Hirdetés
Aktív témák
-
Én egyáltalán nem találtam 32''-os monitort, csak 30''-ost. Pl Dell-t. Azt is 2560x1600-as felbontással, ami WQXGA. Ezért is kérdeztem. De oké létezik. Egyébként meglepődtem, először az árán, majd a felbontásán. Aztán a kettőt összekapcsoltam. Így már értem miért csak 230 000 körüli árban van ez a Samu monitor. Mert nagyon alacsony a felbontása.
-
válasz
Vortex07 #3490 üzenetére
A kettő közül ha számítógépre akarod rákötni, akkor majdnem mindegy, melyiket választod. Az R71 feketéje jobb, az LE2R-nek meg a betekintési szögei jobbak. Ha kifogsz egy AUO (ne adj isten egy Samu) paneles R71-est, akkor az a jobb választás talán kicsivel.
Ha 1,5 méterről nézed, az pont határeset, az 1360x768-as felbontás egy 32''-os monitoron nekem már ebből a távolságból kezdett kicsit pixelesnek hatni, igaz én akkor hozzá voltam szokva a 20''-on 1680x1050 pixeles felbontáshoz.
Itt őszintén szólva egy kicsit bizonytalan vagyok. Én személy szerint az LG 32LE2R-t venném meg a felsoroltak közül, de ez én vagyok. Lehet, hogy neked zavaróan nagyok lennének a betük az adott távolságban, esetleg élesebb a szemed, zavarna a pixelesedés, és így neked jobban tetszene egy Samu LE-26R71 képmérete. Ez az, amire sajnos nem tudok nagy okosságot mondani, mivel ezt nem tudod igazán máshol kipróbálni, márpedig nem kevés pénz kidobásáról van szó. -
Vortex07
tag
Koszi a valaszt Cifu!
Es akkor osszesitve a Samsung es a fenti LG kozul melyik jobb ha felretesszuk a meretbeli kulonbsegeket? Elsodleges szempont a kepminoseg!
Amugy szemuveget hordok, de a monitort latom jol. Viszont masfel meter a max tavolsag [sot talan kevesebb] amennyire tudok ulni majd a TV-tol ha monitornak akarom hasznalni, ugyanis az asztalom vegere kell tegyem. Ezzel szemben kicsit fenttartasaim vannak.
[Szerkesztve] -
válasz
Lacix29 #3477 üzenetére
És ezt tudta valaki?
1 kandela annak az 540×10 a 12-iken Hz (λ ≈ 555 nm) frekvenciájú monokromatikus sugárzást kibocsátó fényforrásnak adott irányban kibocsátott fényerőssége, amelynek sugárerőssége ugyanebben az irányban 1/683 W/sr(watt/szteradián)
Kandela szó jelentése latinul gyertya.
[Szerkesztve] -
válasz
Vortex07 #3485 üzenetére
Egy ismerősöm kb. 1,5 méterről nézi a 32''-osát, de az, hogy neked mennyiről kényelmes, az egyéni faktorok befolyásolják (pl. mennyire jó a szemed, milyen nézési távolságot szoktál meg, stb.).
Samsung 26R71
Samsung LE-26R71B
Samsung 27S71B
A felső kettő ugyanolyan. Az LE-26R71B a teljes név, a végén a B annyit tesz, hogy a káva színe fekete (Black). Az S71 gyengébb minőségű panelel szerelt, szóval akkor már inkább az R71. A Samu 7-es szériája csak VGA-n keresztül tudja az 1:1 pixel mappingot. -
Vortex07
tag
Baaah!!!
Lassan kezdek megorulni az LCD-TV vadaszasban!
Ugy volt h erdekel ez az LG 32LE2R, de ebben az arkategoriaban meglattam meg 3 Samsung TV-t, ami ugyan kissebb, de az a helyzet, h az utobbi idoben arra gondoltam hogy monitornak hasznalva egy 32''-es TV-t mennyire kenyelmes a nezese 1 - 1,5 meterrol (nincs ahogy tavolabb uljek). Ha valakinek van tapasztalata 32''-es TV-vel amit monitornak hasznal az legyszi kozolje h honnan kenyelmes nezni
Na es akkor a masik 3 versenyzo amik ugyanannyiba fajnak mint a fenti 32''-es LG:
Samsung 26R71
Samsung LE-26R71B
Samsung 27S71B
meretugyileg az utolso [69cm] lenne talan idealis, de erdekelne hogy panel es kepminseg ugyileg melyik ezek kozul a legjobb, es viszonyitasi modellnek vegyuk az LG 32LE2R-t [tehat ha egyik sem nyujt jobb kepet akkor hajlamos vagyok annal maradni]
Ami meg nagyon erdekelne: melyik tud 1:1 pixel mappinget VGA [ha van] illetve HDMI-n keresztul [LG tudom h tud] ?
Felhasznalas celja: X360, PC, es csak minimalisan kabel TV -
Lacix29
őstag
válasz
modflow #3475 üzenetére
Ezt a defincíciót ismertétek ?
CD/M2 – The basic measurement of a monitor’s brightness. 1 cd/m2 is equal to the amount of light a single wax candle would give off over one square meter.
Magyarul :
1 cd/m2 megfelel 1 viaszgyertya által kisugárzott fénymennyiségnek 1 m2-en.
Akkor ha egy gyertyával együtt lefotózok egy LCD kijelzőt, akkor abból körülbelül meg tudom állapítani, hogy mekkora a fekete ill. fehér fényereje (ill. fénysűrűsége) ?
(megfelelő képleteket felhasználva a fotóhoz. Ezt még ki kell találnom)
[Szerkesztve] -
Igen, tudja.
Kicsit visszaolvasva Lacix írt a Samsung R8x szériászámokról, szerintem nézd át. Hacsak nem tervezed a Digitális adás fogását antennával, szerintem érdemesebb az olcsóbb R81/82/83/84 szérián gondolkodnod. ;)
1-1,5 métered kábel ügy...
Rothfb és én már futottunk néhány kört e téma körül.
Nézd, ilyen kis távolságon a D-Sub is tökéletes, nyilván ilyen kábeled otthon úgy is lesz, tehát egyszerűbb, kézenfekvőbb megoldás.
A DVI-HDMI esetén venned kell egy kábelt (cirka 3000 forint), a minőség elvileg jobb (bár nem feltétlenül észrevehető a különbség), továbbá a videokártya drivered automatikusan fogja látni, hogy a TV-d milyen felbontásokat és képfrissitési módokat támogat, míg D-Subnál ezt neked kézzel kell belőnöd, próbálgatnod.
[Szerkesztve] -
Harti
senior tag
Köszi szépen az infot, épp most olvastam át a Logout-s írásodat a PC-s csati lehetőségekről.
R86-os Samu-t tudok most venni, az is tudja akkor elméletileg DVI-HDMI-n keresztül az 1366x768-at ugye?
Nekem 1-1,5m-re van a gép a TV-től, ezen a távolságon van értelme a digitális csatlakoztatásnak?
[Szerkesztve] -
válasz
modflow #3469 üzenetére
Annyi pénzért (140e Ft) nem rossz vétel. De kifutó típus, a modern típusok, mint a Samu R8x vagy az LG LC51 többet nyújt tudásban és képminőségben. Azt neked kell eldöntened, hogy inkább veszel egy olcsóbb, de egy kicsivel elavultabb típust, vagy valamivel többért egy mostani szériát.
-
válasz
modflow #3467 üzenetére
Nekem a számítógépem légvonalban 6, kábelhosszban 9,5 méterre van a TV-től. Ekkora távon a D-Sub már igencsak sok zavart tud összesszedni, ezért eröltettem a DVI-HDMI-t. Rövid távolságoknál a D-Sub is tökéletes, bár én személy szerint oda is inkább DVI-HDMI-t javaslok, ha a TV támogatja a HDMI-n keresztül az 1:1 pixel mappingot.
[Szerkesztve] -
Szerintem nem túl jó csere. Az R72 és az LX2 kb. egy szinten mozog, ugyan az S-IPS panel miatt a betekintési szögek jobbak, de az R72-nek (hacsak nem a gagyibb CMO panel van benne) a feketéje jobb. A DVI csati annyira ne érdekeljen, inkább DVI-HDMI-vel kösd össze akkor már a következő TV-det (az R72 ugye csak VGA-n támogatja az 1:1 pixel mappingot), gyakorlati különbséget nem fogsz tapasztalni a DVI-DVI és a DVI-HDMI között.
Inkább spórolj hozzá, és LG LC41/51 vagy Samu R81 típust vásárolj. -
válasz
modflow #3460 üzenetére
Ez egy kifutó széria, azért árulták olcsón sok helyen, mert már mindenki inkább az R8x szériát kereste, ezért áron alul megszabadultak a régi áron elhatattlan, amúgy se túl népszerű fehér kávás R71W típusoktól. Mostanra ezek nagy része a kedvező ár miatt valószinüleg már elfogyot...
-
Szerintem ha teheted, akkor valahogy nézd meg milyen távolságból tudod nézni rendesen. Itt nincs konkrét aranyszabály, ha jó a szemed, akkor 2-3 méterről is tökéletesen láthatod, de inkább 1,5-2 méter. Ezt sajnos neked kell belőnöd, nekem jó két hét kellett hozzá, amíg megszoktam, de addig vért izzadtam. ^^
A nagy képernyőnél meg kell szokni, hogy nagyobb teret kell nézned, a látótered nagyobb része van kitöltve. Elsőre nagyon szokatlan, de valószinüleg neked sem lesz gondod vele.
Amire viszont készülj fel: a kis felbontású videókat ne akard teljes képernyős módban közelről nézni. Katasztrófa, ahogy kijön a kis felbontásból és a tömörítésből fakadó pixelesedés, blokkosodás....Ilyenkor mindenképpen azt kell csinálni, hogy elindítod, és hátra ülsz. ;)
Még egy apróság: ha játszani is akarsz, akkor a nagy felbontásra készülj fel, ami ugye gépet követel. Sokat dob a képminőségen az élsimitás, ahhoz pedig sok videoram kell, itt már lesz értelme az 512Mbyte-os videókariknak. -
Harti
senior tag
Lemaradt még egy kérdés:
LX2 és LX2R között mi a különbség? -
Harti
senior tag
Sziasztok!
Samsung R72B-t lecserélni LG LX2-re milyen ötlet?
A DVI bemenet miatt cserélném és az IPS panel miatt, mert a betekintési szögek elvileg jobbak.
Az LG LX2 tavalyi típus?
Az LG palettáján melyik kategóriában szerepel?
Köszi! -
válasz
Lacix29 #3416 üzenetére
Ez csak akkor igaz, ha jó a látásod. Ha egy kicsit is rövidlátó vagy, már sok lesz a 2 m.
Itt az egyik rákfene. Amikor panaszkodtam a nézési távolságra a saját esetemben, ott is a saját szemem gyengesége okán akadtak gondjaim. Végülis úgy két hét megszokás után, és egy másik szemüveggel tökéletesen tudom már élvezni a monitorként a TV-met 2-2.5 méteres távolságból.
Nálam a gradienseknél van egy olyan hiba hogy a kék és a piros színek bizonyos érték alatt már feketének látszódnak
Én gyanakodnék az erőteljesebb dinamikus kontrasztra amúgy. Egyszerűen a TV a háttérvilágítást már túlságosan is leveheti. Bár ez csak egy felvetés... -
headxx
csendes tag
Hat ugymond van egy kulon szobam, ahol szamitogepem van meg par edzogep, es filmet neznek rajta szamitogeprol, szokasos jatekok, meg ilyenek, falra szeretnem rakni, es internetezeskor, jatszaskor kb 1.5 2m re tudnek ulni tole, meg filmnezes kb 3 m lenne.
szoval a kerdesedre a valasz, hogy falra menne, es jatszani meg filmet nezni kene elsosorban. -
headxx
csendes tag
Sziasztok
Kis segitseget szeretnek kerni. nagyon gondolkozok egy lcd tv-n, kizarolag szamitogep monitornak hasznalni. Erdemes e eroltetni, vagy egy nagyobb lcd monitrot nezzek? lattam par samsungot ami full hd s elvileg, ez ugye 1920x1080 felbontast jelentene?
igazabol az erdekelne, hogy milyen pozitiv es negativ dolgok szolnak melette/ellene.
pl amiket neztem : Samsung LE-40M87B, Samsung LE-37M87B
elore koszonom segitsegeteket. -
válasz
PerczelZita #3454 üzenetére
Szerintem a legjobb megoldás, ha fogsz egy pár régi filmet, rajzfilmet, beviszed a márkaboltba, megkéred őket tegyék be ezeket egy dvd lejátszóba és saját szemeddel megnézed a tv-n a képet. Ennél jobb megoldás nincs. A szobaantennáról meg csak annyit, hogy akkor lehet igaz, amit a boltban mondtak, ha szó szerint rálátsz az adóra. Ez pesten vagy kabhegy környékén pl igaz. De ha már tereptárgyakról verődik vissza a jel akkor gyengül is. Ilyen esetben viszont már az lcd kihozza rendesen ott is a gyenge jel hátrányait.
-
PerczelZita
tag
Szia Szikszi!
Milyen képet ad ez a Pana modell szobanatennával?
Régi filmek, rajfilmek dvd-ről mennyire élvezhetők? Nem lesz rosszabb, mint egy CRT?
Nekem a márkaboltban azt mondták dvd demo megy (ez tényleg jól nézett ki), és a szobaantennával való kép is megfelelő, sőt azt mondták az a legjobb, a kábeles vagy műholdas adásoknál inkább lehetnek problémák lcd-n. -
válasz
WonderCSabo #3446 üzenetére
Gratulálok a TV-dhez!
A képarányok miatt kár volt rettegned, ha beírtál volna előtte, a maradék rettegést is elkerülhetted volna, mert minden tv-nek van olyan funkciója, ami kiszélesíti a 4:3-as képet. Nálam is egy gombnyomásra széles 4:3-ra válthatok, ami alul-felül kicsit kijjebb tolja a képet, így lemaradok számomra amúgy lényegtelen képrészletekről a kép tetején és alján, de ami sokkal fontosabb, nem lesznek tojásfejű emberek. Legalábbis nem annyira lesznek torzak. Aztán van egy ennél is durvább kiszélesítés, ezt találóan ''széles''-nek hívják. Ekkor totál normálisak a fejek, a 4:3-as képet 16:9-ben adja, de ezt nem szeretem, mert ott már túl sok kilóg a képből. Sokszor az emberek fél feje.
[Szerkesztve] -
Naota
tag
válasz
_Jarod_ #3450 üzenetére
Irány Cifu írása a logouton, meg a thread korábbi részei, aztán ha van még kérdésed, szívesen válaszolunk. Nem azért nem írt senki, mert hülye a kérdés, hanem azért, mert ha ezekkel nem vagy tisztában, akkor regényeket kellene neked írni, hogy szintre kerülj. Szóval előre, olvasni.
-
Addor
tag
válasz
PerczelZita #3439 üzenetére
Szia Zita! Valoban én már 36 órája tulajdonosa vagyok 1 32-lx70-es készüléknek.
Én most csupán digitvvel használom. Észrevételeim alapján most azt mondhatom: nagyon szerencsés vagyok , és nagyon szerncsétlen!
Indoklásom a következö:a diginél nagyon széles a kinálat ami sok esetben a minöség rovására megy. Ezért most azt gondolom hogy elég lett volna 1 26''-es készülék is. Különös tekíntettel arra hogy minimál stilusba van berendezve a szobám és azt kell mondjam ,hogy jelenleg minden a kijelölt helyén van. Beleértve ezt a monstrum készüléket, amit az adásminöség miatt most átt kell tennem a szoba másik pontjára....
És hogy mért vagyok szerencsés?: szép a képe ha megfelelö minöségü jelet kap, a szinek fantasztikussak , és ha jó a müsor komolyan olyan mintha hd minösége lenne- részletgazdag és életszerü.
Nade a lényeg: az álltalad említett gyenge minöség gyenge képet fog produkálni!!
pl a diginél a tv2 és az rtl jó minöségben jön ,de mihely elkezdik vetíteni a rém rendes családot -ami ugye nem mai alkotás - hát sírhatnékom támad....
A rajzfilmekröl pedig álltalánoságban aza véleményem hogy minden lcd-én jól mutatnak.
Tehát szerintem a 26''-ost vedd meg ,de csak akkor ha kiprobáltad az álltalad említett filmek egyikével. -
tomb74
csendes tag
Na kérem. Megvan. Beállítva. Állat.
DVD-ről és divx-ről istenkirály a képe, Yamada 220-ról HDMI bementen.
A Tv adások is elég jók, de ott azért más beállítások kellenek eddigi szerény tapasztalataim alapján.
Ma már nem lesz időm a laptoppal összehevíteni, az a holnapi nap témája lesz.
Mindenkinek köszi a tanácsokat, beírásokat, főleg Cifu és rothfb! -
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #3343 üzenetére
Na megvettük azt a tévét. KIrály. A legjobban rettegtem, hogy a képarányokkal torzításokkal nagyon ronda lesz a 4:3-as adás képe, de a Sony Smart funkciója egész jól kinagyítja 16:9-re
-
tomb74
csendes tag
-
Lacix29
őstag
válasz
johnniakaki #3435 üzenetére
Az amerikai Samsung LN-T3253H megfelel az európai LE-32R8x modellnek. (LE-32R81B - LE-32R89BD)
a Samsung LN-T4053H meg az LE-40R8x -nek
az LN-T4042H pedig LE-40S8x azthiszem
[Szerkesztve] -
PerczelZita
tag
Kedves Addor!
Meg tudnád mondani, hogy elsősorban régi, gyenge vagy közepes minőségű játékfilmek és rajzfilmek DVD-ről hogyan mutatnak ezen a 100 Hz-es lcd-n? Főleg ilyeneket gyűjtök.
És milyen a tv adás képe? Egy szobanatennával mit láthatok? -
válasz
PerczelZita #3436 üzenetére
2-3 oldallal visszalapozva megtalálod Addor-t, aki pont most vett 100Hz-es Pana-t. Írj neki privit, vagy kérdezd őt. Ő az:[link]
-
válasz
johnniakaki #3435 üzenetére
Ez a típus csak amerikában kapható, NTSC szabványt támogat. Keresned kellene egy másik modellt. Gondold végig, mennyi pénzt szánsz rá és Samsung.com. Ott kiválasztod az országok közül Hungary-t. Vagy Netherlands és Germany is jó. Elég sokat írnak a tv-kről. Végignézed az LCD tv-ket, aztán megnézed lehet e kapni őket hazánkban. Stb stb.
-
PerczelZita
tag
Van már valakinek tapasztalata a 2007-es Motion Picture Pro-t tartalmazó 100 Hz-es Panasonic lcd tv-kkel?
-
johnniakaki
csendes tag
Sziasztok,
Én is rászántam magam, hogy veszek egy lcd-t, és ami biztos h samsungot.
A cnet-en találtam ezt a tesztet, ugye ez valamelyik feljebb említett R példány, vagy ez valami csak külföldön kapható verzió:
http://reviews.cnet.com/flat-panel-and-plasma/samsung-ln-t3253h/4505-6482_7-32306314.html?ar=o&tag=pdtl-list
Ezen kívül annyi a kérdésem, hogy szerintetek ez jó választás -e ha csak rippelt filmeket akarok nézni a számítógéppel összekötve, plusz mit gondoltok érdemes őszig várni új modellek, árak csökkenése miatt, bár most szerintem rengeteget csökkentek az árak?
köszi a segítséget -
Naota
tag
No de hát pont ezt csináltam. Tologattam az arcom előtt a monitort és megkerestem, hogy hol kényelmes a képméret. Aztán számológép elő és megnéztem, hogy ugyanez a képméret 2-2.5 méterről mekkora képátlót igényel. Utána jött az, hogy irány a bolt és nézzük meg élőben is, hogy tényleg jó-e így. És jó.
-
Az ülős módszert. Leülők és megnézem, hogy nekem úgy megfelelő e a kép. Ha nem, akkor hátrébb vagy előrébb ülök, ha módom van rá. Logarlécet csak az illemhelyen használok.
Én már csak ilyen földhöz ragadt vagyok.
Tv-t tvnézéshez, monitort számítógéphez, a távolsághoz a szemem használom.
(VICC!!! Nehogy valaki félreértse. Amúgy igaz!)
[Szerkesztve] -
Lacix29
őstag
Csak dizájnbeli különbség van
LE32R81B, LE32R83B lekerekített Dizájn, Bekapcsoló gomb oldalt, csak Analog-TV
LE32R82B, LE32R84B sarkos Dizájn, Bekapcsoló gomb oldalt, csak Analog-TV
LE32R86BD,LE32R88BD lekerekített Dizájn, Bekapcsoló gomb oldalt, + DVB-T
LE32R87BD,LE32R89BD sarkos Dizájn, Bekapcsoló gomb középen, +DVB-T -
butyu
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy mi a külömbség a samu R84 és az R81 között?
A samu honlapján a műszaki paraméterek között nincs külömbség -
-
Naota
tag
Neem, nem dupláztam. Természetesen szögfüggvényekkel, pontosabban szinusztétellel számoltam.
A képminőség pedig _annyira_ nem fontos, hogy felső kategóriás cuccot vegyek. TN monitor van most előttem és ezen akarok túllépni méretben, kisebb backlight bleedingben (mert ez itt már szinte vérfürdő), jobb feketékben és greyscale-ben.
[Szerkesztve] -
Addor
tag
Azt még árüljátok el hogy mekkora lehet 1 rip és 1 originál dvd közötti különbség.
-
Addor
tag
Szasztok skacok! Most tartok annál a pontnál ,hogy elégedetten írhassak a tv-émről.
Síkerült olyan beállításokat alkalmazni amivel 1 remek öszkép állt elő. Persze vannak kompromisszumok: olyan csatornákra gondolok 10-es skálán 10-es pontot érdemelnek plv2.
És van csati ami hányinger ..... agyon van tömörítve.
És végül olyan kategoriát említek ahól a reklámok és spotok kíváló minöségüek majd ha elkezdenek filmet sugározni akkor az ratyi lessz- ilyenkor ugye régi vagy b kategoriás filmekről müsorokról beszélek. -
Lacix29
őstag
Most egy 19''-os wide monitort nézek durván 1m-ről. 2m-nél ehhez a látószöghöz kell a 37'' sajnos.
Ez csak akkor igaz, ha jó a látásod. Ha egy kicsit is rövidlátó vagy, már sok lesz a 2 m.
Egyébként a képen otthon a sötétben a notebook-on jobban látszott a különbség, illetve szürkébbnek látszódtak a kijelzők, mint a munkahelyemen a CRT-n.
De egyébként is inkább az a lényeg hogy majdnem 2,5 -szer kisebb fényerejű az LE-40R81B feketéje a 214T-nél (átagos vilásgosságérték arányaként számolva photoshop hisztogram segítségével). És a háttérvilágítás is egyenletes.
Naota: azért a 37R81 -nél nem garantálhatok ugyanilyen eredményt (bár az se rossz), mivel abban AUO panel van. Ezért választottam én is inkább a 40-eset (elvileg 40e-el volt drágább). Igaz emiatt egy kicsit alakítani kellett a TV szekrényen.
+ Nálam a gradienseknél van egy olyan hiba hogy a kék és a piros színek bizonyos érték alatt már feketének látszódnak. Ezt még nem sikerült kiküszöbölnöm a szervíz menüből (sok állítási lehetőség értelmét nem is tudom). De TV ill filmnézés közben még nem tapasztaltam zavaró sávosodást, úgyhogy ez a probléma nem igazán nagy probléma számomra. -
Nem akarom, hogy félreértsd, nem rábeszélés miatt írtam amit írtam. Csak gondoltam, hátha inkább egy ugyan kisebb képernyővel rendelkező, de nagyobb tudású tv-t vennél garantáltan jobb képpel (általam garantált). Amúgy egy kissé nem értem ezt az 1 méter 19'' és 2 méter 37'' dolgot. Ha jól értem Te megdupláztad a távolságot és ehhez képest megdupláztad a méretet is. De ez biztos így helyes? Most nem vitatkozni akarok, csak biztos kell neked a 37''?
-
Naota
tag
Igen, tudom. Próbáltam is rávenni magam a 32''-osokra, mivel az áruk is kedvezőbb, de az otthoni kísérletezéseknek és számolgatásoknak az lett az eredménye, hogy az nekem kicsi lesz. Most egy 19''-os wide monitort nézek durván 1m-ről. 2m-nél ehhez a látószöghöz kell a 37'' sajnos.
[Szerkesztve] -
Egy kis érdekesség az AVPlanet.hu-ról:
A második tv az enyém. Az elsőre pályázol, ha jól értettem. 1000 Ft a különbség.
Egyébként tavaly decemberben a tv-m még kb 400 000 Ft volt.
Samsung - LE-37R82
94cm LCD televízió, HD Ready, 1366x768pixel, 8000:1 kontraszt, 1 analóg, HDMI, PC
nettó ár: 231 167 Ft
bruttó ár: 277 400 Ft
euro-s ár: 1 132 €
: : : bővebben : : :
Samsung - LE-32M71B
82cm LCD televízió, HD Ready, 1366 x 768 pixel, 6000:1 dinamikus kontraszt, HDMI, PC, PIP(1 tuner), Multi Card Reader
nettó ár: 232 083 Ft
bruttó ár: 278 500 Ft
euro-s ár: 1 137 € -
Naota
tag
A 8-as széria tuti.
S-et nem szeretnék, mert alsókategória-fóbiám van. Lehet, hogy teljesen irracionális, de semmiből nem szeretem a belépő szintet. Akkor már inkább kicsit többet fizetek a minőség érzetéért. Meg a plusz képminőségért.
Az R sorozat az eddigi információim alapján minden szempontból megfelel az igényeimnek.
N sorozat nem játszik a 37''-os kategóriában, ami pedig 2-2,5m-es távolsághoz tartozó kisakkozott képméretből adódik.
Az M-ek pedig gondolom gyönyörű képet adnak (de inkább meg sem nézem őket), de annyit nekem nem ér meg egy megjelenítő. A mostani árakkal annyiba kerülna majdnem, mint a cuccok összértéke, amit rá fogok kötni.
Szóval minden egybetéve, marad az R8. De inkább majd Q4 fele. Addigra az ára is olyan lesz, hogy semmi panaszom nem lehet. -
Naota
tag
válasz
Lacix29 #3400 üzenetére
Köszi, ez tök jó. Megnéztem CRT-n a felső képet és kis túlzással csak onnan lehet tudni, hogy hol az R8, hogy világít a LED. Tetszik. Kezdek biztos lenni abban, hogy 37R8-at fogok venni.
A színskála is tanulságos. Nem próbáltad belőni a pirosat a többi színhez? Kicsit Samsungos.
Aktív témák
Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- OTP Bank topic
- Fotók, videók mobillal
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- Pici telefon, óriás akksival?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest