Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
szamovar #4088 üzenetére
Mindketto 37''-es volt, amit irtam !!!
Es hidd el, hogy nem nagy, sot ... !!!
Es ha raszanod magad a 37''-esre, par honap mulva meg fogod koszonni, hogy nem engedtunk kisebbet venni !
Azt mondjátok, hogy tök mind1 melyiket választom, mivel mind1ik kielégíti a kívánságaimat? Amúgy hol érdemes vásárolni?
Igen mindegy, kulcsinben kulonboznek. (Annyit azert tudnod kell, azert ennyi az aruk, mert kifuto modellek, de ez nem azt jelenti, hogy rosszak lennenek, nekem a 37LC2R van)
Pl. AVPlanet, es ha nem vagy pesti, akkor hazhozszallitas van; vagy barhol ahol ennyiert/kozel-ennyiert megkapod ...(Tipp: argep.hu -n keress ra a kiszemelt modellre, es rengeteg boltot feldob, ott mar van tel.szam, stb ...)
[Szerkesztve] -
chros
őstag
válasz
szamovar #4082 üzenetére
En az LG 37LC2R-t ajanlom (37'' !!!): ezt most pl a Cora-ban 215.000 -ert megkapod !
Vagy az AVPlaneten LG 37LC3R 190.500 !!! [link]
Ha minden igaz, csak kulcsinben kulonbozik a ketto, es HDMI-n megy az 1:1 mindketton ...
(Ha meg az AFA-t is visszatudod valahogyan igenyelni akkor boven alatta vagy ...)
[Szerkesztve] -
chros
őstag
(pl. MPC -> xvid decoder fullon -> valami sharpen-er -> Haali's renderer)
... de melyikbe és hol
MPC: Media Player Classic (egyebkent barmely DirectShow Player, pl. ZoomPlayer)
xvid: az xvid configuratornal (vagy az MPC-ben a Filters bejegyzes alatt, ha megy a film)
sharpener: ffdshow segitsegevel
Haali's renderer: MPC beallitasainal az Output reszben ...
Ha tovabbi kerdesed lenne a lejatszassal kapcsolatban, akkor pl. itt olvass es kerdezz: [link] -
chros
őstag
lyen árkategóriában én az LG 32LC41 v. 32LC51 (csak a külcsínben különböznek) ajánlom. 1360x768-as felbontással szépen megy rajta minden.
A DivX filmeket rá lehet küldeni, de készülj fel, hogy a nagyobb kétátlón jól ki fognak jönni a tömörítési hibák. Sajnos ezzel együtt kell élni, lehet a gyenge felbontású videók helyett a HD rippek felé fordulni.
Ilyen meretben (32'') nem lesz negy gond a divx-ekkel sem, csak jo beallitasok kellenek ... (pl. MPC -> xvid decoder fullon -> valami sharpen-er -> Haali's renderer)
Persze soha nem lesz belole 720p ...: ) De a merete is 6-oda, vagy 3-mada ... -
chros
őstag
válasz
_Jarod_ #3948 üzenetére
...igaz lehet amit a leírásnál írnak, hogy HD-ready?
Ahogy Naota is irja vannak kriteriumok, hogy teljesuljon a HDReady logo.
Anno, kb masfel eve en is nezegettem ezt a keszuleket, de a minosegerol irt rossz dolgok es:
- nem HDReady (allitolag a hivatalos logo-t nem tartalmazza: ami fehar hatteren fekete, ez pedig forditva), a felbontasa max 852*xxx .
Azert irta ra a Samu, hogy HDReady, mert kepes fogadni a 720p, 1080i jelet es downscale-eli ...
Szumma: szoval minden tekintetben szar a keszulek, igy nem is vettem (egyebkent egyik baratomnak ilyen van).
[Szerkesztve] -
chros
őstag
válasz
Lacix29 #3710 üzenetére
Hdtvtest oldalon van új teszt
Koszi, nem ismertem az oldalt. Ugy nez ki, alaposan megnezik az arut
24fps: azt irta a tesztelo, hogy PS3-rol probalta. A kerdes az, hogy a TV menujeben lehet-e allitani a frissitest? Erdekes, hogy nem PC-vel kototte ossze.
@Cifu: te probaltad a rippekkel? Mennyivel hajtod PC-rol ?
a masik kerdes ami felmerult bennem: a Dynamic Contrast: 5000 .
Ez mit is jelent, hisz azt irta a tesztelo, hogy a hattervilagitast nem allitgatja a TV. Akkor mi is ez? -
chros
őstag
válasz
scorpy02 #3584 üzenetére
Kezdetben FullHD volt tervbevéve (37M87 v. 37LF65), ...
ami a HDReady mellett szól esetemben, az az hogy én jó 2-2,5m távolságból fogom nézni a TV-t,
Okos dontes, ne sajnald ... Majd 1-2 ev mulva, amikor a 42''-es fullhd-k kerulnek majd 250e-be ...
300k-ig milyen TV-(ke)t ajánlanátok nekem? A fő szempont a pc és a konzolos (x360) összeköttetés, így természetesen a HDMI-n keresztüli 1:1 pixel mapping alap kritérium lenne.
En most egy ''regi'' LG-t vennek ilyen celra ...
Pl. avplanet ([link])
LG - 42LC3R - 280e (ha meg lehet kapni)
vagy ez mar ujabb (de, hogy mi a kulonbseg ...) : LG - 42LC25R - 289e
(A fenekuket nezd meg, hogy az egyik HDMI felett van-e HDMI/DVI felirat. Azt hiszem az LC3R-nel igen ...)
Ezek mar 42''-ek, ami nagy, es simaHD-hez tokeletes ...
[Szerkesztve] -
chros
őstag
válasz
Uncool Ben #3251 üzenetére
a 32LE2R, 32LC2R és 32LC3R között, egy huszassal mégis drágább a két utóbbi
Az a baj, hogy meg azt sem tudom, hogy idoben hogy rakjam sorba oketAz LE az LC utan vagy elott van ? Mindenesetre olcsobb azoknal ...
S rapillantottam az avplanetre: kb meg 3-4 uj tipusa van az LG-nek ebben a meretben ...Kiabrandito ...
-
chros
őstag
Szuper! Ahogy Dabadab is mondta, vagy blog-ba, vagy wiki-re radobni ...
Ui: ez a ''1080i-s felbontas'' nekem santit ... De most mar nincs energiam utananezni ...
(Szerintem ennek a panel felbontasahoz semmi koze ...) De maximalisan megertem, ha az ember osszeir ennyi mindent, lehet benne egy kis baki, pl. ez a v0.01-es verzio -
chros
őstag
válasz
Uncool Ben #3169 üzenetére
Webshop-oknal is nezted ?
Lehetseges (szionten kifuto) tipusok meg:
LG 32LC2R
LG 32LC3R
Itt korbenezhetsz, hogy mik vannak egyaltalan: [link] -
chros
őstag
A HDMI bementek száma, a 1.3 verzió, a képminőséget javító elektronikák. Az optikai kimenet. ... Hátha jön majd elérhető áron a Blue Ray...
Ha szamitogeprol hajtod, akkor ezek kozul semmit nem hasznalsz kiMarpedig ma hogyan mashogy ? (max. xbox, ps3, de ezeknel is ez a helyzet)
(Az egyeduli kerdeses dolog a kepjavito aramkor, de Cifu majd valaszol erre is: ez enyem nem hasznalja a DVI/HDMI bemenetrol)
Es a BluRay lejatszok: ehhez lemez is kell ...
Arrol nem beszelve, hogy ekkor lecserelheti az ember a jelenlegi erositojet is (ha ki akarja elvezni a legjobb hangot): az egyik kozep-kategorias Onkyo most 140.000
Es mennyibe kerulne? Most 220.000-ert 37''-es simaHD-s LG-t lehet venni, kb 2 ev mulva pedig ...
Remelem nem ertesz felre: nem akarlak lebeszelni/meggyozni, csak fel akartam hivni a figyelmed ezekre a dolgokra, ahogyan en (!) latom ...
(Most irtam utoljara ezzel kapcsolatban)
-
chros
őstag
Samsung 37M87 vagy LG 37LY95?
En is Lacix29 nezetet osztom: ekkora meretben felesleges fullhd-t venni (4 metterrol, meg a sima-HD-t sem nagyon lehet elvezni) ... En 50'' alatt nem veszek fullhd-t, ha majd egyszer eljon az ideje (de inkabb 60'')
De a te dontesed/penzed ...
[Szerkesztve] -
chros
őstag
válasz
mastersajt #3142 üzenetére
-mennyit kóstál egy ilyen kábel?
Meglehetosen valtozo, en az AVPlaneten vettem egy 5m-es Profigold-ot majd 15.000-ert ...
[link]
Szart nem szabad venni, mert tobben irtak, hogy pl nem is volt kep a TV-n a kabel miatt ... (Persze csak az a kerdes, hogy mi/melyik a szar...)
[Szerkesztve] -
chros
őstag
válasz
mastersajt #3056 üzenetére
Sikerült leszűkíteni a kört: LG 32LX2R-re és a 37LC2R-re(ennek a jobb alsó sarkában van 1 karcolás ami a képenyőt nem érinti).
Ha tenyleg csak ennyi baja van a 37LC2R-nek, akkor azt ! A sarkaban levo karcolast pedig letakarod pl. egy matricaval
a videokártyámmal(Asus Radeon 9600Xt) milyen kábel a legalkalmasabb ezek csatlakoztatására ?
DVI-HDMI . En is igy hasznalom mar fel eve, 5m-es kabellel. felbontas: 1360*768.
Es 1 tuneres PIP van benne (= sima PIP)
-
chros
őstag
válasz
Old_Death #2795 üzenetére
2./ Kábeltévéknél mikorra várhatóa digitális műsorszórás?
Reklamozzak mar mindenhol, pl. a t-kabel oldalan biztosan meglatod azt az infot amit en pl a csekk melle kaptam.
Es igen: ezen a szorolapon irjak, hogy kodolva van az adas !
Az mas kerdes mennyiert adjak:
- csak 2-es vagy 3-as csomag melle veheted (ami minimum 5000 mar)
- settopbox berlet: 800/ho
- es akkor johetnek a csomagok dijai: 900+1500+ xxx
Es csak a sima SD digitalis adasokrol beszelunk !!! Egyszeruen rohej!
Ez egy kicsit az ISDN-re emlekeztet, ami kb 1997-ben aranyarban volt, par eve meg 0 forintert (ez nem a forgalom dija) dobtak volna utana az embereknek, ha kellett volna nekik ...
[Szerkesztve] -
chros
őstag
Melyik helyett választottad végül?
Az osszes helyett !
Annak idejen ez volt a legolcsobb 37''-es, ha visszaolvasol par lapot, akkor megerted miert vettem ilyet.
- ami jo: 1:1 pixel mapping HDMI-n, 1 tuneres PIP gepen keresztul, rengeteg bemenet
- ami nem: 1 het utan elfoltosodott a hatter (most mar nem zavar), 3 fo pixel hiba (amibol termeszetesen semmit sem latsz), nincs optikai hang kimenet (ez nekem nem fontos), es kicsi a merete
Mivel szinte csak PC-rol nezem: gyonyoru kepe van ! -
chros
őstag
Mire az asztali Blu-Ray-ek és hozzá a lemezek emberi áron lesznek hazánkban, addigra már sokkal olcsóbban, sokkal jobb Blu-Ray kompatibilis tv-ket lehet már kapni.
Nem kell hozza Blu-Ray es HDDVD, hogy 1080p-ben nezz dolgokat ...Erre probaltam utalni a multkor. Csak meg nem mindenkinek elerhetoek, mint pl a divx-ek
Persze: PC kell hozza
@mindenki: Ja, es amit fentebb irtam a dvd es divx lejatszasrol az nem csak ezekre vonatkozik, hanem mindenfele tartalomra: igy 720p es 1080p-re is !
[Szerkesztve] -
chros
őstag
A divxek nem jók, bár ott is vannak olyanok amik dvd minőségűnek mondhatók, meg vannak, amik kockásodnak bizony, de azok is nézhetők.
De azok is jok lehetnek, ha PC-rol nezed oket (es a DVD-k is):
- ne overlay-t hasznalj, hanem VMR9-et, vagy megjobb a Haali's renderer
- valami jo resizer: Lanczos (ez jobb upscale-re) vagy Bicubic
- ha meg van prociero, akkor valami sharpener (asharp, vagy LimitedSharpenFaster)
- es vegul RGB konverzio !!!!
Az elobb emlitett Haali's renderer tudja a Bicubic resize-t es az RGB konverziot a videokartya GPU-jan keresztul (egy marad masra prociero) !!!
Igy mar egeszen elfogadhato a kep, persze nem lesz belole 720p
[Szerkesztve] -
chros
őstag
Kitalaltad mit felejtettem el kerni toled!
Az osszehasonlitas szuper!
Számítógép: Ezer ördög és pokol.
Azt hiszem 60'' alatt nem fogok FullHD-s OLED-et venni !!!
DVD: ... 2 méterről már kényelmesen kivehetőek a kis felbontásból adódó elmosott pixelblokkok ... Birodalom Visszavág Hothon zajló jeleneteit néztem meg DVD-n és 720p-ben szimultán, és még 5 méterről is érezhetően élesebb a képe, mint a DVD volt...
Nem csoda, hisz a DVD 10 eves technologia. Azt kell mondjuk: lejart lemez
Neked 1080p-vel kell hajatnod !!!(Persze a 720p is jo, es ma meg talan kovethetobb is, mint a nagyobb tartalom. Gondolok itt a fajlmeretekre: adathordozok hianya/ara, savszelesseg-problema, stb.)
-
chros
őstag
A képet meg kell szokni, a bajom az, hogy 2 méterről a betük túl kicsik.
Vegeztem egy kis szamitast. Egyik baratomnak 42''-es sima HD LG-je van, es ott kb 2,5 metterrol szepen olvashatoak a desktop-betuk.
Egyszeru aranyszamitas kovetkezteben, a szukseges meret a FullHD-khez: 59'' azaz 60'' !!!
(plazmaban mar van ekkora)
Es mennyiert vetted? A baratom december kozepen (fel eve) 450.000-ert vette a 720p-s LG 42LC3RR -t (a hdd-set) ...
[Szerkesztve] -
chros
őstag
A dinamikus kontraszt ugye azt jelenti, hogy ha a kép sötétebb, akkor a háttérvilágítás fényerejét visszaveszi. Csakhogy emiatt a világosabb részeknél is csökken a fényerő...
Az LG kontrasztja miatt idezem: ugye 1600-as pl. a 37LC2R-nel is.
Itt semmilyen elveltozast nem tapasztalunk, plusz annak idejen azt beszeltuk, hogy ez valos es nem dinamikus...
Akkor hogy is van ez ? -
chros
őstag
@mindenki: ha esetleg erdeklodik valaki HD tartalom irant, kuldjon egy privit az email-cimevel, van ra kb. 1 napja (de lehet, hogy annyi sincs) ...
(ket koros lesz a privi, ugyhogy ne csak egyszer nezd meg !)
[Szerkesztve] -
-
chros
őstag
''PC-n keresztül PIP funkció''?
1 tuner: mindegyikben van (ha van PIP is, akkor csak akkor tudod kihasznalni, ha egy masik keszulekkel adod a kepet (pl. video tunerje, video/dvd/szamitogep kepe), ha tamogatja az adott keszulek az adott bemeneten)
2 tuneres: a PIP-hez kell, sajna kevesben van (a fo es a kis ablakpan masik csatorna kepe legyen)
dvb-t: digitalis foldi musorszoras, azaz digitalis tuner van benne (nalunk most ennek semmi ertelme, leven, hogy 2012-re kellene atallni)
honnan lehet tudni, hogy egy 5000:1 dinamikus kontraszt jobb-e egy 1600:1
hat, nem lehet tudni ... Nekem pl. az 1600-as kontraszt mar megfelelo
PAP: picture and picture (a ket csatorna kepet egymas melle rakja)
POP: Picture Out of Picture
info ezekrol: [link]
A csatlakozok fajtai/szama valtozhat keszulekenkent. PL. 2 hdmi azert jobb mint egy: az egyikre a szamitogepet kotod, a masikra a dvd lejatszot.
Az LG-k is jok: nekem is ez van. Az olcsobb arkategoriaba tartozik.
Ui: es amig a tobbiek valaszolnak, olvass vissza legalabb 10 oldalt ... -
chros
őstag
@telex: Ahogy Tothbe mondja: ma nem szabad 200e folott adni egy 32''-es TV-ert! Nekem 37'' van, de ez is kicsi ...
Az uj LG-k ezekszerint FullHD-sek, a kerdes csak az mekkora merettol van ertelme/letjogosultsaga a FullHD-nek (termeszetesen a nezo tavolsagatol erosen fugg). En kb 60''-tol vennek fullhd-t most. (Persze, ha ugyanannyiba kerulne a pl. 42'' HD es FullHD akkor nem filoznek rajta ...)
-
chros
őstag
Abban maximalis mertekben igazad van, hogy valoszinuleg psziches is a dolog (amennyiben nincs lathato kephiba), de abban egyet erthetunk, hogy a jelatalakitas nelkuli digitalis atvitel jobb, mint a 2x-es jelatalakitassal jaro analog. Tesztelni persze csak ugy lehetne, ha valaki dugdosna a kettot, es mi probalnank megallapitani, melyik kep a jobb. (en nem probaltam)
Es en is azt vallom amit az elottem szolo: ha valaki kiadott 150e-500e Ft-t egy TV-ert ne 5e-10e forinton sporoljon (hamar kepes ra a keszulek, amit csak egyszer kell megvenni, ellentetben a TV-vel).
Egyebkent mennyibe kerul egy ''jo'' minosegu 5m-es VGA kabel?
Egyebkent 5m-es VGA kabelem nincs itthon
Es neked van otthon DVI-HDMI kabeled???!! Azonnal azzal kotni ossze a cuccot !!! -
chros
őstag
thomson lcd tv 99.990.- ért
En ilyet sem vennekSem HANNSpree -t ...
az is lehet hogy olyan panel van benne mint a 150000.- es panába vagy hasonloba ki tudja
Ugye azt tudjuk, hogy nem csak a panel szamit, hanem az elektorinka is, ami mogotte van ...
ez a hdmi meg olyan paraszt vakitos dolog mert a valodi felbontás ami fasza az 1440x1080 ha jol tudom ezek a lcd-k meg csak 1300x valamenyi felbontást tudnak
én nem szeretem a kompromiszumot ha kiadok ennyi pénzt egy tv-re az legyen normális...
egyáltalán van 82 esbe rendes felbontásu tv ?
Erre valaszoltam feljebb ...
A fullHD 1920*1080.
A kerdes az: milyen tartalommal tudod kihasznalni? 1080p, 1080i konzolrol, PC-rol, HDDVD/BluRay -rol, vagy netan szatelites HD-rol ...
Es ekkora meretben van-e ertelme. 37''-ban mar lattam FullHD-t, de szerintem (!!!) ennek sincs ertelme meg (attol fugg milyen kozelrol nezed: ha 1 meterrol, akkor van)
[Szerkesztve] -
chros
őstag
Ez a Sonyk kozul a legalapabb tipus, en (hangsulyozom, hogy EN
) ezt nem vennem meg, akkor inkabb masokat neznek.
Ha PC meghajtas nem fontos, akkor sokkal konnyebb a valsztas.
Nagyobb meretben nem goldolkozol? pl. 37'' , ezek ara meglehetosen leesett.
pl Samsung LE-37S71 mar 200e-ert van !!! Fel eve 300e volt!
Nezz korul itt: [link]
Es egy kulon xboxos HD-s topic itt (ehhez lovesem sincs) : [link]
-
chros
őstag
-
chros
őstag
Amint mindannyian tudjuk, minden csak penz kerdese. Ha valaki szan ra sokat, akkor nem biztos, hogy forumokon olvasgat (bar nem kizart), es megveszi a premuim markak premium modelljeit, es nem csalodik bennuk, az biztos. A problema ott kezdodik, ha valaki minel kevesebbet akar aldozni egy tv-re (kb. 5 ev alatt minel kevesebbet bukjon).
A masik, egyenfuggo, felhasznalas kerdese: ki mire hasznalja (majd) a TV-t, es ez alapjan kell valasztania!
Analog/digitalis SD adas, SD DVD filmek, vagy PC-rol SD DVD,DivX, vagy PC-rol HD, vagy standalone BluRay/HDDVD.
A HD-s es fonkent FullHD-s TV-ket nem a magyar TV-adaskora keszitik(Itthom siralmas a helyzet, es csak remenykedni tudunk, hogy a 2012-es atallas nem sima digitalis lesz...) Es nem is SD tartalom megjelenitesere, az mas kerdes, hogy itthon egyenlore tul sok valasztasi lehetosegunk nincs.
Ha BluRay/HDDVD lemezek lejatszasara, akkor nincs mese: FullHD-s keszulek kell, HDMI/HDCP bemenettel. De aki ma ilyen lejatszot es lemezeket (tomegevel) tud venni, az nem fog gondolkozni, hogy milyen olcson vesz LCD-t.
PC-rol valo meghajtas az egyik realis lehetoseg mindenkinek (nalam a legfontosabb szempont): itt fontos, hogy mit nyujt a keszulek! Melyik interfeszen milyen felbontast nyujt. (Amelyik csak 1024*xxx-et az elfogadhatatlan, a 1280*720 mar jobb, de...). Itt a legoptimalisabb esetben DVI-HDMI -n keresztul nativban lehet hajtani a TV-t, ha ''sima'' HD-s (1360*768), es tudja a PIP-et is ekkor (ez sem biztos!).
Harmadik szinten egyen fuggo: sokan mondtak/mondjak, hogy nem mindegy, hogy mekkora tavolsagrol nezzuk a TV-t. Annak idejen sejtettem ugyan, de csak huzamosabb hasznalat kozben erti meg az ember, hogy igy van. En pl 4 vagy 5 meterrol nezem a 37''-os 1360*768-as kijelzot, es ugyan latszik a kulonbseg az SD es 720p HD kozott, egy 42'' vagy 46''-os kijelzot meg siman elviselnek ekkora felbontasban: nem kellene FullHD. Persze ha kozelebb megy az ember, akkor mar jobban latszika kulonbseg, de a lenyeg, hogy rendszeresen honnan nezzuk.
Negyedik: muszaki termekeket (sajnos) nem hosszutavra veszunk (telefon. auto, TV, stb.). Mar a nyolvanas/kilencvenes evekben is 1 TV-t 5-6 evre vettunk (eloszor 55 cm, majd 72 cm, majd 72 sik/100 Hz). Ez most kulonosen igaz: 2009/11 korul jonnek az OLED-ek, SED-ek (ezek talan hamarabb), es meg ki tudja mik.
A DVD minnyi idot is elt? 10 evet?!!! (Termeszetesen nem halt meg, ugyanugy ahogy a VHS sem) Mennyit fog a HDDVD/BluRay elni??? 7-8 evet? Utana majd jon a nagyobb felbontasu tartalom (UltraHD
), ami ujabb kijelzoket igenyel.
Ezek tukreben, en fel eve (a segitsegetekkel, es masik forum olvasoinak segitsegevel, amiert ezuton is halas vagyok) a legolcsobb 37''-os keszuleket vettem meg, ami mindent tud, ami nekem kell: LG 37LC2R. (azota mar 50.000-et buktam)
- alig nezek TV-t (kosarlabda, K1, hirado)
- PC-rol 720p-s tartalommal (neha XviD) hajtva 5 meteres DVI-HDMI -n keresztul nativban. Az LG-kben van egy XD Enginennek nevezett kepjavito cucc (mas modelleknel is van, csak mashogy hivjak): na ez ekkor nem mukodik !!! De nem is kell !!! Hiszen PC-rol mindent lehet allitani + postprocessing is lehetseges. A kep gyunyoru !!!
- PC-rol mukodik a PIP (csak ritkan hasznalom)
- ha az OP-rendszerben be van allitva a monitor kikapcsolasa, akkor a TV-t is kikapcsolja a PowerSaving.
- egy gondja van: nem homogen a fekete (jobban atszurodik a hattervilagitas par helyen): ezt fel ev alatt megszoktam, es mas tipusoknal is elofordul.
Bocs, ha kicsit hosszura sikerult az osszefoglalo, remelem segitettem valakinek, es csak remenykedni tudok, hogy joparan egyetertetek a velemenyemmel ... -
chros
őstag
válasz
DonDragonka #1932 üzenetére
Aktív témák
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- LEGO klub
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EA Sports WRC '23
- AliExpress tapasztalatok
- Diablo IV
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest