- Projektor topic
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Multikiller
tag
Látott már valaki nem CMO paneles Samsung LE32S81-et? Az összes boltban ahol néztem ez a panel volt benne!
-
Multikiller
tag
-
Multikiller
tag
Tudom, de még mindíg jobb mint a sima 1 év máshol.
-
Multikiller
tag
Ez egy nagyon jó modell ennyi pénzért, csak arra figyelj, hogy a tv hátulján a típus jelzés után semmiképp se ''C'' betű legyen írva, hanem ''A'' vagy ''S''! A CMO panelesnek érezhetően roszabb volt a képe, mint az AUO panellal szereltnek. Énis majdnem megvettem ma, de samsung panelest szerettem volna kifogni, kellene 2 hdmi, hdmi-dvi összekötési lehetőség, és a színe nem passzol a szobámhoz. Ennyi bajom van csak vele.
140-ért 3 év samu garanciával az egyik legjobb vétel!
-
Multikiller
tag
Megnéztem 3 helyen a samu 32R71W-t. 2 helyen auo panels volt, 1-ben cmo-s. Samsungosat sajnos nem találtam. Elég kiábrándító, hogy megnéztem jópár modellt és 10-ből 8-ban cmo panel volt, a maradékban auo. Összehasonlítottam egy auo-s R71-es és egy cmo-s 32S81-et. Az R71-en jóval élesebb volt a kép, de fakóbbak a színek. Nem vagyok teljesen megelégedve vele. Lehet várok még a vásárlással, vagy átpártolok másik márkára, amiben tuti jó minőségű panelt raknak.
-
Multikiller
tag
Elmentem az Elektro pontba. Megnéztem a tv-t, elég jó, megkértem az eladót, hogy nézzük meg a hátoldalát, hogy milyen paneles, és a típusjel után C betű volt írva. Akkor ez nemjó!? Lehet, hogy mindegyikbe ez van, vagy kifoghatok samsung panelest?
-
Multikiller
tag
Sziasztok! Holnap megyek lcd tv-t venni. Ezt néztem ki magamnak: [link]
Az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek ezzel a típussal tapasztalata, vagy a sima 32R71-el? Szerintem nincs nagy különbség a 2 tv között. A panel lottónál mire kell odafigyelni, S jelzés legyen a tv hátoldalán? Esetleg ha tudna valaki küldeni 1 képet, hogy hol is keressem pontosan nagyon megköszönném! Szerintetek jobb vétel mint az újabb 32s81BX? Ja és még valami! Össze lehet kötni a géppel hdmi-dvi kábellel? Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!
[Szerkesztve] -
Multikiller
tag
Köszi a segítséget mindenkinek! Akkor digitális adás vétel szempontjából teljesen mindegy, hogy milyen hdtv-t veszek most, nem baj ha nem tudja a DVB-T DVB-C DVB-S-t? DVB-T sugárzásnál ez a set-top-box digitális jel átalakítása analóggá nem hangzik túl jól. Bár mire hozzánk is elér a sugárzás lehet már lcd tv-k sem lesznek.
-
Multikiller
tag
Na, felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták nincs benne DVB-T tuner. Mennyiben hátrány ez?
-
Multikiller
tag
Meg tudná valaki mondani, hogy a samsung le-32s81bx lcd tv-ben van-e dvb-t tuner? A hivatalos honlapon nem írják, de sok kereskedőnél meg ki van írva, hogy egy analóg és egy dvb-t tuner található benne? Előre is köszi!
-
Multikiller
tag
Aktív témák
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Autós topik
- Projektor topic
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Linux Mint
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest