- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
sb
veterán
Ebből kiindulva a tömörített dvd-t tovább tömörítem divx-be. Tehát a tömörítettet tömörítem. Tehát az nem lehet szebb, mint akár a tömörített dvd minőség. Legfeljebb kisebb lesz a fájlméret.
Persze. Szebb semmiképp nem lesz. De kisebb és gyakolratilag ugyanolyan szép még lehet.
Off vége.
Elvileg holnap meg is jön a 32R72B-m. Kíváncsian várom!
Egyébként utánhúzásra mennyire kell számítani? Filmekben játékokban? -
sb
veterán
Minden dvd tömörített, tömörítetlen kép nincsen. Egyszerűen csak elég az mpeg2-nek egy viszonylag jó minőségű képhez az a kb. 4-4.5kbit/s is, ami egy 2 órás anyag 4.5gb-ra való, dvd formátumú rögzítéséhez kell.
A divx viszont sokkal jobban tömörít adott minőség mellett, úgyhogy tisztán kijelenteni nem lehet, hogy az mpeg2-es DVD mindig szebb, mint egy normális minőségben/méretben (1.5-2gb) tömörített divx.
Az általános kijelentésnek talán annyi alapja van, hogy a divxnek előnye alapvetően alacsony bitrátán van, tehát nagyon jó képminőség mellett csökken a méretelőnye is.
Magyarul míg egy 1.5gb-os filmnél tuti, hogy a divx lesz a szebb (mint a 1.5gb-os mpeg2), egy 6-7gb-osnál már lehet, hogy az mpeg2. Mondjuk olyan minőség mellett meg már majdnem mind1.
[Szerkesztve] -
indianka
tag
Abban igazad van, hogy nem kell feltételen tömöríteni egy DVD-t ahhoz hogy ráférjen egy sima dvd lemezre, az általad említett technikával jó minőségű dvd-ket lehet kreálni. Másrészt viszont az is igaz, hogy sok olyan dvd terjed, ami egyszerűen csapnivaló minőségű, és nem azért mert mozis vagy ilyesmi, hanem mert mindenki aki csak kedvet érez magában már tömörítő istennek képzeli magát, és büszkén még terjeszti is a borzalmányait. Egy jól megcsinált dvd tényleg sokkal szebb mint a legszebb divx, viszont előfordulhat, hogy egy szép divx akár még szebb mint egy tömörített dvd....ez saját tapasztalat...
bocs előzőt nem ide szántam....
[Szerkesztve] -
Joc12
csendes tag
Azért, mert az eredeti DVD filmek mérete 7-8Gbyte, ezt csak kétrétegűre lehetne 1 az 1-ben másolni, ezért másolás előtt tovább kell tömöríteni, hogy ráférjen az 1 rétegűre. A divix viszont MPEG4 tömörítést használ tudtommal, ami a kisebb méret ellenére jobb minőséget eredményez.
De végülis szumma szummárom aki kiad egy TV-re 2-300 rugót, vagy többet, ne sajnálja azt a 600-2000Ft-t egy DVD filmre.. -
techxpert
csendes tag
ez most nekem jött??
jól vagy?? vegyél már vissza!!! mégis mire gondolsz?? nem a reklám helye, de olvass már vissza, ilyenek a hozzászólások mindig mindenhol...miért nem mondthatnám el a véleményem????? meg egyáltalán??? kivagy te h minősíts engem??? olvass vissza...pártatlan véleményt szoktam közvetíteni....
[Szerkesztve] -
TrIeX
csendes tag
Tényleg nem mai darab, de nagyon kedvelem - főleg a méretei miatt.
A lényeg, hogy megoldódott a problémám!
Olvasgattam minden felé, és szemet szúrt, hogy 15 tűs D-Sub csati. Megnéztem az enyémet, kiderült, hogy az csak 14.
Na, itt volt a probléma. Szereztem egy 15-öst, és minden működik frankón.
Üdv.
[Szerkesztve] -
Persze láttam én olyan másolt dvd-t is, ahol a mozis képet és hangot veszik rá. Pocsék a minőségük. Ezek általában akkor ''jönnek ki'', ezek a dvd-k, amikor még az adott film nem jelent meg hivatalosan dvd-n 5.1-es, esetleg DTS hanggal. A moziban kamerával felvett kép és hang még jó, hogy pocsék minőség. Vannak olyan ''fanatikusok'', akik mindezt dvd méretűre megcsinálják. De én olyan másolt dvd-ről beszélek, ami eredetiről másolt.
-
ANT
őstag
Szóval az elektronika többet számít. Akkor hogy van az, hogy - LG-nél maradva - egy régebbi szériás TV-ben több képjavító cucc van? Konkrétan az említett 32LC3R-ben digitális fésűszűrő, XD Engine, DCDi chip[link], míg az újabb típusú 32LC41R, 32LC51R-ben egy szem XD Engine.[link][link] Most végül is melyik a jobb?
Szerk: ezen típusok közül melyik lenne a legjobb vétel?
[Szerkesztve] -
csorlala
tag
THX Rothfb,
budget ügyben átgondolom még egyszer.
Nagyon kell az a 100 Hz? érték arányba hozná az ártöbbletet?
az a baj, hogy már halogatom egy jó ideje a vétel, mert kijön mindig vmi új aztán elagyalok hogy most akkor mi legyen .(sajna ez a baj ezzel k. gyors technikai fejlődéssel, vegyek egy elfogadható árú frankó régit, vagy dobjam meg 30%-al és vegyek egy zsírúj modelt) már gondolkodtam azon is hogy várok karácsonyig hátha lenyomják az árakat, de a jobbakat úgysefogják sehol lenyomni, sőt terjednek olyan hírek hogy emelkednek a 32-es panelárak, csak a 40- vagy a felletti panelesek esnek majd le.
üdv, köszi
csorlala -
szab.tam
nagyúr
igazságod van... bocs. az arcom meg valóban nagy.
csak kb egy éve ez visszatérő probléma volt itt, hogy sokan megvették az 1366x768-as tvket, és nem értették, miért nem megy rendesen pc-hdmi-n...
letöltöttem a pdf leírást... de az engem is meglepett, hogy végre az új kicsik is támogatják natívban a hdmi-n a pc-t. ez nagyon jó. a haveromat megüti majd a guta, mert kb 3 hónapja vett egy lg 26 lx2r-t, mert annak van dvi-a, ami pc támogató. de annak a pipje süket, ha pc-zik... (adtam neki egy tuner kártyát, hogy ne sírjon)
-
szab.tam
nagyúr
A Full HD mániát itt láthattad egy-két embertől, de még ők sem tudják minek ide a Full HD. Csak, hogy elmondhasd neked az van.
ha van egy 1080p upscaler-es dvd lejátszód, szebb lesz a kép, hidd, el, tehát ki lehet használni. arról meg ne is beszéljünk, ha pc-re kötöd, lesz egy 1920x1080-as asztalod.
a tanácsokkal pedig óvatosan bánj! mint egy előző hsz-omban is leírtam, a samsung tv-k, kivéve a legújjabbakat, nem támogatják a hdmi-n a pc-t! az lg-k közül is csak kb a fele: lb1r, lx2r, a régi lz sorozatok, az új lf és ly sorozatok. nem támogatja hdmi-n az összes lc sorozat, csak analógon!
abba meg elég hosszas lenne belemenni, hogy lcd-nél mi értelme va a 100hz-nek, szerintem nem sok.
a fullhd-s tv-knél pedig pont a gyenge analóg tv adások a kevéssé élvezhetőek, mert jobban kiadják az analóg képzajt. na mindegy.... -
Lacix29
őstag
Amúgy ugyanaz lesz szerintem. Pusztán praktikusabb egy mindkét végén ugyanolyan kábellel összekötni a kettőt.
Illetve a hang is átmegy a HDMI kábelen, szóval ha nem csak egy sima DVI-HDMI átalakító van a videókártyára integrálva, akkor az 5.1-es hangot is át lehet küldeni. -
Én ennek sem látom létjogosultságát.
Akit érint, nézze meg a saját szemével, és döntsön, az ő pénze bánja. De ne is vesse el a lehetőséget csak azért, mert szerinted nincs létjogosultsága.
Nem érzed, hogy ez valahogy nem általános?
Az sem általános szerinted, hogy számítógépet köt valaki a TV-jére, de ha csak e topicot nézzük, azért te is láthatod, hogy az ide látogatók közül nem egy és nem két ember elszigetelt hóbortjáról van csak szó...
Hogy őszinte legyek szerintem az úgymond ''átlagos'' otthoni egyorrú júzer nem itt ebben a topicban fogja megkeresni a választ arra a kérdésre, hogy mégis milyen TV-t vegyen már magának otthonra. Valószinüleg van egy elképzelése arról, hogy mit vár el, mire szeretné használni. Ez alapján pedig segítséget kaphat már, hogy mely TV-ket érdemes szemrevételeznie...
[Szerkesztve] -
Na eljött az az idő, amikor felmerült bennem a kérdés, hogy egyáltalán válaszoljak-e, mivel félek megint csak adok-kapok lesz a vége, lévén két eltérő szemléletet képviselünk, és egyikünk sem enged a sajátjából.
Valamikor te írtad, hogy 2m-nél távolabb elveszik a jelentősége, hogy Full HD vagy nem Full HD a tv.
Igen, 40-42''-os TV esetén. De lent 1-1.5 méteres nézési távolságot említettem 32'' model esetén.
Amúgy én továbbra sem értem miért kellene 1m-ről nézni egy akár 32''-os tv-t.
Az egyik ismerősömnél például egy hosszú író / számítógépasztalon van egy TV egy PS2-vel, mint DVD lejátszó. Miközben dolgozik a gépen, megy a TV adás vagy a DVD. Mint említettem, egy TV nem csak a nappali ''középpontja'' lehet. -
Egyfelől azért durva, mert az M86/87 szériából csak ez nem FullHD. Kissé érdekes a modelszámozás akkor, hiszen (szerintem) azért azonos modelszámozás alatt nem túl bölcs dolog keverni a HD és a FullHD felbontást.
A FullHD-nak azért ilyen relative kis képátlónál is van létjogosultsága azért, TV-t nem csak nappaliba tesz az ember, hogy 3 méterről nézze egy kényelmes fotelből. Rakhatja akárhova, hálószobába, gyerekszobába, vagy egy iróasztalra, stb. Ilyen esetekben lehetséges, hogy csak 1-1.5 méterre ül a TV-től. Oda pedig a 32'' és FullHD még egyáltalán nem túlzás. -
tothbe
addikt
Bigyó:
Asszem ez volt a legszemléletesebb hasonlat, amit rothfb irt.
A Loewe lényege, hogy nem nagyüzemi gyártásban készül, hanem kis, úgynevezett manufaktúra jelleggel és kizárólag minőségi alkatrészekből (ebbe a legutolsó kondenztátor is beleérthető). És minden darabot igen részletesen tesztelnek, mielőtt kikerül a gyárból. Ráadásul egyedi dizájnnal is nyomják, és olyan funkciókkal, amikröl más tv-k álmodni sem tudnak, pl. epg volt már a loewe 90 körül gyártott crt-iben, pedig még németországban is csak akkor kezdett bejönni a dolog.
És nem mellesleg Loewe-re németeknél élettartam garancia is jár, ha bármi baja van, jönnek és nálad szerelik, vagy ha nem megy helyszinen, akkor egyből cserélik, tehát nem maradsz egy napig sem tv nélkül. Persze nálunk ez annyira nincs meg, de legalább már lehet kapni.
Amúgy az a cég forgalmazza itthon, akik a Bose-t is (Basys). Na ha pl. bemész az ő egyik üzletükbe (Mom vagy Mammut), ott láthatod, mi a minőség. TV-ben és hangtechnikában is. -
Harti
senior tag
Annyit csinál hogy villog!
A párom nem látja mert nem erre figyel de engebb nagyon zavar!Ránézek a képre és a két szélén és a közepén folyamatos gyors villanások mennek!Olyan mintha tényleg freki gond lenne de hát 60hz-en van!
Költözésnél esetleg nem csúszhatott ki a vga kártya kicsit ?
Vagy nemtudom...
Kezdek elszomorodni hogy a TV a rossz... -
Viewsonic
aktív tag
Faterom vett maganak egy ilyen gyöngyszemet : [link]
1hétig az én gépemre volt kötve nekem csak ez kell de most sajna nemtok a gépre is áldozni mert teljesen ''más'' dolgokra kell költenem
Mondom 110k ért télleg jo vetel ez a Samsung csak en mar nem vennék szivesen olyan tv/lcd-t ami nem tud full Hd-t.. -
Lacix29
őstag
Azért töröltem ki a hozzászólásomat mert először csak TV szempontjából akartam 3 ilyen jelet betenni
viewsonic nagy hátrány beírására. Ugyanis egy 26''-es TV-nél a Full-HD már tényleg felesleges luxus.
Ugyanakkor ha valaki monitorként használva 0.5 m-ről nézi és mondjuk porgramot ír v. rajzol rajta, akkor lehet igény a nagyobb felbontásra. (1920x1200 -ban ugye van ilyen monitor, viszont tunerrel rendelkező verzióról nem tudok) -
L|zsidoboz
őstag
hu, ciki, de lehet, hogy nem is olyan tvről van szó, amit először mondtam, hanem olyanról, mint ami az első linkben szerepel. kinézet alapján próbáltam belőni, de lehet, hogy tévedtem.
nagyon hasonlít a kettő...
hétfőn első dolgom lesz, hogy felhívom őket, és megkérdem a típusszámot -
WonderCSabo
félisten
Igen. Szóval. Azért sok fajta dolgot írtatok, de nem baj. Tényleg köszi a sok segítőkész választ. És ezzel nem téged akartalak megsérteni rothfb, hanem a te hsz.-dből idéztem. Nekem nincs 200000. Apámmal vettük a tv-t az egész családnak. És ő kérdezgeti, hogy most rossz a tv, hogy vibrál? És engem von felelősségre. Ezért próbálok minnél egyértelműbb választ keresni erre a gondra. Na megyek, veszek kábelt
Mégegyszer köszi a sok választ.
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
-
Ezen megint el lehetne meditálni, főleg úgy, hogy nem 100Hz-es a tv-d és alig tudsz rajta televízió adást nézni
Egyfelől én nem akarok rajta TV adást nézni (ami mozifilm és TV sorozat érdekel azt vagy megveszem DVD-n (remélehetőleg hamarosan a HD-DVD/Blu-Ray lesz az általánosabb), vagy letöltöm), másfelől pedig tőlem két házra egy ismerősnél néztem meg pár filmet egy 100Hz-es Philips TV-n. Úgy mondom, hogy az esetek 95%-ban eltalálja az elektronika, hogy mit is történik a következő képkockában, de 5%-ban nem.
Te meg meg akarod magyarázni, hogy az LG diktálja a piacot és olyan termékpalettát alakít ki, hogy a Samu, a Sony és a többiek majd az LG-t követik.
Hol mondtam én olyat, hogy az LG-t követi a többi gyártó? Én azt mondtam, hogy a piaci változásokra a jelek szerint az LG reagált a leghamarabb, és a jelenleg várható vásárlói igényekhez igazította a modellpalettáját. Aztán majd fél-egy év múlva megtudjuk, hogy jó volt-e a döntésük, avagy sem.
Én viszont a szűk sávszélesség miatt csak üres levest kanalazgatok.
Ha nagyon akarsz nézni, akkor nézhetsz 1080p adást, csak persze angol vagy francia nyelven... -
Lacix29
őstag
A 100Hz-es LCD-knek pedig előnyei vannak, hátránya semmi. Én nem hallottam, hanem tapasztalom. Tehát nem kell ''félned''.
Itt van 4 teszt a tv-dről (32M71B ha jól emlékszem)
[link]
Az SFT-Magazin májusi tesztje a 100Hz-ben talált képhibát. (Igaz a többi tesztnél ezt nem említik) (MINUS: Bildfehler bei 100 Hertz; - sajnos on-line nincs meg a teljes teszt (újság) úgyhogy nem tudom pontosan ez mit jelent)
Tehát korántsem tökéletes a 100Hz technológia, bár lehet hogy az előnyei feledtetik a minimális hibáit. -
Tehát mi az egész háttere: bizony, a sima HD modellek lesznek a belépő szinten, a FullHD modellek lesznek a közép- és felső szinten. Az LG modellpalettája pont ezt tükrözi tehát...
Arról meg nem a TV gyártók tehetnek, hogy kis hazánkban csak DVB-S segedelmével elérhetőek az (angol, francia és német nyelvű) FullHD-s csatornák...
A 100Hz esetén sajnos továbbra is ott van a probléma: igazából csak a mozgáskorrekciós technológiákkal együtt működnek jól. És itt a probléma, miszerint tökéletes mozgáskorrekciós eljárás nincs. Vagyis az esetek nagyobb részében tényleg javít a mozgás látványán, de akadnak helyzetek, amikor csak ront rajta...
[Szerkesztve] -
Kapaszkodj meg, az LG egész egyszerűen az első a nagy gyártók közül, amelyik az új igények alapján állított fel egy új modellpalettát. Figyeld csak meg, hogy fog a piac többi szereplője is áttérni a FullHD modellekre, mint középkategória (Philips, Sony, Sharp, Toshiba - még elvileg idén nyáron (augusztus) kijönnek az új modellek).
Ne a magyar viszonylatokból indulj ki, mert nem mi vagyunk a meghatározó piac, ázsia (Japán, Korea és Kína), észak-amerika és nyugat-európa a fő piac, ott pedig a Samsung slágere nem az középkategóriás R széria már, hanem egyre inkább az M széria, és ezért hozta ki az ''alsó'' kategóriás FullHD N87-et is.
És mi ez az új S-IPS panel (amit anno a Hitachi fejlesztett ki)? 8 bit? Az enyém elektronikával már 10 bites.
A te TV-d tavalyi modell. Mostanság hány 10bites HD TV-t hoznak ki a gyártók? Én egyedül a Sony D3000-es szériájáról tudok. Ma már az új modellek főleg a FullHD-ről szólnak, azokból 10bitesek a csúcsmodellek. -
[CS]Blade2
addikt
Nem akarok mélyen bemerülni, csak ez érdeklne, egyszerüen.
Milyen az LCD TV a CRT-monitorkhoz, és a LCD monitorokhoz képest számitógép esetén?
Csak szar vagy jobb?
Spec én utálom a TV-t, mert net miatt mindha csak hülyeséget, meg ismétlést nyomnának rajta,
szóval monitornak LCD TV?
Jó, vagy inkább monitort? -
Naota
tag
Mondjuk az itthoni HD, az tényleg nem holnap lesz. Komoly tőkeigényű dolog az, márpedig a két nagy kereskedelmi csatornán kívül nem sokan tudják összekuporgatni azt. Ők pedig egyelőre komoly pénzeket fizetnek az analóg sugárzásért, szóval teljesen érthető, hogy addig akarják fejni a mostani lehetőségeket, ameddig lehet.
-
Naota
tag
Az itthoni árak követik a nemzetközi trendeket. Igaz volt ez a múlt év végétől az idei év elejéig tartó időszakra, amikor túlkínálat miatt csökkentek az árak és igaz most is, az áremelkedések során. Márpedig azért igaz, mert a webboltokból szemrebbenés nélkül beszerezhetőek a nyugat-európai forrású termékek. De az igaz, hogy egy MM-ban vásárló THM vadásznak (és ezzel nem akarok senkit sem megsérteni) nem egy az egyben ugyanezt fogja eredményezni.
-
Naota
tag
Ide passzol: [link]. Eszerint Q2 az output átrendezés jegyében telt és amint láthatjuk a mostani árakon, nem is sikerült rosszul. Viszont egy másik iSuppli írással egybetéve a Q3-ben valószínűsíthető keresletnövekedést kielégítő készletfelhalmozás plusz az áremelkedések hatására bekövetkező keresletvisszaesés megint túlkínálathoz vezethet. Ami viszont finom karácsonyi árakat eredményezhet. De ez már csak az én reménykedésem.
[Szerkesztve] -
Naota
tag
Tényleg érdekes kérdés, hogy vajon miért van ez így. Talán azért, mert a marketingmódszereik alapján az jött ki, hogy ezek a fő csapásvonalak, amik keresettek, talán arról van szó, hogy kevesebb típusnál jobban tudják közelíteni a keresletnek megfelelő output szintet és nehezebben csúsznak túlkínálatba. De ezt konkrét számok nélkül még csak megtippelni sem lehet.
Új S-IPS, mert ők fejlesztenek. Semmi egetrengető. És 8 bit a színek csatornánkénti megjeleníthetősége (itt egy 8 bites greyscale-re kell gondolni). Ez nálad 8bit + 2bit FRC trükközés.
Na hányszor szerkesztjük még?
Szóval mondasz valamit, lehet, hogy az LG már idén arra számít, hogy mindenkinek fullhd kell.
[Szerkesztve] -
Naota
tag
Alsó. De az LG-ken belül az. Nem Sungoo alsókategóriáról beszélünk. Új S-IPS panel van benne, de még mindig 8 bites feldolgozással és WCG nélkül, ezért lemarad az LY-tól (de ezeket az LF sem tudja), valamint csak hd ready, amiben lemarad az LF-től és az LY-tól. Tehát a három közül ez van legalul. De nem azért, amiért alsókategóriás volt az LE. Ott tényleg nagyon spóroltak.
[Szerkesztve] -
Naota
tag
Amúgy annyira azért nem gáz a helyzet. Az LG úgy döntött, hogy kevésbé diverzifikálja a palettáját. Akinek elég a hd ready, annak ott az LC4/5 (minimális különbségekkel), akinek már fullhd kell, annak az LF és aki hajlandó megfizetni a legújabb csúcsfejlesztéseket, annak ott az LY.
-
Lacix29
őstag
HD Ready készülékben mi van jobb az LG-nél, mint az LC sorozat ?
Szerinted mi akkor az R típus LG -nél ?
Valaki azt mondta korábbab hogy az LE az alsó kategória.
De mintha az megszünt volna.
Lehet hogy most az LC4x az alsó és az LC5x a felső kategória HD Ready tv-knél.
[Szerkesztve] -
cspety
tag
Tehát akkor a 32S81-et vegyük is ki, illetve ha jól értem akkor a Samsung-ok közül inkább az R81B-t mind a R71-et mert az az új sorozat!
LG-nél pedig inkább a LC25R vagy LC2R, mert az régi de legalább középkategóriás!
Az LG és Samsung ezen típusai között mekkora külnbség van TV adás esetén? -
Naota
tag
Hát igen, fura dolog ez. Ott van például a mozi. Régebben nem tűnt fel, mostanában viszont már látom, hogy mennyire rossz a kép. Alacsony fényerő, gagyi színek, fekete sehol és a tetejébe tele a kép zajjal. És villog. Nagyon. Viszont ott a nagy képméret, ami miatt más az élmény, mint otthon.
-
headxx
csendes tag
Hat ugymond van egy kulon szobam, ahol szamitogepem van meg par edzogep, es filmet neznek rajta szamitogeprol, szokasos jatekok, meg ilyenek, falra szeretnem rakni, es internetezeskor, jatszaskor kb 1.5 2m re tudnek ulni tole, meg filmnezes kb 3 m lenne.
szoval a kerdesedre a valasz, hogy falra menne, es jatszani meg filmet nezni kene elsosorban. -
tomb74
csendes tag
Na kérem. Megvan. Beállítva. Állat.
DVD-ről és divx-ről istenkirály a képe, Yamada 220-ról HDMI bementen.
A Tv adások is elég jók, de ott azért más beállítások kellenek eddigi szerény tapasztalataim alapján.
Ma már nem lesz időm a laptoppal összehevíteni, az a holnapi nap témája lesz.
Mindenkinek köszi a tanácsokat, beírásokat, főleg Cifu és rothfb!
Aktív témák
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest