd ha lessz segítségem akkor megnézem. Ez a betúhalmaz mond neked valamit?
-
Bazsa$
tag
válasz
Multikiller #2316 üzenetére
Hól tudom megnézni hogy milyen panel van benne. Jó kérdéseim vannak mi?
-
kispéé
senior tag
válasz
Multikiller #2269 üzenetére
Szia!
Ja,elsőre azt hittem a fehér samuról kérdezel,abból A-s panelest láttam kirakva az euronicsba,a MM-ben pedig C-set.Amúgy a C-snek a képe is jó volt,ahogy kapcsolgattam az Mediaban,tetszett.AZ S81-esről sajnos nem tudok nyilatkozni.
Halgatok a szavatokra, akkor abból a négy modellből csak a R71W-s samu jöhet szóba.Csak ne lenne fehér.... -
kispéé
senior tag
válasz
Multikiller #2186 üzenetére
huh,azt nem tudom,de asszem vmi régebbi modell volt,egy 82cm és egy 68 cm-es,egyik se volt meggyőző,az ára persze 200K fölött volt.hihetetlen mekkora eltérések vannak...
-
kispéé
senior tag
válasz
Multikiller #2184 üzenetére
megnéztem a euronicsba a fehér samut,''A'' paneles, a képe szép,mellette lévő sonynál szebb volt.Csak hát fehér szín
A photo hallba elkapkodták,már elfogyott, valszeg a jobb hitelkonstrukció miatt, (0% thm).hát nem tom,lehet várok,hátha lesz egy másik kb. ilyen mértékű akció,az se baj ha más márkából.
-
telex
csendes tag
válasz
Multikiller #2172 üzenetére
Srácok.
Én az europarki photohallban csak feketét (LE32R72BX) láttam fehér még mutatóba sem volt.
Engem is csak a fekete érdekel. -
válasz
Multikiller #2178 üzenetére
A CMO-s panelekről viszont nem hallottam túl sok jót, viszont azt tényleg az alsó kategóriában lehet megtalálni. És persze az is nézhető
. Csak azt nem értem, hogy egy típusú tv-ből miért lehet különböző helyeken más panelekkel is megtalálni ugyanazt a tv-t.
[Szerkesztve] -
válasz
Multikiller #2178 üzenetére
Egyébként az AUO panelos tv-k majd hogy nem jobbak, mint az S-PVA-sok. Azért nem kell hanyatt esni a Samu panelektől... Mondom. Az AUO kitűnő paneleket gyárt, nem véletlen, hogy egy ilyen nagy gyártó is, mint a Samu, a felsőkategóriás tv-ibe AUO paneleket rak. Az enyémben is ez van, ezért tudom annyira dícsérni, mint ahogy.
-
válasz
Multikiller #2174 üzenetére
Nem kimosni nem tudná, hanem mosás után eltenni...
-
válasz
Multikiller #2169 üzenetére
Nem nagyon kötik az orrunkra, de a 170 fokos betekintési szög miatt valószínűleg Samu paneles az P-el jelölt tv.
[Szerkesztve] -
kispéé
senior tag
válasz
Multikiller #2172 üzenetére
az kár, én is feketét választottam volna,fehér az kicsit fura lenne,holnap megnézem élőben én is.
-
válasz
Multikiller #2168 üzenetére
Hát ja. A fehér nálam is csak a konyhában a hűtőgép mellett vagy a fürdőben a mosógép mellett mutatna valahogy...
-
kispéé
senior tag
válasz
Multikiller #2168 üzenetére
valaki épp írta,hogy a photo hallba nem fehér van hanem fekete,elírták a doksiban.az nem jó?
u.i: visszanéztem: #2139
[Szerkesztve] -
kispéé
senior tag
válasz
Multikiller #2159 üzenetére
kösz a gyors választ,de hogyan fogom megnézni a modelleket?Csomagoltassam ki az eladóval mindet?
-
válasz
Multikiller #2145 üzenetére
Azért azt tisztázzuk, hogy ez a panel mizéria kicsit túl van vezérelve. Nem is tudom ki írta valamelyik nap, hogy a Samu a világ egyik, ha nem a legnagyobb lcd gyártója. Tehát ami tv-ket gyárt, azok jó minőségű darabok. Nekem A-MVA-s panel van a tv-ben, nem Samu-s S-PVA. Tökéletes a kép. Nincs utánahúzás, jó a kontraszt (6000:1), jó a fényerő (500:1) (ha jól emlékszem), a színek is rendben vannak (kicsit tényleg túl élesek, de be kell lőni, aztán jó lesz), 8ms, mondjuk az enyém 100Hz-es is (ez sokat számít). Ami a lényeg, utánanéztem, ezek az AUO panelok kitűnőek, a CMO-sok már nam annyira, de azért alsó kategóriában nem kell 500 000-es tv képminőségét várni. Az S-PVA panelek is jók, bár a betekintési szögük kisebb (170/170), mint az AUO-soknak (178/178). Szóval ne vacilálj már ennyit egy olyan márkán, amelyik szinte a legtöbb LCD-TV-t adja el a világon! Úgy csinálsz, mintha valami DAEWOO-ról beszélnénk (ezzel nem a Daewoo-t akarom bántani). Ja és még egy fontos dolog. A panel 30% fontossággal bír. A 70% az elektronika! Ebben megint verhetetlen a Samu. Majdnem verhetetlen.
-
válasz
Multikiller #2159 üzenetére
3 év samu garanciával az egyik legjobb vétel!
Az a 3 év valójában 1+1+1 év. 1 év teljeskörű, 1 év ingyenes javítás, 1 év szavatosság. -
kispéé
senior tag
válasz
Multikiller #2145 üzenetére
Szia! Én is ezt a samu-t néztem ki,mert most két helyen is akciós: Euronicsba és a photo Hallba is.Lehet holnap megnézem én is.Kérdezem,hogy tényleg nagyon gáz ez a modell?Mihez viszonyítasz? Mert nekem nincsenek nagy igényeim, egy Daewoo 55cm tv után
,5.1-es hangszórókat és dvdplayert szeretnék rákötni.Talán a pc-t is játékra,de szomorúan olvasom hogy nem megy rajta a hdmi-pc.
-
tothbe
addikt
válasz
Multikiller #2112 üzenetére
Az R71W szinte hajszálra megegyezik az R72W-vel és szinét leszámitva az R71B és R72B,R72BX tipusokkal is. Ugyanúgy van belöle AUO,CMO és Samu paneles. Az enyém amúgy AUO-s és tökéletes a képe(TV,PC és PS2 is). Kollégám ugyanilyenje CMO-s és az nem szereti csak komponensen az X-Box-ot(sima, nem 360), többi módon szemetel a kép. Nálam az is ment jól, mikor áthozta.
-
dero
csendes tag
válasz
Multikiller #2103 üzenetére
esetleg nezd meg a photohall-t mert ott a LE32R72W hirdetik 140e-ert, hatha abban mas a panel... -
válasz
Már kezdem érteni, miért olyan ''olcsó''...
De amúgy koliz1-nek van igaza. Ha tetszik a tv és a képe is, akkor vedd meg, ennyit bőven megér.
[Szerkesztve] -
Lacix29
őstag
válasz
Multikiller #2093 üzenetére
sima 32R71-el?
...
Össze lehet kötni a géppel hdmi-dvi kábellel?
Tudtommal a 7-es szériát nem tudod DVI-HDMI-n keresztül 1360x768 -ban hajtani. (1:1 pixel mapping) ( elvileg a 8-asokat lehet) -
koliz1
tag
válasz
Az ára jó ha tetszik a képe meg a tv vedd meg.
-
koliz1
tag
válasz
Multikiller #2099 üzenetére
Gondolom ,az s81 re van irva ?C=CMO taiwani panel gyártó.
-
válasz
Multikiller #2093 üzenetére
A panel lottóhoz ezt olvasd el:
[link]
Amúgy feletted pár beírással kgyuri is ezt nézte ki magának. Ezt a LE-32R71W-t. Ebben biztos, hogy S-PVA panel van. Ilyen módon a 140 000 Ft-os Tesco-s ár nagyon jó érte! Viszont HDMI-DVI kábellel nem lehet összekötni a számítógéppel. Ez viszont biztos. A 80-as sorozatot elvileg össze lehet, de itt még senki sem próbálta, bár valakinek volt egy beírása, amiben azt mondta a média markt-ban már összehozták neki. Viszont a 32S81BX a típusjelzésből ítélve kevesebbet tud, mint az R71W-s. Egyedül ez a HDMI-DVI kábel összekötéssel tud többet a 32S81BX. -
tyavika
csendes tag
válasz
Multikiller #1914 üzenetére
Az electro worldbe 220e-ért.
Jó ár? -
válasz
Multikiller #1880 üzenetére
Az az adott DVB-T / -C / -S tunertől függ, hogy tudod-e digitálisan vagy csak analóg átküldeni a jelet a TV-dnek, függően attól, milyen kiemenete van. Számitógépre rádugható USB-s DVB-T tunert vehetsz 12e Ft-ért, ami akár az 1080p adást is kinyomja a gépre. A T-Kábel féle beltéri egységnek mondjuk csak Komponens kimenete van az Euroscart mellett, de a komponens adja a legjobb képminőséget az analóg csatlakozási lehetőségek közül, és egyben van optikai SPDIF kimenete is a hangkeltőknek.
-
Lacix29
őstag
válasz
Multikiller #1880 üzenetére
Úgy látom van hdmi kimenetes set-top-box is.
[link] -
válasz
Multikiller #1874 üzenetére
Javaslom, hogy első körben olvasd el ezt az oldalt, sok dolgot megvilágít: [link]
Jelenleg a DVB-T adás vétele csak az ország egy viszonylag kis (igaz sűrűn lakott) területén megoldható, és ott is csak kísérleti jelleggel megy a 3 közszolgálati adó, ráadásul ha jól tudom SD TV felbontásban. Szvsz úgy 2-3 év múlva indulhat be igazán a DVB-T biznisz, ha beindul...
Szerintem nem nagyon kell emiatt aggódnod.
[Szerkesztve] -
Lacix29
őstag
válasz
Multikiller #1874 üzenetére
Na, felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták nincs benne DVB-T tuner. Mennyiben hátrány ez?
Nem sokban, csak ha antennával akarsz digitális adást fogni (1-2 van Budapesten). Ha kábeltv-s szolgáltatód van, akkor semmilyen hátrány nem ér. Oda ugyanis DVB-C (ha jól emlékszem a jelölésre) kellhet, márha lenne digitális műsortovábbítás kábelTV-n Magyarországon, de úgy tudom nincs. -
koliz1
tag
válasz
Multikiller #1740 üzenetére
Nézd meg tv adáson ,szerintem inkább egy régebbi r sorozat, mint az s ,mások a színek stb..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest